1

Тема: Ar yra kas nekencia Kaledu ir nauju metu ?

Man atrodo kad per sias sventes zmones yra per daug veidamainski  ir per daug gerais apsimete nei istikruju yra vien del to kad Kaledos nes tokie jie turi buti geri . o kitiem tai tik eilinis balius ar tusas prsigerimas iki zemes graibymo !! Parasykit savo nuomone! !! aciu uz visokias nuomones !!

2

Re: Ar yra kas nekencia Kaledu ir nauju metu ?

kai paklausei, tikrai atsiras tokių big_smile

3

antipatiju siom dienom neturiu, bet ir nesimpatizuoju, tai seimos sventes ir panasiai, kai seimos nera tai tik eiline diena darbo grafike.

4

manau yra, o ypac tie kurie neturi is ko ju svbest ir su kuo............

5

zinot jei norite svesti nereikia laukti svenciu

6

Teo, 28 пишет:

zinot jei norite svesti nereikia laukti svenciu

:::035

7

Kaledos siaip jau turetu but svenciamos tik tu,kas yra giliai tikintys.Bet pas mus si svente padaryta prekybiniku komercine ir ispusta iki nesamones. Nesu uoli katalike tai todel as jos nemegstu.O Naujieji Metai tai  kelios akimirkos dziaugsmo,kuriu pakanka ilgam.
O siaip jei gera nuotaika,tai kiekviena diena svente.

8

o man sventes nepatinka tikrai nes veidmainiu daug sveikina tave nors nepazysta, tipo atsiranda seni draugai... o jei nori svesti gali pats susigalvoti del ko galima svesti:DDD

9

Taip, man nepatinka Kalėdos, Naujieji metai. Nesuprantu esmės, tikslo. Nepatinka

10

is tikro tai gerai kad tos kaledos ir nauji metai yra... tiems kas mokinasi per jas buna atostogos o tie kas dirba gauna dvigubai... na bent jau dauguma... big_smile o tiem kam nepatinka kaledos ir naujieji metai, greiciausiai nusivyle, ka kaledu senelis po eglute paliko.... big_smile o tie kas eglutes net neturi... big_smile baisu... big_smile

11

:DDDDDDDDDDDDDDDDDneblogas klausimelis wink as ir dar koks simtas mano draugu , giminaiciu ir pan. kartais atrodo kad nera zmoniu kurie megtu sias sventes big_smile

12

cia toks ispudis susidare, jog daugelis ne Kaledu ir Naujuju metu nekencia, o nekencia tu zmoniu su kuriais praleidzia tas sventes wink ir del to kad praleidzia sias sventes su tais zmonemis kuriu is tikro nelabai megsta, kaltina Kaledas ir Naujuosius metus, tuo tarpu is tikro turetu save kaltinti, nes nelabai sugeba issirinkti zmoniu su kuriais galetu puikiai praleisti sias sventes ir nereiketu nieko kaltinti wink

13

Man patinka tos metu galo shventes tik tiek kad tas laikas suplanutas kada shvesti nelabai tinka. 

kaledos turejo pagal plana prasidet pirtleje, bet tiek prisnigo kad pusdieny nejo is kiemo isvaziuati ...  Naujuosius pramiegojau  ...

Bet uz keleto dienu svesim viska ish naujo...

Manau didziausia beda, kad  zmones perdaug prisplanuaja ish anksto. visi savo galvoj turi ta idialu kaledu ar naujuju m. ivaizdy. problema kad tas yvaizdis kiekvieno galvoi skirtingas. Vadinasi jei sventi ne vienas tai 100% nusivilsi nes nebus taip kaip tau atrodo turetu buti.

Pasiruoshti reikia gitaros sustiguatos, alus paruostas, bet suplnuati kap filmo scenariju tai nepatariu. Geriausi shventimai vyksta spontanishkai gyvenant shiuo momentu naturalei.

Arba visi susitare kaip shves ir per baliu vaikshto su popierium, kur isankstinis scenarijus parashytas. smile

Nesekmingos sventes tai suduzusios viltys ir lukesciai, deja dziaugsmo neymanoma suplanuati ir visada galime jam pasiruashti.

14

Isvis kam tos sventes reikalingos ? Ispustas bereikalingas dalykas ir tiek....

15

Liucina, 19 пишет:

Taip, man nepatinka Kalėdos, Naujieji metai. Nesuprantu esmės, tikslo. Nepatinka

Kai turėsi šeima .Vyrą, vaikus... susėsite prie stalo .Vaikai atidarinės dovanas o tu  geresi šampaną ir bučiuosi vyrą...KĄ AŠ ČIA RAŠAU? Jausmu neperduosi žodžiais.Vargu ar klausantis jaučia tai apie ką kalba kalbantysis . va :::044
O jei sąžiningai žiūrint koks vyras ir šampanas  :::036

16

Kaip galima nekęsti laiko, kai dienos ima šviesėti/ilgėti. Pačios šventės - banalybė.

17

Daiva, labai Tavo nuomonei pritariu. Laukiu Kalėdų, kad saulės daugiau bus. O dėl pačios šventės - tai visas smagumas tik kaip vaikas dovanas vynioja. Ir tiek.:)

18

Daiva пишет:

Kaip galima nekęsti laiko, kai dienos ima šviesėti/ilgėti. Pačios šventės - banalybė.

neturi zmones ka veikti vasara prikelineja temas apie Kaledas) negaleciau teigti kad nekenciu bet ir negaliu sakyti kad patinka. tiesiog abejingai reaguoju ir tiek. vienintelis dalykas kuris patinka per Kaledas tai puosti savo balkona girliandom. kadangi aukstai gyvenu ir turiu dideli istiklinta balkona ir mano langai tikrai is toli matosi tai pas mane viskas papuosta viskas mirksi ir sviecia visom spalvom kad zmones is toli matytu kad pas mane vyksta svente. taip iziebiu savo balkona ir langus kad ryskiau nei kaledine egle sviecia

19

Man asmeniskai tai kaledos daugiau vaiku svente o nauji metai suaugusiu todel reiktu abi svesti. Siaip as po baznycias nevaikstau nes kaip biblijoje parasyta kad baznycia dievo namai tai ir tu nelb noretum kad kiekviena diena pas tave kas vaiksciotu big_smile.

20

Konstantinas пишет:

neturi zmones ka veikti vasara prikelineja temas apie Kaledas)

Man patinka Tamstos reakcijos.
Reiks dar kelias prikelt :::b26