Тема: House and Progresyve house ;]
klausot kas nors tokios muzikos? :> is kur siunciat vinylus ir t.t?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → House and Progresyve house ;]
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
klausot kas nors tokios muzikos? :> is kur siunciat vinylus ir t.t?
hehe ) progressive house valit )) best )
2 Martynas : o tai ka tu nori pasakyt klausais ant paffu?
Siustis geriausiai is e-bay, discogs, juno
arbe paciam varyt i Uk ar Amsteri ir parsivezt
kaip del tribal? ar yra megeju ?
as klausau. bet siustis tai geriausia turet soulseeka arba kokia kita programa
bent jau teisingai temos pavadinima butum uzrases ;D
vinylus siunciam is ten pat kur ir viska...INTERNETO..
jo soulseek valdo..bet forumai ir ftp dar geriau )
taigi yra toks postas.. ka jus cia darot? LOLai
"house and progressive house", kazkaip neprotingai skambanti tema na man asmeniskai patinka tik tribal ir progressive house, siaip jei atvirai tai mazai domiuosi house muzika...
bent jau teisingai temos pavadinima butum uzrases ;D
vinylus siunciam is ten pat kur ir viska...INTERNETO..
jo soulseek valdo..bet forumai ir ftp dar geriau )
O cia tai labai teisingai pasakyta :D:D:D:D:D..
Man dar tribalas yra geriau,nes muzika siek tiek stipresne,bet tribal ne daug iskilusiu dj yra.Man tai vienas is geriausiu yra Chus&Ceballos,bet pastaruoju metu jie groja lengvesne muzika,o ne kaip aksciau in stereo arba Iberican sound,tikros dziungles budavo
benas chus and ceballos geriausi is geriausiu geresniu nesu mates tai kad aplomai daba gera muzika eina i tranzushke technushke ((
dabar madinga:)jei neklausai house ai nebusi prie hebros
diewinu Harda :-D kas megsta harda tj galima parsisiusti geru gabalu is www.hardstyle.net
house jegele taip pat trance ir t.t club....tik pas mus lietuvij malalietkos klauso rusiska suda ir jega bet nieko po bisky jau ateina viskas o lietuviska muzika toks **** kad vemt nuo jos vercia
Neisdek rusu i shuns dienas yra ir is rusijos geru dalyku kas yra girdejas tokio DJ Jim setu, tas pritars man ir beja, ish to "shudo" galima galima ishspaust vashko remix mix mix mix
dabar madinga:)jei neklausai house ai nebusi prie hebros
tai visai ne mados reikalas. Tiesiog HOUSE yra muzikos pakraipa, kaip ROCK, RAP, POP. House tai bendras pavadinimas. Didziausia dauguma klauso POP, o jau paskui visi kiti. VIsur yra savo zvaigzdes ir savo undergroundas.
its just house music..
electro flash, progressive, progressive house, big beat... g00d =DDD
RAKINAM
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → House and Progresyve house ;]