Re: Lietuviai iš Vokietijos
as netoli frankfyrt am main
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai iš Vokietijos
as netoli frankfyrt am main
Sveiki, gal yra lietuviu gyvenanciu Mengene ? Butu malonu susipazinti. Mano email tasgenas@gmail.com
Sveiki,esu is kasselio,liudnoka cia sakau gal cia yra lietuvaiciu merginu? butu malonu susipazint...
laba, as gyvenu kasselyje. kelias studentes pazystu, bet gali mielai man parasyt.
Laba.Gal kas is Aacheno yra ar netoli jo?mano emailas mirjam@inbox.lt
Gal yra gyvenanciu aplink ar paciam Bremerhaven?:-)
As is Duisburgo, t.y. salia Dusseldorfo, Kiolno, Aacheno, Esseno ir pan. Rasykite, nesidrovekite ! Man bus labai miela bent viena lietuvaiti sutikti Vokietijoje
Sveiki,as is Mannheimo
Sveiki, Gal yra gyvenananciu Nord Friesland, Sylt?
gyvenu wennigstedt, Sylt. Butu miela pabendrauti su lietuviais
Yra paneliu Is hamburgo ?
As is Duisburgo, t.y. salia Dusseldorfo, Kiolno, Aacheno, Esseno ir pan. Rasykite, nesidrovekite ! Man bus labai miela bent viena lietuvaiti sutikti Vokietijoje
sveika Liveta,
kaip tik planuoju persikelti netoli Duisburg.
Labas, as is Wuppertal NRW
sveiki,aš nuobodžiauju dannštate,tai prie Mannheimo.
Laba visiems. Esu 23 metu vaikinas gyvenu Aachene pora meteliu ir nesu dar sutikes lietuvaiciu. Lb noreciau susipazinti ,pabendrauti (susidraugauti). Pradziai duosiu savo skype o paskui bus matyt. Mano skype (meiluzis88)
NRW, Siegen!
Sweiki gyvenu netoli freiburgo. noreciau susipazint su tautieciais/tautietems rasykite ir kalbesim toliau
as gyvenu uz bremeno 23 km,labai grazus miestas,ar seniai cia?
As jau gyvenu voketijoj jau kaip 6 metukai bet is vis dar neivieno lietuvio nesutikau...freiburgas neblogas toks ten dar offenburgas yra bet ten nieko gero
labas as gyvenu netoli Baden- Baden
labukas gyvenu berlyne grazus miestas noretusi susipazinti
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai iš Vokietijos