1

Тема: Koma

Galbūt kažkam iš jūsų arba jūsų artimiesiems teko tai patirti? Galbūt kam nors buvo gili koma? Ar įmanoma pabusti iš tokios, kiek laiko laukti ir pnš, pasakykit viską, ka žinot, nes pati esu dabar susidūrusi su šiuo dalyku, norėčiau tikėti, kad tas žmogus visgi pabus..

2

Re: Koma

kiek laukti ir pan. priklauso nuo priežasties, pati koma reiškia, kad žmogus be sąmonės ir nereaguoja į dirgiklius, tad vien iš to nieko pasakyt negalima. jei dėl traumos, tai išvis spėt sunku

3

tai visiškai nieko nepasako, koma yra kaip ir komplikacija, tai nei liga, nei sidromas, tai būsena. įvedant aiškumo, reik žinot priežastį

4

igimta koma?kas cia taip sake.internete pasiziurek info .vikipedijoj.buvau ne karta ir gilioj ir negilioj.smagu zenok

5

as esu buves komoi nesakysiu kiek laiko bet ilgokai,o pabudes nieko neatpazinau iskyrus broli ,ir nesupratau kas yvyko

6

Mingaile> noredama tau atsakyti is kart galiu tave kaip ir nuraminti, yra net kelios formos komos, is kuriu zmogus atsigauna bet yra ir tokia forma kur zmogus retai kada atsigauna... Bet niekada nereikia uzmirsti kad prie tokio zmogaus tu gali bendrauti kaip visada, tik jis tau neatsakys, ir nereaguos mokslininkai yra istyre ir padare isvadas kad butina bendrauti su komos istiktais zmonemis....
Bet jei jau daktarai sako kad mirusios smegenys, tada galima jau galvoti kad tikrai to zmogaus nebera....
(as studijuoju medicina)