Re: Ka manote apie burejas?
Kiti galbūt neužsiima būrimu, bet turi tokių galių.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie burejas?
Kiti galbūt neužsiima būrimu, bet turi tokių galių.
kad yra zmoniu sugebanciu nuspet ateiti cia faktas, tik reikia atsirinti nemazai sarlatanu yra ir tikrai pinigus melzia
ne zmones nuspeja ateiti, o kortos tai parodo, ne kiekvienam asilui kortos rodo taip kaip yra, tad ir sarlatanu pilni pakampiai
Buvau pas bureja jau du kartus mokejau tik 10lt Radviliski ir man visi jos pasakyti zodziai issipilde,net keista,bet viskas pildosi ir dabar....
Būna ir profesonalių būrėjų
Buvau pas bureja jau du kartus mokejau tik 10lt Radviliski ir man visi jos pasakyti zodziai issipilde,net keista,bet viskas pildosi ir dabar....
manes kartais ta bureja neminejo
Nebukit kvaili, nevaiksciokit pas burejas... Jus net nenutuokiat su kuo prasidedat ir kaip jums tai suvysto gyvenimus... Jos ne tik pasako jusu ateiti,ar kitus dalykus...
Jei turit kokiu problemu, eikit pas psichologa arba dar geriau - i baznycia... Imkites proto zmones...
Tos kurios apsiskelbia "burejomis" tera kvailos melages. Zmones turintys tikru gebejimu to viesai neskelbia.
Daugiau pasiskaitinejus nesunku nuspresti, kad burimai tera mulkinimas ,bet ka as cia. Kas tiki tuo ir tikes. Greiciausiai tai isitege ar kas itege ir nieko tokiems nepadarysi . Kai kam is smalsumo norisi ant greblio lipti taip ir egzistuoja tokie dalykai kaip burimai ir burejos toks jau tas pasaulis visko turi but jame
nuejau pas bureja is smalsumo.ir tikrai isitikinau,kad jos skaito is kortu,ir labai tiksliai.tiesa ne visos turi tokiu sugebejimu.man daug dalyku pildosi.praeiti tiksliai nusake kas kaip buvo.net ir ligas pasake kokiomis sergu
nesamone,niekada pas jas neiciau
Dievas svarbiau uz bet kokias burejas...
Gal kas zinote gera bureja? ir ka apskritai manote apie tokius dalykus?
burejos irgi zmones, jie buna klysta, jie buna ir padeda, .pats is savo patirties zinau, kad kiekvienas zmogus gali but burejas(padaryti kito zmogaus samoneje yvairiausius dalykus), tik klausimas ar gali jais pasitiket, jeigu tas zmogus keurai tave mato ir jauti, kad jis tau duos gero, galbut verta su tuo zmogum pabendraut(o tas kuris tik kortas varto, tai as ju nesuprantu, taip gal jie kakokia informacija mato, bet kur kas svarbiau kaip pateikia ta informacija kitam zmogui, kita vertus joks zmogus nera 100% uz tave atsakingas), gal tavo seimoje yra zmogus kuris tave keurai mato ir didziausias privalumas-tave myli, toks zmogus burejas rimciausias ir geriausias.:)
Manau, jog tie kurie turi gebejimu to tikrai viesai nesiskelbs, o tie kurie visiems skelbiasi dazniausiai apsimetineja.
Burejos nuteikimas tai tikejimas, ramybe... O tikedamas zmogus, viska gali padaryti ir netgi issigydyti....
O bureju visokiu yra... kaip ir juoda magija...
Geriausia surasti draugiska zmogu.. su kuriuo dziaugtis ir laimingai gyventi
ir spelioti nereikes pas burejas
daug maz tikiu bet yra lb daug sarlatanu....;/
reikia kaip nors uzdirbti centuku.
O as netikiu tomis burejomis. kaip pasiklosi-taip issimiegosi ..:))))
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie burejas?