Re: Kaunas ar vilnius?
)) jo.bet isdalies net net keista kai pana bijo sutavim bendrauti kai esi plikas )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaunas ar vilnius?
)) jo.bet isdalies net net keista kai pana bijo sutavim bendrauti kai esi plikas )
niu tai dar priklauso kaip tu ja kalbini;) as pvz gatvej nesileidziu i kalbas su jokiais.. nepriklausomai kaip jis atrodo..
na bet kaikurios leistusi tik kai pamato kad plikas tai tuomet kazkaip nenorei na bet tai nesvarbu=))
tai gal dar kalbini kokias fyfas.. kurioms nelygis su tokiais paprastais berniukais kalbet..:D joms gi reikia tokiu kurie joms viska gali pasiulyt..:D
na as tokiu nekalbinu nes viena karta teko pabendrauti tai uzgalvos susijiemiau kai ji pradejo pasakoti ko tikisi is bahuro o seip kalbinu visokes nes ir fifos buna visai neblogos=))
niu jau siuo klausimu pasisakyt nieko negaliu..:D nes daznai jei su berniukais pradedam kalbet apie paneles tai bunu isvadinta neobjektyvia..:D mat nuomones daznai nesutampa..kur jiems grazu man nea.. ir tada sako kad is pavydo sakau kad negrazi..;D
) gali buti man taipat pasitaiko kad mano skonis nesutampa su pazistamu paneliu
niu tau gal ir nekiltu...dar forsas ir forsui nelygus.. juk kiek daug lietuvelej vyriskosios gimineles kuri kelia ranka pries moteris.. pati negavau.. tikiuos ir negauti.. taciau kiek zinau merginu kurias primuse.. ir nesergu as jokia sizofrenija..!neprisigalvok:D
nesakau kad tokiu nera, bet tai panevezy vos ne visi forsai arba neutralai, neteko matyt kad paneles vaiksiotu sumustos, o kodel banglai negali must moteru? juk jie irgi vyriskos gymines atstovai
>>>Tautvydas
siaip sakoma priesingai:sh.. - ne sviestas,kaunas - ne miestas:D
bet siaip nieko pries neturiu as pries ta kauna,galiu pasakyt tiek,kad kiek teko but,tai su ten lbai nuosirdus zmones gyvena,nors aisq ne visi toli grazu..stovejau sau su draugais laisves pr prie klubo kazkokio,kai staga is jo tiesiogine to zodzio prasme isvirto apsauginis su kazkokiu ciuvu.dar mane uzkliude..susipyzdino vidury gatves..ar taip grazu?vln tokiu vaizdeliu tikrai nepamatysi!!
Edvardas, 19 пишет:O man Kaune geriau, chia nors banglu nera:)
neislendi is sawo slabotkes tai ir nematai ju.. centre ju gan nemazhai..o siaip nei wilnius nei kaunas.. wilnius per didelis.. kaunas forsu ir fiku miestas.. ciuju lieka klaipeda.. bet ten rusu prisiweise.. nesu rasistas ar dar kas bet ju tikrai per daug ten.. nesistebiu, kad zmones lekia lauk is lietuwos..
Sakai vilniuj Lietuviu baisiai dauk gyvena....
Ner Lenku, ner Tuteisu, ner Rusu, pastaruju tai ir su ziburiu nerasi.....
O Kaunas buvo ir bus tikru Lietuviu miestas. Per karus po karu, visalaik apsivalydavo siek tiek tautiskai ir dabar malonu ausiai net kai per kauna eini, kalba lietuviskai apsirenge tvarkingai (na treningu gal kartais daugoka).......
EEEE ****!!! nevaryk ant vln oziau:D
Visaginas - Sweet home geriau uzh
Vilnius ir Kaunas - NICE
Kaunas aisku Kaunas
Vilnius geriau, nes cia gimiau ir uzaugau, buciau gimus ir uzaugus Kaune, butu geriau Kaunas:)
buciau uzauges kaune vistiek sakyciau kad sht...del to kad ten tikrai sht turiu pazystamu kurie ten nebegyvena sako forsynas ziauru nesamone...:D
Kaip jums?
Juk sakoma, sh ne sviestas vilnius ne miestas
Apie Kauna taip ir yra sakoma..ir dar vienas Kaunas kaip Klaunas..
Milda, 20 пишет:Edvardas, 19 пишет:O man Kaune geriau, chia nors banglu nera:)
o man tai ju truksta..:) kazkaip jie mieliau akiai nei forsai..:)
ir kuom tau bangali tokie mieli ? nors jo bendriau banglai mielas vaizdas akiai kaip is ju nosies bega kraujas..
Iš kart matos, kad kavenskas..
Nei Vilnius, nei Kaunas.
kas tie forsai,kas tie banglai?
Alytus!!!!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaunas ar vilnius?