Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Lina, 26 пишет:sveki branguciai kaip gyvenimelis nesusalot dar
va saulute sviecia
aga dar ir pasilde tada ne tik pasviete
tas filmas 2012 jis kaip dokumentinis ar kaip veiksmo filmas :?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 771 772 773 774 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Lina, 26 пишет:sveki branguciai kaip gyvenimelis nesusalot dar
va saulute sviecia
Teo, 27 пишет:Lina, 26 пишет:sveki branguciai kaip gyvenimelis nesusalot dar
va saulute sviecia
jis toks fantastinis biski su daugybe ru efektu ;D graziai pastatytas na gal ir dokumentinis siek tiek cia taip turi but pagal nostrdama is tikro tai wa wisi paskesim ir bus jega ;D ;D ;D tai jej dar negywenai tai pradek ba nebedaug liko ;D
Lina, 26 пишет:Teo, 27 пишет:va saulute sviecia
tas filmas 2012 jis kaip dokumentinis ar kaip veiksmo filmas :?jis toks fantastinis biski su daugybe ru efektu ;D graziai pastatytas na gal ir dokumentinis siek tiek cia taip turi but pagal nostrdama is tikro tai wa wisi paskesim ir bus jega ;D ;D ;D tai jej dar negywenai tai pradek ba nebedaug liko ;D
oj as gyvenu dar ir kaip
Teo, 27 пишет:Lina, 26 пишет:sveki branguciai kaip gyvenimelis nesusalot dar
va saulute sviecia
sitas http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc visi jus jau matet ane ?
ten ne dokumentinis ,bet juk dokumentini rode pries metus
Edgaras, 20 пишет:Lina, 26 пишет:aga dar ir pasilde tada ne tik pasviete
tas filmas 2012 jis kaip dokumentinis ar kaip veiksmo filmas :?jis toks fantastinis biski su daugybe ru efektu ;D graziai pastatytas na gal ir dokumentinis siek tiek cia taip turi but pagal nostrdama is tikro tai wa wisi paskesim ir bus jega ;D ;D ;D tai jej dar negywenai tai pradek ba nebedaug liko ;D
oj as gyvenu dar ir kaip
na tai tada pasidalink jau kaip cia linkmai tu yweni ? ;D augini kanapes ir pardawineji studentams ?
nebutina augint kanapes, kad linksmai gyvenet
beje labas ziuriu dar visiskai nebumire klubas man labai nepatinka, kad forumas iskeltas i titulini puslapi
kalbat cia aipe viskius salcius, o kad Lietuvoj net sniego nera... ;D na siandien jau truputi salciau ir rytoj tikiuos isvysti bAlta zemes apklota.... tada gales berneliai pradet sukt galvas kaip cia mane sildyt ;D va tik del sito naudinga ziema ;D na, dar del to, kad parodo grazu serksna
beje labas ziuriu dar visiskai nebumire klubas man labai nepatinka, kad forumas iskeltas i titulini puslapi
kalbat cia aipe viskius salcius, o kad Lietuvoj net sniego nera... ;D na siandien jau truputi salciau ir rytoj tikiuos isvysti bAlta zemes apklota.... tada gales berneliai pradet sukt galvas kaip cia mane sildyt ;D va tik del sito naudinga ziema ;D na, dar del to, kad parodo grazu serksna
ehh tau gerai as tai kogero ziemos taip ir nematysiu siemet swentes wisos bus ant aswalro ;D na arba trinkelemis kloto keliu ar saligatwio ar kokios aiksteles ;D ;D ;D ;D ;D
pas mus kaip nekeista beveik 2 sav buvo sniego
Na kanapiu as tikrai neauginu, bet gal reiktu uzsukt toki bizni ;D greiciau deportuos ;D
grizk i Lietuva ir gausi sniego, aplankyk Linute ir busi garantuotas del sniego
grizk i Lietuva ir gausi sniego, aplankyk Linute ir busi garantuotas del sniego
jega snd ir pas mus papuste bet tai tik iki zemes ir wsio istirpsta wiskas ;D
Na jau kur tau cia sniego nera... pamatytum kaip mano kiema apipuste jauciuos tarsi atsidures kokiam sibire ir reikia kastis per metra sniego kad oro ikvept
kai grizau i kaima, pamaciau kokia cia ziema tiesiog skestam... buvau siandien klaipedoj, ziauru o vakar kaip per zinias rode, tai sakes.... sniego negaili senelis, kad galetu dovanas gausias atgabent
Kiekvieną kartą, kai metų ratas beveik apsisuka, ateina toks metas, kai oras įsielektrina, žmonės pradeda dažniau šypsotis, o vaikai ima sapnuoti ryškesnius sapnus… Jei nepastebėjai to pernai, atrask šiuos stebuklus dabar – juk artėja Šv. Kalėdos…
vo voooo sniego ner ,seis metais du kart pro langa maciau ir karta kai buvau lauke
>>>visiems linkiu Sniego ir salcio kad butu noras pas ka nors isokt i lova pasisisldyt
na pas mus sniego tai uztenka, siandien atsikeliau tai net langas buvo uzlipdytas sniegu stai koks vaizdelis is terasos
na pas mus sniego tai uztenka, siandien atsikeliau tai net langas buvo uzlipdytas sniegu stai koks vaizdelis is terasos
aina sau nesamone kazkokia pavydziu as tau wisus su praejusiom ir ateinanciam ir sawe pasisweikinsiu su praejusiu gimtadieniiu ;DDD aciu visiem ;DD
na geriau nenorek nes ir dabar sninga
na cia paziurejus jus ne tokie ir nedrasus.....tik daugiau pasitikejimo savimi ir visos paneles bus jusu:)
na cia paziurejus jus ne tokie ir nedrasus.....tik daugiau pasitikejimo savimi ir visos paneles bus jusu:)
NU JAU NE as geriau busiu nedrasus
lol
apsiverkiau is juoko
<<<man cia vaidenasi ar dingo senosios ikonos :?
gal waidenasi ;D
Страницы Назад 1 … 771 772 773 774 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~