1

Тема: Kas erzina iki NESAMONES

Kadangi forumuose, ar sheip pokalbiuose, daznai moterys pila pamazgas ant vyru, o vyrai ant moteru, ishsiliekit!!!!!! Moterys, parashykit kas jus juodai erzina vyruose, vyrai, kas jus moteryse, bet taip be stabdziu ir atvirai, butu naudinga, gal kas pasiskaites nebesielgtu vienaip ar kitaip.....

2

Re: Kas erzina iki NESAMONES

Teisinga nuomone pavarei papylei cia visiems sitam susiktam Pasauly smile tongue  Maladiec seni .....

3

Labas visiems...ir kam to reikia "pamazgu",juk gyvenimas grazus tik reikia ji pajusti,nes laiko lieka vis maziau ir maziau,kiek metu bebutu dabar.:::045 Sekmes ir vyrams ir moterims.

4

Kokia prasme pilti "pamazgas" vieniems ant kitu? As nematau jokios...Jei zmones kuom tai nepatenkinti, problemos reiketu ieskoti savyje... Skirtingose seimose auga, skirtingu vertybiu ismoksta... naturalu, kad kyla problemu vieniems kitus suprasti. Taciau pilti"pamazgas"...nea, neverta, tas nieko neduos...:::127

5 (2012-04-19 16:50 отредактировано Danila, 33)

Kaaazkaip jus ta tema sudrapalinot i savo puse, kaiptik nenoriu, kad piltumet pamazgas, paprashciausiai parashyt kas erzina ir tiek, gal kam pades susivokti, pvz.: numestos neshvarios kojines nevietoij, neplauti indai, knarkimas ir t.t. negi cia taip baisu? nesuprantu...

6

Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. :::023

7

Labiausiai erzinantis dalykas gyvenime bent man, tai tyla ir nezinomybe.

8

Labiausiai erzina, tie, kurie labai jau prašosi į svečius:::033 ir aišku į tėvus tinkantys vyrai.

9

nejau visiems taip rupi tas antras galas?
ar tam yra suteikiamas pretekstas?

10

Mane erzina , chroniskas kosulys...ATRODO GALA GAUSIU...

11

kai zmones teigia apie mane zinantys daugiau nei as pati ;D

12

Danila, 33 пишет:

Kaaazkaip jus ta tema sudrapalinot i savo puse, kaiptik nenoriu, kad piltumet pamazgas, paprashciausiai parashyt kas erzina ir tiek, gal kam pades susivokti, pvz.: numestos neshvarios kojines nevietoij, neplauti indai, knarkimas ir t.t. negi cia taip baisu? nesuprantu...

as jau galvojau cia ir mane pamines big_smile

13 (2012-05-04 17:51 отредактировано Božena, 22)

Roberta, 17 пишет:

Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. :::023

jo man tas pats. o kas juokingiausia kad tipo galvoja kad 20 metes ju BENDRAMINCIAI ))))))))))

14 (2012-05-19 17:11 отредактировано grigas, 26)

kodel negali but 50metis(e) ir 20mete(is) bendraminciai?mane labiausiai erzina vejas.kada jis nustos pust?

15

labiausiai siutina atsakyti į tą patį klausymą kelis kartus...

16

Labas. O mane labiausei suerzino, kai pasveikino zmona su valentino d. kai ji buvo isvaziavusi su naujoju drauguziu kazkur i kalnus slidineti, nu bet tai suzinosjas as isvaziavau kurti naujo gyvenimo DE., tikiuos pasiseks rasti nauja gyvenimui zmogu. nekenciu kai buvusi sveikina su bet kuom. Apgaudinejo, melavo uz nugaros kol 5mete. dukrele nepapasakojo. Melas taip pat slykstus dalykas.

17

waaauuu kiek čia raštingų daug,ale visuose internautiniuose forumuose vaizdelis toks-tikrai nekoks,geriau butu -joks......merguzėlės protiškai palengva bręstančios ir čia pasisakančios mažiausiai juokingai atrodo demontruodamos žavingai menką mintį ir turtus rašybos:::254....

18

lina, 38 пишет:

waaauuu kiek čia raštingų daug,ale visuose internautiniuose forumuose vaizdelis toks-tikrai nekoks,geriau butu -joks......merguzėlės protiškai palengva bręstančios ir čia pasisakančios mažiausiai juokingai atrodo demontruodamos žavingai menką mintį ir turtus rašybos:::254....

nepatinka ? big_smile
arba prisitaikyk prie tokio forumo arba ciau ;]

19

Na apie erzinimus, nekenciu vyru kurie iesko is taves finansines naudos, patys nieko nedarydami, vadovauja ir tiek kurie iskart raso susitinkam. nei tu manes pazysti nei ka, o jau siulais negaliu pakesti sito

20

božena,darbštuolė tikrai,tinka jau jai "properti" prijuotė,skersą reumatą gausi aukštakakčiams eismą forumėlyje reguliuodama:::138