Re: Ar noretum but izymus?
O kodel ne? jai pasitaikytu galimybe sutikciau ))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar noretum but izymus?
O kodel ne? jai pasitaikytu galimybe sutikciau ))
tokie dalykai,kaip slove ir pripazinimas is dangaus nenukrenta,reikia ideti daug pastangu...nekalbu apie tas vienadienes "izimybes"plesikus,zudikus ir dar ten visokius,kuriais uzversti laikrasciai...
Ne , nenoreciau! nes tada visada visi kystusi i mano asmenini gyvenima.
kartais norisi kad mane visi pazinotu koks skirtumas jei ir visi mane pazinotumet mane nesuprastumete kaip zmogaus...:) o dabar kai manes nepzistate ir nezinote koks as zmogus tokia jau ta realybe
Nenoreciau yra gerai taip kaip yra
butu labai faina
o kodel gi ne... kitam amziuje....
Mes visi esame izymus... stai musu laiskus kazkas skaito
Istiesu buti akirati... niekas nenoretu.. ziurek ir i wc nenueisi.. ten kokie paparasciai musu lauks....
tuomet atsisveikink su kelnem.... arba foto galerijoje save pamatysi
A mane ir db palaiko izimybe,ir labai nervina...
Nenoriu,but ižimybe...
kokia izimybe tave palaiko ?
mes visi yzimus
o ka daryt jei esi izymi?:)
nelabai..nors..visai įdomu būtų pajaust ką tai reiškia..
ne.... per daug demesio ir kaip parazitai lend parasu
na wisai idomu butu pabut izimia:D na bet ziurint dar kuom izimi?! :DD
na siaip tai nelabai tokie dalykai domina...siais laikais but izymiu reiskia kai ka kita, nei tai turetu is tikruju reiksti...
as ir teip jauciuosi izymi tarp savos chebrikes
nenoriu buti izimi nes nebetureciau asmenines laisves, net i toleta nebutu galima ramei nueit. nu jau ne as atsisakau
West side sikniau, iskeitem pamaldu gyvenima i west sido, priprask
nusausiu tave be aido! Suprask as ne siurkstus as giliotinia, ce ne tusti grasinimai, kaip per kina
**** as priversiu pakeist tavo slykscia mina, pabuciuok liurbi man i skina...
As laikau save krutu west side kad ir kas bebutu, man nerupi kas butu, jai is musu vienas sendien zutu.
Mes uz istatimu ''zudiku komanda'' nerupi niekam koki tu ce skelbi ganda, dar bent zodis ir
paliksiu skaudu randa... Manei as mires visa menesi nutiles, as buvau pakiles, paziurek kas dabar slepias
nutiles... Tai pasakyk man koks tavo noras, kad ir ka sakau skamba kaip prikolas
As gyvenu kieta gyvenima, o kitiem liurbem dalinu nerima,Derina? Mes pries reperius kurie pas stano
savo balsa gerina, zinok zmones ''sako'' sis baltas turi aura 2'paco!! ir jie zino
kai as grysiu, pamates tave is juoko apsimysiu,sakysiu **** '' i sona iki kol apsirukysiu!
Tave saugo gerio asocijacija, man **** as kalbu ir visi girdi juodaja magija...
Kur as vykstu man isauna sampana, stai ir pazeminom jusu klana ant galo fanfara
kas beliko tau? gyvent uz tara, nekipk prie manes jai as persirises galva su skara ir visad mieste
pazeminu fara!
ALIVE.
jai nebuciau dugne, tureciau irasu studija tada kalbeciau ne tam kad buciau izymus, o tam kad jus suprastumet kokie musu milicajai ir politikai sudmaliai ir juos galima sunaikint viesai!
noreciau, bet tik kazkoki laika.
bet as ir taip jau jauciuos populiari savam pazystamu rate
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar noretum but izymus?