Re: Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?
melagiu.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
melagiu.
Zilvinai ismok sita pamoka ir isidemek kad nepamirstum ,gali ant popieriaus lapo nusikopijuoti ir isideti lapeli i kisene.KAI KITA KARTA ATEISI I FORUMA PERSISKAITIK KAD PRISIMINTUM,visokiam pazinimui yra ribos.
pzinimo riba kaip horizontas visi ji mato kaip linija, riba bet dar niekam jos nepavyko pasiekti nes einant vis arciau jos ji slenkasi toliau , taspats ir su smalsumu ar pazinimu atrade viena dalyka mes taippat randame simtus kitu neatsakytu klausimu.
Vadinasi ta pazinimo riba kaip horzonto linija niekada nepasiekiama vadinasi ir nera jokiu ribu pazinimui. taip kaip mes negalime suzinoti visko ir padeti tashka kaip riba.
sprogdino atomines bombas Nagasakyje ir Hirosimoje o idomu kas butu jei pacia JAV visa velniop istaskyt tai bent pazinimas butu BET YRA RIBOS VISOKIAM SMALSUMUI
Visai įdomu kapot galvas .Įdomu kas atsitiks kai nukirsi 10000 ar 100000 galva o 1000000 gal kas medali duos ?
melagiu.
Nesakyk kad pati niekada nemelavai.
Zilvinai ismok sita pamoka ir isidemek kad nepamirstum ,gali ant popieriaus lapo nusikopijuoti ir isideti lapeli i kisene.KAI KITA KARTA ATEISI I FORUMA PERSISKAITIK KAD PRISIMINTUM,visokiam pazinimui yra ribos.
pzinimo riba kaip horizontas visi ji mato kaip linija, riba bet dar niekam jos nepavyko pasiekti nes einant vis arciau jos ji slenkasi toliau , taspats ir su smalsumu ar pazinimu atrade viena dalyka mes taippat randame simtus kitu neatsakytu klausimu.
Vadinasi ta pazinimo riba kaip horzonto linija niekada nepasiekiama vadinasi ir nera jokiu ribu pazinimui. taip kaip mes negalime suzinoti visko ir padeti tashka kaip riba.
Jei žinai kas už horizonto kam eiti .
Žinai kodėl maniakas yra vadinamas maniaku?Maniakas nori pažintis visas aukas, bet jis mato tik nepasiekiama horizontą .Neviska reikia pažinoti iki galo neapsimoka .
[
melagiu.
Nesakyk kad pati niekada nemelavai.
as tai melevau ir ne karta nu dabar tik apsiraminau ne bet esme ne mayje ( man tai galima ) man labai nepatinka kai man meluoja
Anksti keltis...feeee:)
jei viska kas blogai, pavadinsime tamsa o viska kas gerai sviesa - ishcia nepykanta tai tamsa .
Ar galima tamsa nugaleti su tamsa? As siulau priesh tamsa kovoti su shviesa.
Vadinasi pyktis smurtas nenugalimas smurtu ar pykciu. Visais laikais efektyviausios permainos yra ivygdytos su protu o ne su pykciu. Tik be lashelio prievartos ar smurto ymanoma efektyvei ko nors pasiekti.
Neveltui yra posakis kad "ant pykstanciu vandeny veza" turima omeny asilus.
audi labiausiai nekenciu pasaulyje
audi labiausiai nekenciu pasaulyje
tai ka sugedo? jei senesnis modelis tai rankeneles shaibom isheina arba pas shimtines, avantus vairo stiprintuvo shlangas pradeda varveti , avantams spiruakles luzta , jei audi 80 tai laidu kabelis einantis iki bagazines lempu nusilanksto daznai bagazine darinejant.
Beto audi bent jau mano laikais populeriausia mashina budavo ir del tos priezasties labiausei vagiama.
O kuam tau audine neytiko?
Audi tai juk lietuvishka mashina taip kaip bananas nacionalinis turgaus augalas, Lietuva kazkada net bananu respublika buvo paadinta
audi,vw,bmw dažniausiai sutinkamos mašinos, ir viskas yra pataisoma
o jai i tema tai nekenčiu blogo oro,kai kišenese vejas,iš ryto neužsiveda mašina ir veluoji idarba ,o jai dar viskas vienoj kruvoj.........tikras pragaras
ŽULIKŲ ir NETOLERANCIJOS
Neatsakinguma be jokiu isimciu.
tiesa sakot
Atsakingumas tai visada kazkieno pershama valia ir as to nemegstu.
Taip kaip nemegstu visko kas privaloma butina ir reikalaujama.
pareigingi zmones yra visada pavergti kazkieno valios
Zmoniu santykei turetu buti abipusei savanorishki ir lygus . Be jokiu ysipareigojimu pazadu ar dar kokios tai prievartines formos.
Gotlandas tai sala ir nuapradzu joje gyveno hipei menininkai laisvo budo zmones ir tarp ju daugelis yra mano draugai mes keliam orgijas niekada to neplanuadami kvieciam vienas kita dirbti nesitardami del valandos ar datos viskas vyksta spontanishkai ir savaime arba tiesiog naturalei. ateisiu kai ateisiu arba tiksliausia tai popietu arba ishryto. as pas draugus vaziuaju nekviestas ir isvaziuaju neatsisveikindamas. Mes niekada nerakiname duru nes 1. nera nua ko 2. visada gali apsistoti pas draugely net jei nera jo namie . Ish draugu as imu prekes niekada ju netirindamas ir nesverdamas taip kaip antra puse gruda pinigus y pinigine neskaiciave. Saloi pilna darzoviu parduatuveliu be pardaveju sovi svarstykles kalkuletorius ir dezute su pinigais pasiimt grazai ir susimoketi .
manes neprasho asmens pazymejimo ir visada gali pasakyti pamirshau namie pinigine susimokesiu rytoi. arba kartais kai perki koky menknieky numoja ranka ir sako ai imk tiek to ...
Gotlandieciu algos zemiausios visoi swedijoi bet Gotlande jokios ekonomines krizes net nesijaucia ir cia net labai yprasta dirbti uz dyka tipo as tau padesiu malku susipjauti tu man puse kiaules atreshi ir t.t. nera pinigu nereikia ir mokesciu moketi.
Pletkai sklinda kaip laikrastis visi viska zino todel nera prasmes tuaktis ar buti neishtikimam nes visi zino kas ka yra ysimilejes ir visi su pagarba tai pripazysta.
Tikras ghotlandietis tai 3-ju kartu gyventojas ir yra net labai sunku ysisprausti y ju socialiny givenima pazystu seima is stokholmo pora metu pragyvene ishsikarauste atgal y zemysna , paklausti kodel sako mes jauciames cia vienishi ir svetimi , cia tuscia ir salta. Gotlandiecei bendrauja tik su savais visi kiti = 0. Ash ir pats nemegstu zemyno gyventoju jie sugede idijotai. pilni pazadu ysipareigojimu ir neivienu negali pasitiketi.
Manau susirgau salos sindromu uzsikreciau visam laikui nes zemyno zmones mane tiesiog pykina, veidmainei melagei ir ishverstskurei.
nekenciu vienatves....:::
Graziai skamba toks abipusis pasitikejimas...lankymai be skambucio ir visa kita, taciau tai nera priimtina ir imanoma visur...mes turime taikytis prie savo aplinkos, turime savo tradiciju, nerasytu taisykliu, kurie priklauso nuo musu gyvenimosios vietos ir socialines aplinkos. Noreciau paziureti i zmogu, kuris Maskvoje atvaziuos i svecius be skambucio! Paskambinti ir susitarti del aplankymo ten yra elgesio norma ir elementarus patogumus...del atstumu ir itempto gyvenimo mes privalome tartis is anksto...lygiai del to mes turime vykdyti savo pazadus...tai ir yra dalis atsakomybes...ir niekam nuo to blogiau nera, nes atsakomybe ten - tai teigiamas zmogaus bruozas, kuris turi itakos jo reputacijai, socialiniam statusui (is dalies) ir aplinkiniu pasitikejimui. Jei zmogus nori prisitaikyti prie aplinkiniu ir buti ivertintu, gerbiamu, jis turi buti atsakingas...jei jam tai nepatinka, galeciau tik pasiulyti keisti savo poziuri...gali jis, aisku, buti uz pilna laisve, bet kam to reikia? Ar jam bus nuo to geriau, lengviau? Abejoju...gal vidinis dziagsmas nuo bunot ir bus...bet, mano manymu, tai yra laiko gaisimas, kuris padeda nesiekti tam tikru tikslu ir tiek. Gal as klystu. Bet sio momentu as manau taip.
Savo darbe as kartais nepaisau valdzios reikalavimais, bet pries tai visada apgalvoju ar tai tikrai butina (tas atsakomybes jausmas ir vercia mane pagalvoti)....jei esu teisi, tai ir su valdzia bedu neturiu, net po tai, kai neivykdziau tai, ko jie reikalauja.
veidmainiu,apsimeteliu,pasiputeliu-jie visad tave parduos uz skatika
voru - slykstus padarai
melagiu
hm, na ir klausmas.. elementaru!! visi gi nekencia saldainiu! aj ir dar sokolado..
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?