5,341

Re: Blevyzgos...

chem... big_smile niu va... big_smile jauciu visai ir tu jau noretum kad tavo butu ar nea :? joam... tikrai tada nemazai.... jauciu kiek daug torto bus... big_smile
niu joa jei nelabai ka pazisti tai gali buti problemu su suknele... dar kad nebutu per grazi tai... big_smile paskui jaunoji bus nuskriausta... big_smile

5,342

atsititiko šiokių tokių nesklandumų pc buvo išsijungęs.... smile
Ir jau buvai įpusėjusi rašyti laišką, atkuriu ką rašiau...
Nenorėčiau kad būtų tai mano vestuvės, bet gal aš truputį šiuo klausimu ir meluoju žinoma kuo toliau tuo labiau pasvajoju apie savo vestuves, ir kokios jos bus.... ir tikrai tiek žmonių 60 tikrai nekviesiu, uj čia per daug ir paskolos vestuvėm nesiimsiu smile
O dėl suknutės kurią nusipirkau ji paprasta irtuo pačiu elegantiška.žavi ir jaunatviška smile aš ne dar ne senutė kad mano suknelė butų kaip maišas smile ir tikiuosi kad aš nieko neužgošiu smile  žinoma norisi už kitas pamerges būti šaunesne big_smile big_smile big_smile big_smile smile bet tuo pačiu ir jas nenuskriausti big_smile wink

5,343

big_smile niu joa gal viskas bus gerai ir... big_smile tik nepamirsk kokio didelio maiso pasiimti i kuri galetum prikrauti kokio bankucheno big_smile arba torto ar kazko panasaus.. big_smile ir paimk tiek kad cia visus blevyzgose rasiusiems uztektu.. big_smile nes jei taip nepadarysi jauciu visi ant taves labai labai supyks.. big_smile

5,344

Mielieji rašę žmonės iš anksto atsiprašau bet tiek tikrai nepaimsiu smile

http://www.youtube.com/watch?v=Aqcxa1a8 … re=related
Kaip šis žaidimas?

5,345

Niu gal ir nieko tas zaidymukas... big_smile bet del saldainiu tu nieksas tongue big_smile

5,346

kaip suprasti niekšas?m?

5,347

big_smile niu nes tik nieksas visus saldainius pasiliktu sau ir nepasidalintu su kitais big_smile

5,348

Tai gal pasidalino ne aišku... ar pastebėjai kad daug žmonių sugužėjo į forumą, bet visi tik skaitinėja kas ką  kalba...

5,349

big_smile as kazkaip sitam tik sedziu ir refresinu kas kazkiek laiko ir laukiu ar kas parase ar nea... big_smile tai gerai tegul skaityneja.. big_smile kartais skaityti idomiau nei rasyti big_smile

5,350

Man labiausiai patinka skaityti, savo kur esu rašiusi prieš 3 metus.. tai taip keista...:)

5,351

big_smile niu ka zinau is tikro... big_smile o kas ten tokio keisto :?

5,352

Ir dar įdomu skaityti kai visa tokia didelė šeimyna buvom forume, ir visi kaip draugai vienas kitam mojom... o dabar kas ateina iš kart Aaa tu toks ir anoks... ir niekas pasisakymų netrindavo smile

5,353

niu ka padarysi... smile na zmones keiciasi.. wink na atseit kaip ir visur galima iziureti teigiamu savybiu, taciau kartais atrodo jog... wink
o kas nors sake kad tu toks ir anoks :?

5,354

Tai žinoma, kad sakė ne čia atvirai bet į paštą būtą žinučių.. bet tokie ir tokios kalnų ereliai man nieko negali padaryti, kai realybėj jie tylūs ir bijo pasakyti žodį čia jie atsigauna...

5,355

na visiem kartais reikia pasisakyti... tiesiog kartais kai kuriu pasakymai izeidzia kitus ... na nieko nepadarysi cia jau... ne kaip isaukleti wink

5,356

Žinoma, kad visiems reikia pasisakyti, ir kiekvieno nuomonė yra svarbi, įdomi ir jų yra įvairių...čia juk ne smėlio dėžė... smile

5,357

big_smile o kas cia tada... big_smile juk galbut siokia tokia smelio deze ar nea :?

5,358

suaugusių smėlio dėžutė big_smile nes darželio amžių jau išaugę (dauguma).
Ar pastebėjai, kad mes vieninteliai blevyzgose lankomės, gal tiksliau visame forume, man net nebepatinka matyti savo vardą smile norisi pamatyti ir kitų pasisakymus..

5,359

big_smile tai susikurk dar viena anketa kitu vardu... big_smile arba ka nors uzkalbink ir prikalbink kad forumuose pasireikstu.. big_smile

5,360

ei nereikia, nieko neverčiu aš čia lankytis.. nenorėčiau čia matyti savo artimųjų pasisakymų.... smile beto jie tikrai čia nebendrautų:)