Re: Kuri vyro kūno dalis patinka?
smakras ir kaklas :PP~~~
Tau kaip atpjaut ? Gabalais ar dalimis, o gal čielą ?
Rankos, riešai, dantukai, akys.
Kam jums vyro dalys ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kuri vyro kūno dalis patinka?
smakras ir kaklas :PP~~~
Tau kaip atpjaut ? Gabalais ar dalimis, o gal čielą ?
Rankos, riešai, dantukai, akys.
Kam jums vyro dalys ?
Tai ne reikalingos dalys kalusiamos, o labiausiai krentan2ios 5 akytes, tai atsakymas prilygsta klausimui.
Akys..
Pilvukas
Rankos.Akys.
mano bybio galia :3.8GHZ 4gb ram isleidzia daug grietines apie 120ml kas susidomes man parasykit
Tipo galingas palauk dar 2 metelius ir niekam idomu nebus...
kiekvienas vaikinukas turi ka nors mielo ir grazaus savyve
Vaikino akys (veriantis zvilgsnis)
Lupos, dantukai (grazi sypsena)
Tvirtas, sportiskas kuno sudejimas, grazi laikysena
Rankos, svelnus delnukai
Niu... ir stagrus, riestas uzpakaliukas
Platus peciai, tvirtos rankos, dailus uzpakaliukas, uzburiancios akys ir svarbiausia nuostabi sypsena. Visa tai mane iskart pavergia:)
patinka visos kuno dalys kai svoris siekia 100kg
mylimo vyro - VISOS kūno dalys patinka vienodai (:
**** koks yra zmogus, svarbiausia turi buti sirdi geras
Akys, ypač jei mėlynos
vidinis grozis nustelbia bet koki grazu kuna....grozis laikinas,o asmenybe iki gyvenimo galo,jusu ivardintos vaikino savybes:2val kasdien sporto salej,butinas soliariumas,baltinti dantukai,vazelinas rankoj lupoms minkstint visada,ir zinoma jokiu buitiniu darbu,o jei delne oda isitrins:),zodziu tie vaikinai kurie egzistuoja,bet be tevu finanansu ar galios patys neisgyventu ne savaites,tokie beviltiski,viduje tusti,....ir nuo tokiu treniruotu kunu 60% moteru patiria smurta,kada moterys supras,kad geras zmogus yra auksciau visko grazus vaikinas niekada taves neivertins,nes gali gauti beveik betkuria ir betkada,
man grazu,kai mergina save prisiziurinti ir siekianti savo karjeros bei kitu gyvenimo tikslu,gerbia savo seima,vyra, vyrus kaltina moterys,bet kai is salies pasiziuri,begale moteru tokiu pat tusciu....
lupos o jai dar jos tokios putlios, tai mmmm
aha storos putlios lupos... kosmetine operacija is uzpakalio taukai i lupas ir kiekviena karta buciuadama pabuciuas ji mane i shikna
pilvukas :H
pritarsiu cia irgi mergaite, kad pilwukas
dantys, melynos akys ir putlios lupos
smegenys
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kuri vyro kūno dalis patinka?