Re: Geriausias siaubo filmas
patys baisiausifilmai man kai ziuriu viena ir nakti.daug macius,bet negaliu prisimint koks istrigo labiausiai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas
patys baisiausifilmai man kai ziuriu viena ir nakti.daug macius,bet negaliu prisimint koks istrigo labiausiai
REC
yra ir kitokiu siaubiaku geresniu uz pjuklo dalis
Is siaubo filmu tai neblogas - Mirrors. (Veidrodziai).. !
http://vsefilmi.com/horrors/3796-paranormalnoe-yavlenie-2009.html
Va čia tai siaubekas.
Arnoldas, 29 пишет:... ilgam prisiminsite kaip didžiausią šlykštynę, kokią tik esate kada žiūrėję... Žiūrėti nuo 21 metų ir tik turint pažymą iš psichiatro, jog neturite nukrypimų.
o man atrodo, kad tie, kurie tokius filmus ziuri ir yra nestabilios/nenormalios psichikos.kaip galima ziuret kai kita kankina ar panasiai...nesuprantu...
Manęs tokie flmai tikrai nesudomino.... Juk klausimas buvo apie baisiausią matytą filmą, tai ir parašiau ką teko matyti ir perspėjau likusius, jog nežiūrėtų, jeigu turi problemų su psichiką ir nėra stiprių nervų Mačiau tik vieną iš jų ir to pakako, o apie kitus tik skaičiau wikipedijoje... Man irgi nelabai suvokiamą, kam jie gali patikti ir žiūrėti megaudamiesi. Beje, kiek skaičiau, tai buvo vienas iš būdų parodyti kokie įtikinami gali būtu spec. efektai. Tokie itikinami, jog pradžioje buvo manoma, jog tai vyko iš tikrųjų, kol kūrėjai policijai neparodė, kaip tie efektai buvo sukurti.
Ingrida, prieš teisdama kitus, pagalvok kuo kaltini... Juk ir pati iš kažkur šiuos filmus esi mačiusi, bet tai dar nereiškia, jog esi tokia, kokiu mane bandai vaizduoti...
Pjuklas! Laukiu, nesulaukiu naujosios dalies premjeros
O dar man patiko: The Final Destination, The Last House On The Left, The Haunting in Connecticut, Nightmare On Elm Street...
man vienas geresniu yra martyr (kankine lyg ir lietuviai vercia)
beto klasika, tai Stepheno kingo IT (tas) man iki dabar klaunai siurpoki
Kalnai turi akis ir lemtingas posukis. Va čia tai filmai;) žiurint pjukla man miegas jama kažkaip nobodu daros nera veiksmo:D
Martyrs,Midnight Meat train,frontieres,inside... ziaurus filmai,tik ziuret
na va cia manau geras patarimas, nes Martyrs ir frontieres neblogi tai ir kitus reiks pazet
Tad dekui
labaj geri filmai siaubo yra , mirtina tyla, 100pedu, ieskoma aukle , bunkeris, veidrodziai siulau visiem paziureti,
pjuklas tai tikrai migdo, ka bedarytumet tikrai baisius paziureje
phobia arba skerdykla
"Grave Encounters" pažiūrėkite, vienas geresnių. ;D
1 ."Ikalinta pragare"
2." Mirtina tyla"
3. Ir dar didziuli ispudi palikes vaikystei, turbut mano vienas is pirmuju matytu siaubeku ( jetau koks baisus jis man tada atrode) "Naminiu gyvuneliu kapines" 1989metu ,be jokiu spec efektu ir kitokiu navarotu dabar jau klasika .
Martyrs. Čia turbūt vienintelis siaubo filmas, kurio metu juokas neėmė. : )
paranormal activity paziurekyt vieni nakti siurpuliukai turetu begiot
man tai labai isimine Kankiniai, nebuvo toks super idomus, bet toki nebloga ispudi paliko, jis toks labiau ziaurus, nei baisus
Human centipede 1/2 dalys girdėjau kai kur net uždrausta rodyt, o filmas nespalvotas nes būtų per žiaurios scenos. Deja be vertimo, tad jei kas nesupranta teks mėgautis tik vaizdais.
paranormal activity
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas