Re: Labiau patinka gražūs ir kvaili ar bjaurūs ir protingi vaikinai?
va butent;) irtokie kaip Dejau, jei neturi ka pasakyti tai galetu isvis nepezeti nesamoniu!
Pirma surezg rišlų sakinį,o tada aiškink.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Labiau patinka gražūs ir kvaili ar bjaurūs ir protingi vaikinai?
va butent;) irtokie kaip Dejau, jei neturi ka pasakyti tai galetu isvis nepezeti nesamoniu!
Pirma surezg rišlų sakinį,o tada aiškink.
Kam kalbeti, o kam patileti kvaily...! jauciu kad tu net nezinai kas yra tas rislus sakinys:D
ne viena nepasake kad :butu geri lovoje;graziai bendrautu;butu mandagus;demesingi;tvarkingi;savaitgaliais kur nors nuvestu...
TOKS ISPUDIS KAD APLAMAI NE TIK MERGINOS BET IR VAIKINAI KAI SAKO GRAŽUS-I IR PROTINGAS-A................NESUVOKIA KO IŠTIRO NORI NES NIEKO KONKRETAUS NEPASAKO. TRUKSTA PATIRTIES? JEI PATIRTIES NERA IS KUR PAS PACIUS TO PROTO YRA? O JEI PARYS NELABAI PROTINGI TAI KO PROTINGU NORITE ? PROTINGI JUS DARO O KAI NUSIBOSTA PALIEKA
LABAI PROTINGAI PASAKIAI
Teo, 28 пишет:ne viena nepasake kad :butu geri lovoje;graziai bendrautu;butu mandagus;demesingi;tvarkingi;savaitgaliais kur nors nuvestu...
TOKS ISPUDIS KAD APLAMAI NE TIK MERGINOS BET IR VAIKINAI KAI SAKO GRAŽUS-I IR PROTINGAS-A................NESUVOKIA KO IŠTIRO NORI NES NIEKO KONKRETAUS NEPASAKO. TRUKSTA PATIRTIES? JEI PATIRTIES NERA IS KUR PAS PACIUS TO PROTO YRA? O JEI PARYS NELABAI PROTINGI TAI KO PROTINGU NORITE ? PROTINGI JUS DARO O KAI NUSIBOSTA PALIEKALABAI PROTINGAI PASAKIAI
Teo bobu teroristas arba "kaip su pirshtu y aki"
joa terlioristas tiksliai isireiske
Man patinka mieli vaikinai, kurie megsta nusisneketi, kuriems patikciau tokia kokia esu, kurie butu tvarkingi ir prisiziuretu save, kurie butu salia kai tau sunku, kurie taves nepaliks del vieno tavo trukumo, aisku butu ir protingi, romantikai, stiprus.. Nu man patinka tokie prie kuriu nera liudna.. ^-^
Yuki, trumpiau tariant, įsivaizduojami
Tokių visapusiškų asmenybių, kupinų vien tik geriausiųjų savybių nėra ir būt negali, o ir nereikia, tame ir žavumas, kad kiekvienas turi trūkumų: tu šlifuotum jo, o jis tavo
Swarbiausia,kad fiziskai trauktu ir butu apie ka paziowaut..:)
Idiali panele !!!! geriau ir pats nesugalvociau
YES! YES YES! Pratraukt ir nusiziowaut
man pirmoj vietoj turi buti protingas
Otilija, 26 пишет:Swarbiausia,kad fiziskai trauktu ir butu apie ka paziowaut..:)
tuoj as tau pratrauxiu..liezuwi per pakausi uz zodziu iskraipyma:-D
Protingas
Zilvinas, 39 пишет:Otilija, 26 пишет:Swarbiausia,kad fiziskai trauktu ir butu apie ka paziowaut..:)
liezuviu mano galvutes pakaushy? o Yes baby ! you are hotest chik ever!
Otilija, 26 пишет:Zilvinas, 39 пишет:Idiali panele !!!! geriau ir pats nesugalvociau
liezuviu mano galvutes pakaushy? o Yes baby ! you are hotest chik ever!
Fiziskai pertraukti ir uzdarius duris pasakyti,o vis delto as tave paturejau,nusiziovaut galima ir veliau,kvazimoda-geriausias is visu,ogal as klystu
Gražus ir kvaili, nes tikrai nedraugaučiau su kokiu bjauriu.
Na bet priklausomai tai koks tas vaikino kvailumas? Manau yra ir gražiu protingu vaikinu tik reik netingėti ir paieškoti.
skaitau ir kazkaip sukelia sypsena. kodel sakai jog reikia ju paieskoti?:)) man tai kazkas keisto. tiek merginu manau tiek vaikinu nereikia ieskoti kaip kokio nors automobilio:)) nemanot taip? cia kalbant apie rimtesnius santykius draugystes ir panasiai:) atsiras tas zmgutis savaime:)p
na manau kad tikrai turetu buti protingas nes kad ir koks isvaizdus bahuras bebutu bet jei jis durnas tai ka su tokiu veikti....juk visa gyvenima negalvoji kaip geriau pasiduoti ar pan su kvalu zmogum ateities nera....
grozis pasensta,o protas tik tobuleja
Na ir prifilosofavote cia :D
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Labiau patinka gražūs ir kvaili ar bjaurūs ir protingi vaikinai?