Modesta, 33 пишет:Donatas, 28 пишет:arba as nematau, ka atsake Modesta, arba kazko nemoku sitam forume...
va va donatai,neatsakiau...dabar atsakysiu-tokia savo tiesa perskaiciau neseniai psichologiniuose skaitiniuose..beje esu seniau girdejusi taip pat is leidiniu apie gamta...zinai,pati as labai vertinu istikimybe ,mane siutina kad zmones kartais elgiasi kaip zverys..tokie kurie gali isduoti artima zmogu man atrodo yra silpni.o silpnu asmenybiu as nemegstu.man visad patiko zmones zinantys ko nori is gyvenimo ,susidelioje prioritetus ir besilaikantys ju.tokiu zmoniu beabejo yra nedaug.bet aciu dievui mano pazystamu rate tokiu yra.vertinu tai labai.
tikrai taip, sutinku, del zmoniu silpnumo. Taipogi, negaliu pakest neistikimybes, bet ne del silpnumo, del kitokiu priezasciu, kuriu cia siandien nevardinsiu. Taciau, paziurejus tam tikrus individualius atvejus (na be abejo, dauguma is ju isgalvoti, kaip filmo scenarijai, taciau...) buna momentu, kai neistikimybe nera pateisinama, bet visgi yra suvokiama (beje neistikimybe, vyrai ir moterys, suvokia ganetinai skirtingai ir jos fakta mato savaip). Tad netgi siuo atveju, nevisiskai yra apibrezta, kas yra, o kas nera neistikimybe Taigi manau, normaliai diskusijai, reiktu bent jau tiksliai apsibrezt, kas tai yra neistikimybe. Ar tai yra nauja vyro pazintis su moterim, kuria jis nuslepe nuo zmonos? Ar tai yra romantiska vakariene su (pvz) ex? Ar tai yra permiegojimas su prostitute (ar panasisiai), rysium su zmonos/drauges nenoru patenkint vyro erotiniu poreikiu (gal fantaziju)?