41

Re: pazintys internete...

manau viskas imanoma,butent cia dar palankesne aplinka:),siaip as neloabai aktyviai ieskau pazynciu, bet tirai zinai keleta poru kurie laimingai jau gyvena!!!

42

viskas imanoma, beje, parasykit kasnors, kaip liudna sad

43

laukiu  tavo sms  smile

44

Jeigu mes esame čia, vadinasi tikime, kad galime rasti. smile tik čia sudėtingiau tuo, kad ne visi žmonės atrodo taip kaip nuotraukose ir susitikus ne visada pateisina mūsų lūkesčius, tačiau kai turi ne daug laisvo laiko, o norisi artimo žmogaus, manau čia kaip tik tam ir yra vieta smile
Sėkmės visiems beieškant, aš tikiu, kad mano žmogus yra ir mes būtinai sutiksime vienas kitą :::910

45

Ir vieni ir kiti esat teisus, Gal aš pritarčiau Marko 38 pasakytai minčiai jog nereikėtų "nematuok visu zmoniu pagal viena masta mes visi skirtingi esam tikrai". O ar tai negyvenimas, kuriame, niekam nera lengva smile ka lengvai, gaunam to nevertinam , kol neprarandam

46

manot kad vede vyrai cia tik pramogu jiesko gal kaip kurie nors ir as vedes bet mano kitokia nuomone gyvenu atskirai tai ir jieskau sau antros puses nes vienam nuobodu gal pasiseks netycia

47

cia neradau ir neieskau.. bet internete meile tikrai imanoma rast.. bet kartais pasitaiko ir melageliu;) taigi atsargiau:)

48

Aisku imanoma, siam pasaulyje, nieko nera neimanomo.

49

kas iesko tas randa! manau kad imanoma!

50

kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, bet tai juk internete tie patys zmones, kaip kad tarkim autobuso stotelej. na taip, realybej tu iskart matai zmogaus elgesi, manieras ir t t, o cia galima daug ka suvaidint.. tiesiog reikia moketi atsirinkt ir tikrai galima rasti tai, ko nori wink

51

o kam ieskot?tycia to daryt tikrai nereikia,viskas netycia atsiras smile

52

kazkaip nesiseka  :::002

53

Gyvename technologijų pasauly, kai daug laiko praleidžiame nebe parke, prie ežero, o virtualioje erdvėje. Parašysiu iš savo patirties...Esu toks žmogus, kuris nemėgsta klubų, bet mėgsta naujas pažintis ir įvairiais būdais ieškau naujų pažįstamų. Tam labai pasitarnauja internetas. Aišku panašiai 80 % parašiusių ieško tik nuotykių, meilužės ir pan. Nesu mėgėja vien virtualiai bendraut, ir jei matau, kad su žmogumi "rišasi" bendravimas iškart perkeliu pažintį į realybę (jei leidžia ne per didelis atstumas), nes norisi žmogų pažinti koks jis yra iš tikro. Būna, kad kai kurie pasirodo visai kitokie nei atrodė bendraujant virtualiai. Bet iš visų žmonių su kuriais susitikau, daugiau nei su puse bendraujame ligi šiol ir jau ne vienerius metus. Tokiu būdu teko ir rimtą draugystę turėti. Išvada tokia - nesvarbu kokiais būdais tu susipažinsi, ar virtualioje erdvėje (vis tiek po kiek laiko susitiksite realiai) ar kažkur mieste - viskas priklauso nuo žmonių tarpusavio susikalbėjimo, abipusės simpatijos ir panašiai. Taigi nereikia smerkti ir sakyti "oi neįmanoma susipažinti su normaliais žmonėmis internete" - viskas įmanoma tik reikia truputėlį sėkmės, noro ir nuovokumo, atsirenkant su kuriais žmonėmis bendrauti ir susitikti.

54

tikrai imanoma, tik nezinau ar ji ar as ja radau bet dabar esam kartu tongue

55

neturiu ka pasakyti ..geriau patylesiu...

56

Rytis, 28 пишет:

Tikrai tikejau kad galima rast cia antra puse,nes kaip ir rades buvau,bet labai nusivyliau ir dabar galiu tik pasakyt nieko rimto cia nagalima rast.Visos pradzioje tik graziai kalba,o is tikruju ju galvose visai kiti dalykai dedasi...

Žodžiai lyg apie mane... Tik reikėtų pakeisti į mot. g...

57

o as radau, aisku ne cia, bet per pazinciu portala, ir dabar auginam 5 menesiu dukryte ir sekmingai apsivede jau 3 metus smile

58

Vargu....nors ju jei žmonės jau surado...tai gal smile

59

pazintys internete , as tik uz , tai nuostabu , kai pasiilgsti lietuvisko kraujo. pusele? gerai parasyta, taip internete tu susirandi partneri , seksui ir bendravimui , pirmiausiai susirandi partneri sielai suzinai , kaip jis masto , kuo gyvena , o paskui ir kunui . Mesos gabala gali nusipirkti , bet mastanti , gali rasti tik internete. Taip internetas saunu , kur as bebuvau anglija , norvegija , svedija , atostogas leizdavau tik su protingomis , mastanciomis moterimis is lietuvos.

60

Aa!!! Zmones.. Ieskau vaikino.. Vardo deje nezinau.. :DD

Apibudinimas: Mielas, fainas, linksmas, daznai happy, kartais crazy.. Hm.. Ir dar atrodo jis kad ir kaip nemegsta Bieber'io vistiek galetu man sudainuoti jo daina Justin Bieber - Boyfriend. Be to.. pamirsau .. Jis aukstas ir nerialiu akiu.. :DD
Jei kas pamatysit, parasykit.. big_smile