121

Re: Neištikimybė, ar tai normalu?

''Jei tokia kaip tu i maksmima prie kasu stoveti...'' As jau atsakiau kad nestoviu maksimoje. ismok skaityti. ir dar apie prota jisai kalba chech...

tai pries SUKLYSDAMAS, is pradziu paklausk , o ne fantazuok KUR..KAS..KAIP..

tai.. atsakysi kur pats dirbi, kad leidi sau taip apie apsaugininkus cia rasyti?

122

''Plokstele pakeisk  Ar tik tiek proto uztenka kad tik ta menkysta isikandus?''

as tave menkista pavadinau nes kiausai nupuvo, kaip paprasiau duoti skaipa.

ir tiek.

123 (2012-05-04 22:06 отредактировано Božena, 22)

taigi. kur pats dirbi? nes man jau atrodo kad tiesiog biegi nuo kl.

''Kaip ir dabar jei nepasakysiu kur as dirbu taip pat isvartysi kad as ten kazkoks...''

ane? na, is tavo zodziu supratau kad asas kazkoks, jeigu leidi sau rasyti , kad APSAUGININAS TAI NE PROFESIJA, NES BELENKAS DIRBA.
matyt tu negirdejai kad apsaugininkai pries jais tapdami-mokosi.

124

Božena, 22 пишет:

taigi. kur pats dirbi? nes man jau atrodo kad tiesiog biegi nuo kl.

''Kaip ir dabar jei nepasakysiu kur as dirbu taip pat isvartysi kad as ten kazkoks...''

ane? na, is tavo zodziu supratau kad asas kazkoks, jeigu leidi sau rasyti , kad APSAUGININAS TAI NE PROFESIJA, NES BELENKAS DIRBA.
matyt tu negirdejai kad apsaugininkai pries jais tapdami-mokosi.

Ne mokosi o apmokomi.  O tai du skirtyngi dalykai. Mokosi tai 2-3 ir daugiau metu. O ne kelis menesius.  As nekalbu apie auksto lygio apsauginius kaip kad pvz asmens sargybiniai ar pan. Kalbu apie musu apsaugos firmu apsauginius.
Na jei tu man irodysi kad 55 metu vyras pamelusiu veidu saugantis statybu aikstele yra ne belenkas bet kruciausias apsauginis pasaulyje. Arba moterele apie 40 metu kuri prie maksimos kasu stovi. Ir kurios vienyntelis sugebejimas pae racija pastiprinima iskvisti. Tada as sutiksiu kad as klydau... Kaip ir beja netgi tie  du ant dvieju kurie tik  moka penkiese viena dubasinti pries tai dar duju papurske...

125

Aivaras, 100 пишет:
Božena, 22 пишет:

''Jei tokia kaip tu i maksmima prie kasu stoveti...'' As jau atsakiau kad nestoviu maksimoje. ismok skaityti. ir dar apie prota jisai kalba chech...

tai pries SUKLYSDAMAS, is pradziu paklausk , o ne fantazuok KUR..KAS..KAIP..

tai.. atsakysi kur pats dirbi, kad leidi sau taip apie apsaugininkus cia rasyti?

Uz tai kad suklydau atsiprasiau. Tik tau proto ryskus trukumas kad tai suprasti.
O kas jus apsaugininkai tokie esate kad apie jus tik gerai arba nieko? Taip tik apie mirusius snekama... O as sakau tai koks ispudis susidare matant juos.
O ir kas man uzdraus? Juk pas mus konstitucija deklaruoja zodzio laisve ir teise i laisva nuomone argi ne?  Stai as ta konstitucine teise ir naudojuos. O tavo grasinimai mazdaug palauk kiti perskaitys... Stok i eile... O ir jei taip per kazkoki stebukla ivyktu tai tik irodytu mano nuomone kad jusu metodai nieko nuo gatves chuliganu nesiskiria. Ir kaip jau sakiau pas tave dar dantukai per mazi kad man ikasti. ziurek ir tu paciu nesurinksi jei bandysi... big_smile Na bet bandyti zinoma niekas nedraudzia. Pas mus juk laisva salis big_smile Kekvienas turi teise i pasirinikima. big_smile

niekur nedirbi. supratau.

126

Aivaras, 100 пишет:

O gal ir niekur... big_smile Kiti ir nedirbdami sugeba pinigus uzsidirbti juk big_smile

nekomentuosiu... nes... zmogus netgi nedirba.

teisingai, trink postus.. cia vienintelis geras dalykas, kuri padarei.. nes taip kalbedamas apie dirbancius zmones pats nedirbdamas.....teisingai padarei.

127 (2012-05-04 22:43 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:

Na bent uz zmogu dekui big_smile
Tai tik tavo nuomone, as nieko irodineti nesiruosiu big_smile Kaip ir neteigiau kad nedirbu big_smile
O ir galejome visas sitas blevyzgas private issiaiskinti nes ryt zmones ateje skaityti apie neistikimybe ras tik tavo kliedesius... big_smile
Arba reikejo tema sukurti ir ten jau i tema diskutuoti o dabar... big_smile
Nesinervuok juk tu tik kitus nervinti moki big_smile Deja deja... big_smile

as paminejau dirbancius zmones, o tu nedirbi. taigi.
nelegaliai uzdirbi pinigus. chech... sekmes. taip, zmones perskaitys, o butent CITATUS.
kur.. negalejai istrinti nekaip. epic fail..

128

Aivaras, 100 пишет:

Beja taip ir ignoravai mano posta kuriame prasiau irodyti kuo 55 metu vyras pamelusiu veidu saugantis satybu aikstele ir tai zodis saugantis cia nelabai tiktu... yra ne belekas o tikrai profisionalus apsauginis big_smile

kiek tau metu?

129

Aivaras, 100 пишет:
Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

Tai tik tavo nuomone, as nieko irodineti nesiruosiu big_smile Kaip ir neteigiau kad nedirbu big_smile
O ir galejome visas sitas blevyzgas private issiaiskinti nes ryt zmones ateje skaityti apie neistikimybe ras tik tavo kliedesius... big_smile

nelegaliai uzdirbi pinigus. chech... sekmes. taip, zmones perskaitys, o butent CITATUS.

Mergyt kur as teigiau kad as uzdirbu pinigus nelegaliai"? Atsipeikek gi tu viena karta big_smile
Oi linksmas vakaras siandiena gavosi senai taip linksma nebuvo... big_smile

kiek tau metu?

130

Aivaras, 100 пишет:
Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

Beja taip ir ignoravai mano posta kuriame prasiau irodyti kuo 55 metu vyras pamelusiu veidu saugantis satybu aikstele ir tai zodis saugantis cia nelabai tiktu... yra ne belekas o tikrai profisionalus apsauginis big_smile

kiek tau metu?

Tau gal dar rakta nuo buto kur pinigai paslepti duoti? big_smile
100 man  nejau ir skaiciu nepazysti? big_smile O dar su issilavinimu skaitosi big_smile

kodel slepi savo metus?

131 (2012-05-04 22:50 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:

Nesvarbu kiek man metu.  Jegos strukturose 55 metai juokynga nebent tai butu tikrai koks super duper dedule o ne nuo alko pamelusiu veidu kuris tik vizualiai rodo kad sitas objektas saugomas apsaugos nes toks uzrasas figuruopja ant jo nugaros big_smile

ko bijai? ar bijai atsakyti ?baik jau apsaugininko profesija visur kysti. nu tikrai juokinga tai skaityti is nedirbancio xz kiek metu vaikino. nu tikrai.neissisukinek, ok?

132

Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

as paminejau dirbancius zmones, o tu nedirbi. taigi.
kur.. negalejai istrinti nekaip. epic fail..

As tau bukulei dar karta jau nezinau kelinta kartoju kad trinu tai ne todel kad kazko bijau o todel kad skaityti moku skirtyngai nuo taves ir skiltyje tema parasyta neistikimybe o ne pasipjaukim ar apsauga. Ech na ir is kur tokiu dar randasi.... big_smile Dar karta kartoti reiks? big_smile
As tau jau netgi pasufleravau sukurk tema ir ten jau i tema diskutuoti galima bus, bet kur tau tokiai daeis... big_smile
Buciau moderatorius tikrai jau senai uzbanines tave buciau bet tikrai ne uz tai kad kaip pareiksi issigandau taves ar dar koki brieda o uz tai kad neislaikai elimentariu forumo taisykliu kuriu garantija duodu tu net neskaitei big_smile

133

Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

Nesvarbu kiek man metu.  Jegos strukturose 55 metai juokynga nebent tai butu tikrai koks super duper dedule o ne nuo alko pamelusiu veidu kuris tik vizualiai rodo kad sitas objektas saugomas apsaugos nes toks uzrasas figuruopja ant jo nugaros big_smile

ko bijai? ar bijai atsakyti ?baik jau apsaugininko profesija visur kysti. nu tikrai juokinga tai skaityti is nedirbancio xz kiek metu vaikino. nu tikrai.neissisukinek, ok?

PRASAU, atsakyk.

134 (2012-05-04 22:59 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:
Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

Tau gal dar rakta nuo buto kur pinigai paslepti duoti? big_smile
100 man  nejau ir skaiciu nepazysti? big_smile O dar su issilavinimu skaitosi big_smile

kodel slepi savo metus?

Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu. big_smile Toks atsakymas tinka? big_smile

gejus.

135 (2012-05-04 23:15 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:
Božena, 22 пишет:
Aivaras, 100 пишет:

Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu. big_smile Toks atsakymas tinka? big_smile

gejus.

Va jau senai laukiau kada pradesi tuo dergti big_smile
Vel pro sali... big_smile  Nuspejama tu kaip trys kapeikos big_smile

o kaip tu galvojai, ka as pamanysiu, kai tu atsakei
''Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu''

rimtos priezasties kodel neparasai savo amziu.. nera.
nesuprantu kodel vyrai slepia, vaikiska ir tiek.

136 (2012-05-04 23:46 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:

Na ne as juk pas save imu tavo konkretu pvz pasirases kad vyrai virs 30 mazdaug idiotai vien todel kad tau paraso. Na jei jau tokios proto bokstes isivaizduoja kad jei tau virs 25 tai tu jau lavonas na tai tebunie busiu as tuo 100 ciu senuku big_smile
Ne visos tokios "protyngos'' ne visom tie 100 metu trugdo big_smile

s

na zinai, jeigu tu taip slepi savo amziu ir dar prirasai nesamones kaip ''kad nesikabintu seksualiai.......'' tu galvoji kad nedirbdamas gali cia apie mano profesija cia loti (ir dar tipo protingai, nors visai nezinai kas cia yra,nes nedirbes). ir dar kai as parasiau duok skype tu ir vel issisukineji tipo PATI DUOK  ir maza to dar sako kad pas psichiatra man reikia...

tai zinok nu su tokiais apie ka isvis cia kalbeti.

137

Aivaras, 100 пишет:

Ne nu tu ir **** kaip sau nori big_smile

As visa vakara is jos prikolinu o ta viska uz rimta ima big_smile
Na taip man 100 metu as urka su pirstais veduokle isskleistais nes niekur nedirbu nes zapadlo ir baplkes pas mane tik nelegalios
ir profesija pas tave mentovska nes as juk urka ir niekada nedirbes ir bapkes pas mane nelegalios
ir skype as tau neduodu ne niekam nieko neduodu tik atimt sugebu big_smile
zinai tai as su tokiom sneket neturiu apie ka.... tik pabiesinti  ir tai tik tada kai visiskai netruriu ka veikti big_smile

pamirsai dar pridurti

esu gejus nes bijau merginu kurie seksualiai prisikabintu))))))))))))))))))))))))

''As visa vakara is jos prikolinu o ta viska uz rimta ima''

kas tau pasake? ir vel fantazuoji )))))))))))))))))

fantazuok toliau, menkas gejuk )))))))))))) (joke)

138 (2012-05-05 00:31 отредактировано Božena, 22)

Aivaras, 100 пишет:

Jau sakiau man nuo tavo lojimo netinio nei silta nei salta kalyte tu kuri tik savo gumine lazda pasikaisioti tesugeba nes joks normalus vyras tokios prietrankos per suvio atstuma neprisileis big_smile

chabal ))

uch kaip aktyviai trini postus, vistiek cituoju gi )))))

139

Tau debilei kartok nekartojus kad as trinu juos tik tam kad jie cia ne i tema tau vis tiek debiliukei nedaeis...
Cituok ryt zmones ras kruva tavo slamsto ne i tema i tiek...

140

Božena, 22 пишет:

ir... nerasyk tik kad neturi ar dar kokia atmazka. tu intrigantas ir TIKRAI noreciau isgirsti tavo balseli.

laukiu i privata  tavo skype.

nu, a susipazinot? big_smile Pokalbis nesibaige, zaidynem per web'a? :DDDDD