141

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

,,Isbandyti,, nezinau ar taip svarbu kaip isbandyti pasitikejimu ir sunkumais...kai lengva visi grazus ir geri, o rinktis duota visiems galimybes ,tik ne visada buna is ko rinktis ,tada kaip jus sakot reikia palaukti.

142

nu nezinau ar toks vyras priimtinas visuomenei kuris pabuna su viena ja palieka , poto su kita ir ta palieka, ir taip pereina koki 20 merginu , toki vadinciau paleistuvi smile, ir dar vyrai pyksta kad moterys buna kelis vyrus perejosios, daugelis zmoniu nepasiziuri i save ir nesupranta kad jie daro blogai o teisia kitus.

143

taip ,pasiziurekim kritiskai i save ir suprasim kitus.

144

...su patarimais sudėtinga...visa mūsų išmintiis - iš mūsų pergyventų jausmų...dvasinis artumas , pasitikėjimas ,  pagarba ir supratimas - užtikrina tvirtus santykius.Aš irgi tikėjau tuom ir gyvenau , kaip visiems atrodė, idealiai.Tik būna dar gyvenime žiauri  , tobulai užkonspiruota klasta...ji sugriauna viską...

145

Taip,zudo pasitikejima -melas ir abejingumas, meile gydo ir ikvepia tik pasitikejimas ir istikimybe.

146

jauciu, kad ir man laikas jau butu cia istoti.... :::d06

147

kas gi nutiko Jurgute?

148

patiktu man tame klube turiu tokia nuojauta....

149

Taip manai Vida?

150

na taip...vienisu sirdziu klube manau ir man pats laikas butu pabuvoti....nes ,nera kam daugiau  issakyti kaip jauciuosi....tiesiog,patikejau viena internetine meile....buvau pries  kaledas susitikus....bet po to isvaziavau y uzsieny....nes ten dirbu ir gyvenu....taigi,gryzus nedave ramybes...ytikinejo jog ysimylejo,,,jog labai nori buti su manimi....atvaziavo po poros menesiu aplankyti...pabuvo 4dienas....o isvykus jam liko tokia tustuma,negana to....jis vis maziau laiko rasdavo man bent internetu bendrauti....ir galiausiai per valentino diena atsiunte tik viena smsa....taip ir issiaiskinau ,kad viskas baigta...kad jis myli tik save....tai va liudna be galo....bet mes moterys ir turim gyventi su tuo skausmu....

151

prisipazinsiu vel imu jausti si jausma  kuri visi meile vadina mus skirs atstumas ir laikas bet argi tai svarbu labai jau bus panasiai kaip rasos 40istorija na bent jau pradzia belieka tiketis kad pabaiga siek tiek skirsis bet man rimtai smalsu ar is cia esanciu kas savo pirmaja meile dar prisimena?

152

labas visiems,uzsukantiems i cia.paskaitinejau ir matau,kad lb jauni zmones nusivyle meile...tai kas gi cia dbr vyksta?kur ta meile isgaruoja?as,kaip turinti jau nemaza gyvenimo bagaza,pripazistu,kad didziausias meiles priesas-rutina. o buna dar kad meile issigandus issoka per langa.

153

na meile ji niekur neisgaruoja. tik stai kai emocijos paima virsu , ir to jauno zmoguas gyvenimas pasidaro pigus kaip popieriaus lapas, tada meile uzdaro duris ir palieka savimeiles istroskusius jauniklius.

154

mano buvusioji meile iskeite i draugyste ir apsivede:::611, tai Susiko sau ir man reikalus, myliu dar truputi ja bet ir nekenciu uz tai kad paleido vejais mano metus ir idetas pastangas, o laikui begant ir ji pati vis dazniau ima abejot savo sprendimo teisingumu:::734:::225

155

Meile,tai likimo  dovana...Autoriui galiu padekoti,uz tokia tema...Ji labai aktuali,jaudinanti...,kadangi tai yra musu gyvenimas,ir visi...anksciau ar veliau..tai patiriame...As galiu pasakyti tik tiek...;Gyvenime,mes matome zmogaus isore.,dziaugiames jo groziu..,bet pamirstame jo vidu.,t.y..siela...,o juk su groziu negyvename...Gyvenime,ir as esu daug ka patyrusi,bet matomai taip lemta...

156

Angele, 46 пишет:

Meile,tai likimo  dovana...Autoriui galiu padekoti,uz tokia tema...Ji labai aktuali,jaudinanti...,kadangi tai yra musu gyvenimas,ir visi...anksciau ar veliau..tai patiriame...As galiu pasakyti tik tiek...;Gyvenime,mes matome zmogaus isore.,dziaugiames jo groziu..,bet pamirstame jo vidu.,t.y..siela...,o juk su groziu negyvename...Gyvenime,ir as esu daug ka patyrusi,bet matomai taip lemta...

romantike 100%:)

157

„Sudužusių širdžių klubas" nusivylusiu zliumbekliu kompanija visu sirdeles tuscios suvytusios istroskusios meiles....

Mano pasiulymas nustoti saves gailetis ir apsidairyti aplinkui Gyvenimas puikus ir nuastabus. Aplinkui labai daug zmoniu kuriu gyvenima tu gali papuasti savo stipre sirdim kuri liejasi meile aplinkinem.

Taip gal as ir vienas gyvenu bet jei nors vienam zmogui galiu nors akimirksniui suteikti dziaugsmo mano paties gyvenimas ygauna prasme...  Kaip daznai jus nusisypsote kaimynui... Pasakot komplimenta kasininkei parduatuvei... iskreciat malonu poksta bendradarbiui...

atmink kad gal kazkam tavo zaisminga demesio minute pavirsta laimingu pusdieniu. Laime meile reiskia duati ir dalintis ... dziuti del jos ir zliumbenti tai jau kas kita  tai tikrai kad ne meile ar laime.

Nei laime nei meile zliumbekliu niekada neaplanko. Jei nori buti mylimas? mylek pats.  Ir nebijok gyventi Mylek karstai visa sirdim nieko nelaukdamas ir nesitikedamas mazytis krislelis abejones ar baimes buti yskaudintam ar nuviltam tai tik zenklas kad dar nesi pakankamai stiprus tam kad myleti ir buti mylimam.

Zmones vienisi ne todel kad ju niekas nemyli , bet todel kad jie patys nesugeba nieko myleti. Tokius mes paliekame iskeiciame ir t.t. Tokiu niekas nenori ir tu ir as tokiu nenorime...

Jis /ji tave paliko todel kad nesijaute su tavim mylima laiminga. Gal perdaug tavo noru ir lukesziu ir permazai paprasciausios meiles jai. Vat ir pasilikai su savo neissipildziuseis norais ir lukesceis.

Mama mus myli besalygiskai visa gyvenima. Tai vienintelis zmogus kuriua visada gali pasikliauti. Jei zmonos sugebetu taip myleti vyrai ju niekada nepaliktu (ir atvirkscei)   

158

Dar nesu sutikęs tokio žmogaus, kurio širdis yra sudaužyta iki negalėjimo. Yra begalės kitų žmonių, kuriems reikalinga mūsų meilė, svarbu apsižvalgyti atmerktomis akimis. Niekas širdies nesudaužo, net jeigu ji ir stiklinė it krištolas, ji tik įskyla daugiau ar mažiau. Išimčių visur yra ir visada bus. Tiesiog, jeigu kas nors bandė tau ją sudaužyti, viduje nusijuok, nes tavo krištolinę širdį dengia tvirtas plienas. smile O jeigu čia yra kalbama apie nelaimingą meilę, patirtis nėra nusivylimo šaltinis. Asmeninė nuomonė. Galite ginčytis be manęs dėl mano pozicijos iki išsekimo. Sėkmės. smile

159

nebesinori nieko ... isivaizduokit gyvenau su draugu issinuomavome buta tuo metu sese issiskyre su savo draugu su kuriuo draugavo 7 metus  taigi prijemiau gyventi kartu net nepagalvojau kad taip galetu nutikti sad likau sumusta ir vienisa nei seses nei draugo liko gyventi MANO IR JO NAMUOSE sirdis tuoi is krutines isoks sad

160

Jei jau taip atsitiko Edita-nera ko pergyventi-vadinasi jis nebuvo vertas taves..o tau ar tokio reikia..?? Manau, kad ne....