Тема: KLUBAI
I kokius klubus vaikstote?Kokie DJ jums patinka ir noretumete isvysti Lietuvoje?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KLUBAI
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
I kokius klubus vaikstote?Kokie DJ jums patinka ir noretumete isvysti Lietuvoje?
Man patinka EXIT
As nevaikstau i bumbum klum blium klubus
Gaila ner kokiu rokenrole klubu kai seniai pavaro elektrick gitarom
Nesąmone aš pasenau kad į klubus eičiau ,užtat mano mama varo su puskem :Dvisos kaip žvirblelos ir bitutės prie medaus ,tusofkes mat rupi .Eikit žalčiai dirbt ir anksti miegot kad ryte nevaikščiotumėt kaip zambiai
Nesąmone aš pasenau kad į klubus eičiau ,užtat mano mama varo su puskem :Dvisos kaip žvirblelos ir bitutės prie medaus ,tusofkes mat rupi .Eikit žalčiai dirbt ir anksti miegot kad ryte nevaikščiotumėt kaip zambiai
Matai kaip pasensta nuo klubu ir +dar apkursta oi negerai
Tomas, 19 пишет:Nesąmone aš pasenau kad į klubus eičiau ,užtat mano mama varo su puskem :Dvisos kaip žvirblelos ir bitutės prie medaus ,tusofkes mat rupi .Eikit žalčiai dirbt ir anksti miegot kad ryte nevaikščiotumėt kaip zambiai
LOL kurčios bobos ;D
Dovydas, 17 пишет:Tomas, 19 пишет:Nesąmone aš pasenau kad į klubus eičiau ,užtat mano mama varo su puskem :Dvisos kaip žvirblelos ir bitutės prie medaus ,tusofkes mat rupi .Eikit žalčiai dirbt ir anksti miegot kad ryte nevaikščiotumėt kaip zambiai
LOL kurčios bobos ;D
Sakau negerai ,poto pliotkina nesuprasdamos apie ka
man koki karta per menesi pakanka nueiti i kluba. o koks geriausias dar nezinau, nes ne visus klubus aplankiau
man koki karta per menesi pakanka nueiti i kluba. o koks geriausias dar nezinau, nes ne visus klubus aplankiau
Club rider
Rasa, 25 пишет:man koki karta per menesi pakanka nueiti i kluba. o koks geriausias dar nezinau, nes ne visus klubus aplankiau
Club rider
tu prie visu taip kabinejies?
Kaune man patinka exit labiausiai
Dovydas, 17 пишет:Rasa, 25 пишет:man koki karta per menesi pakanka nueiti i kluba. o koks geriausias dar nezinau, nes ne visus klubus aplankiau
Club rider
tu prie visu taip kabinejies?
Kaune man patinka exit labiausiai
Xd kabinejuos ? nu nezinau.. nezinau..
aš clube nebuves dar ner su kuo nuvažuot
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KLUBAI