Re: ledai
gerai kai isaugomos senos tradicijos :D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ledai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gerai kai isaugomos senos tradicijos :D
Fiodoras, 25 пишет:Aleksandras, 22 пишет:o man labiausiai patiko seniau kazkada buve ant pagaliuko ledai su sokoladiniu glaistu.. bet pamirsau pavadinima blin..
manau kad seniau kazkada buve ...:? tai tu cia apie tarybinius ledus
Eskimo..tai tokius panasius daro Ingman Eskimo ..:D
jo jo jo, eskimo reikes situ paragaut ir paziuret ar labai nutole nuo senuju... ;]
Tomas, 27 пишет:
Fiodoras, 25 пишет:Aleksandras, 22 пишет:o man labiausiai patiko seniau kazkada buve ant pagaliuko ledai su sokoladiniu glaistu.. bet pamirsau pavadinima blin..
jo jo jo, eskimo reikes situ paragaut ir paziuret ar labai nutole nuo senuju... ;]
nu buvo sovietiniais laikais vienu rusiu ledai visada ir visi buvom patenkinti ypac todi kad kainavo kapeikas daba valgyciau siuos ledus diena nakti kad tik gryztu sie laikai nu grinai kad tie laikai tai ne bet taip kad pigiai ledai kainuotu tai noreciau
Tomas, 27 пишет:
jei tu nori tarybinių laikų natūralaus ledų skonio tai nusipirk "Nykštuką" jo skonis grynai kaip tarybinio eskimo, Ingmano eskimas net neprilygsta jam, taip , taip ir Tomas tai žino o aš tuo labiau apie ledus žinau praktiškai viską
dekui uz info ;] pamenu pries kazkiek metu buvau baltarusijoj, tai va ten ledai ir pienas buvo skanus is vis nostalgija ten pabut
pistaciju skonio
pistaciju skonio
nejuokink pilva sakuda nuo tokiu(juoku ;D )
Linas, 19 пишет:pistaciju skonio
>>> Tomuk tai ledu nepirk kokiam kioske ar dar kur galai zn kur.. pirk akropoly ir tikrai tu nusipirksi ledu Pistaciju skonio as tau sakau
Tomas, 25 пишет:Linas, 19 пишет:pistaciju skonio
>>> Tomuk tai ledu nepirk kokiam kioske ar dar kur galai zn kur.. pirk akropoly ir tikrai tu nusipirksi ledu Pistaciju skonio as tau sakau
reik daba zet kaip vadinas tospistacijos italu zodyne
-cia ledai kioskose nepardavineja tik laikrascius ... einu pasivartaliot
Patys patys skaniausi buvo ir visais laikais bus Pingvino ledai Mmmm, va ten tai pasaka Tik kad nebėra jų.. Pardavinėdavo juos taip kaip Soprano dabar Nu šakės šakės koks nerealumas Pasiilgau.. :V
O dabar.. Skaniausi [url=http://www.ingman.lt/?id=7&p=%20105]va Å
Man skaniausi ledai klasika, kur be nieko, be pribombasu jokiu, hahha.
nesvarbu kokie, svarbiausia, kad butu ledai, kuo daugiau ,tuo geriau ;DD
Braskiniai ir sokoladiniai ummmmm
"Dione"
dadu su vysniom ir obuoliais
dadu su vysniom ir obuoliais
Man taip pat šitie vieni mėgstamiausių ... bet šiaip daug skanių yra... nors vaniliniai ledai nėra mano mėgstamiausi, nebent su tikrom uogom susimaišyti...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ledai