221

Re: Kodel vyrai bijo santuokos?

Laura, 20 пишет:

Siaip idomu kodel dauguma vyru isgirde zodi santuoka, net nusipurto?

1. dar nesuauge moraliskai
2. nemyli
cia ir vyrams ir moterims.

222

Božena, 22 пишет:
Laura, 20 пишет:

Siaip idomu kodel dauguma vyru isgirde zodi santuoka, net nusipurto?

1. dar nesuauge moraliskai
2. nemyli
cia ir vyrams ir moterims.

kokia is santuokos nauda vyrui?
koks skirtumas gyveni taip ar su ta santuoka -ka tai keicia?
beto dar tas nesamoningas ziedas atrodo ,,,pypt:)

223

tinsanis nauda vyrui? Jo moters saugumas. Tai pagrindine nauda vyrui, mylinciam savo moteri.

224 (2012-05-08 23:12 отредактировано Aivaras, 100)

Apie koki sauguma snekame?
Normalus vyras visada saugos savo moteri su parasu ar be jo...
Ir jei manai kad parasa padejus tavo moteris taps saugesne, ar tau ragu neistatys tai tu labai klysti...

225

Donatas, 29 пишет:

tinsanis nauda vyrui? Jo moters saugumas. Tai pagrindine nauda vyrui, mylinciam savo moteri.

ir popierium anspaudu ketini ja issaugot?jai tarkim gyveni kartu bet be santuokos mergina maziau rupi?nesamone tu ja tiek pat gerbi ir rupinies jos saugumu,,,cia poziuris svarbiau,man asmeniskai : nemegstu-nemalonu man santuokos rumai o ir baznycia atgyvenusi jau kad joje lankytis...prisiekinet ir pan na kiekvienam savo
kam daryt kazka jai netiki?iskart meluot?neiseitis cia

226

gal nesaugumas,o greičiau didesnis atsakomybės jausmas santykiams, partneriui. Nes uždėjus antspaudą juk padidėja atsakomybė tiek ir savo poelgiams, pradedi kitaip vertinti viską.
tinsanis, 30, nebūtina juk imti šliūbą ir sudaryti bažnytinę santuoką

227 (2012-05-09 14:31 отредактировано Kitoks, 28)

Todel, kad veda ne moterys, o vyrai. Isiklausykit i pati zodi, katras atejo is senu senu laiku. "veda". Tai reiskia, jog veda i seima, i rytoju, i moters pasauli. Buvo mergina, taps moterim. Vyrui dviguba atsakomybe, jis is vaikino taps vyru, o mergina tuo paciu padarys moterim. Paskui taps tevu, o ja padarys mama. Niekada niekas nesusimasto, bet butent vaikinas veda. Veda i tai. Gal del pacio fakto nesuvokimo ir yra tiek daug nelaimingu seimu... Toks jausmas, jog niekas nebesupranta ka reiskia tapti tikru vyru, ir ka reiskia buti tikra moterim. Mes esam tik kruva partneriu, kuriu tikslas patenkinti savo poreikius, tuo paciu neignoruojant partnerio poreikiu. Pas mus ne seimos, o partnerystes kazkokios. Mes didziuojames, jog esam laisvamadisko mastymo. Ir galvojam, kad pries 100 metu buvo tamsus tamsus miskas. Bet istiesu mes esam moraliniai invalidai. Suzaloti laisvamaniskumo ideju. Ir reta mergina budama su vaikinu gali pasigirti, jog yra uztikrinta savo ateitim, gali pasakyt jog turi salia tikra vyra.   Atsakant i temos klausima... Ir turi bijoti visi vyrai vesti. Iki tol, kol nebebijos ir bus tikri del ateities. Visu pirma del saves pacio.  Del to kad taps Vyru, Tevu, pavyzdziu... Deja, mazai tokiu 21 amziuj.

228

Kitoks, 28 пишет:

Todel, kad veda ne moterys, o vyrai. Isiklausykit i pati zodi, katras atejo is senu senu laiku. "veda". Tai reiskia, jog veda i seima, i rytoju, i moters pasauli. Buvo mergina, taps moterim. Vyrui dviguba atsakomybe, jis is vaikino taps vyru, o mergina tuo paciu padarys moterim. Paskui taps tevu, o ja padarys mama. Niekada niekas nesusimasto, bet butent vaikinas veda. Veda i tai. Gal del pacio fakto nesuvokimo ir yra tiek daug nelaimingu seimu... Toks jausmas, jog niekas nebesupranta ka reiskia tapti tikru vyru, ir ka reiskia buti tikra moterim. Mes esam tik kruva partneriu, kuriu tikslas patenkinti savo poreikius, tuo paciu neignoruojant partnerio poreikiu. Pas mus ne seimos, o partnerystes kazkokios. Mes didziuojames, jog esam laisvamadisko mastymo. Ir galvojam, kad pries 100 metu buvo tamsus tamsus miskas. Bet istiesu mes esam moraliniai invalidai. Suzaloti laisvamaniskumo ideju. Ir reta mergina budama su vaikinu gali pasigirti, jog yra uztikrinta savo ateitim, gali pasakyt jog turi salia tikra vyra.   Atsakant i temos klausima... Ir turi bijoti visi vyrai vesti. Iki tol, kol nebebijos ir bus tikri del ateities. Visu pirma del saves pacio.  Del to kad taps Vyru, Tevu, pavyzdziu... Deja, mazai tokiu 21 amziuj.

Protingai pasakyta wink :::035

Vaikinas tau pasakys, kad myli. Vyras - tai parodys.

229 (2012-05-09 23:28 отредактировано tinsanis, 30)

Erika, 23 пишет:

gal nesaugumas,o greičiau didesnis atsakomybės jausmas santykiams, partneriui. Nes uždėjus antspaudą juk padidėja atsakomybė tiek ir savo poelgiams, pradedi kitaip vertinti viską.

uine didziausia kokia girdejau:)viskas sueina kad tik del merginos jai garantijos jus tik saves ziurites kad tik i nauda iseit,bet bet kokiu atveju be sutarties vedybos turint turto daugiau uzdibant butinos?  kam padideja atsakomybe nei vienos poros nezinau kuri nelakstytu i sona po vestuviu:D:D:D man gerai ir taip jai merginai reikia tu dalyku lai kito ieskosi nedaryciau to ko as pats nenoriu ir netikiu

230

Erika, 23 пишет:
Kitoks, 28 пишет:

Todel, amziuj.

Protingai pasakyta wink :::035

Vaikinas tau pasakys, kad myli. Vyras - tai parodys.

poetas padeklamuos tokia uine,,vyras patvarkys,,,:) va ir vsio ka cia sureiksmint????

perskaiciau viska kelis kartus supykino nuo tokios nesamones,,,jai man tokia chu...ne i akis sakytu as i akis iki asaru zvenkciau-pazadu nesityciociau:D:D:D:D aisku jai mergina tai sakytu na galva linkseciau o tuo tarpu galvociau apie ka malonaus,,,,nori praeitim gyvent tavo reikalas ,,DABAR LYGIOS TEISES ..da mano gyvenimo svajone islaikit mergina ir dar vaikais apsikraut ir visa gyvenima skirt kad kazkas butu laimingas big_smile:D:D:D kosmaras,,,jauciu ten koks poetas rase...normalus tokiu dalyku neparasytu,,,,E O KAS MAN ISTO??????
jai invalidas tai tas kas raso tokia nesamone ,,jai sneki uz save rasyk ,,,,kazka vadint invalidu-nepatartina:):)IR nemandagu smile))
kokia baime nepatiko skyrybos ko cia bijot nera prasmes tikslo,,,vedybos seima:D:D:D:D ,,, 
kam viska taip sureiksmint o pasigirt pries zmones uzsimaut kazkokia ,,,ant pirsto ir mes jau seima:D:D:D

231

na gal mazam mieste tokiom kalbom kokia malaletka galima suzavet big_smile:D:D:D

232

tinsanis, 30 пишет:
Erika, 23 пишет:

uine didziausia kokia girdejau:)viskas sueina kad tik del merginos jai garantijos jus tik saves ziurites kad tik i nauda iseit,bet bet kokiu atveju be sutarties vedybos turint turto daugiau uzdibant butinos?  kam padideja atsakomybe nei vienos poros nezinau kuri nelakstytu i sona po vestuviu:D:D:D man gerai ir taip jai merginai reikia tu dalyku lai kito ieskosi nedaryciau to ko as pats nenoriu ir netikiu

man asmeniskai vestuviu nereikia, o jei reiktu,tai tikrai ne del storos vyro pinigines

233

na pirma isvaizda reikia turet pas ka stora pinigine pas ta ir reikalavimai ,bet to tas pats daiktas atsibosta jy keist reikia,,,pinigu turintys gerai juos ir apsaugo o jai isleidzia vadinasi gali ,,,,smagu kad siais laikais yra vedybu sutartis,o jai tokia moteriske nesupratinga galima ir kitais budais ja itikint kad na gyvenam tokiais laikais gali virst ir nemielu:):) protinga supras:):)
yra begalo graziu merginu isilavinusiu tad yra is ko rinktis,,,

234 (2012-05-10 08:27 отредактировано Božena, 22)

''Vaikinas tau pasakys, kad myli. Vyras - tai parodys.''

protingai skamba wink
tinsanis,
tik nesupratau taVO FRAZES

''perskaiciau viska kelis kartus supykino nuo tokios nesamones,,,jai man tokia chu...ne i akis sakytu as i akis iki asaru zvenkciau-pazadu nesityciociau''

i Erikos fraze

235

Božena, 22 пишет:

protingai skamba wink
tinsanis,

''perskaiciau viska kelis kartus supykino nuo tokios nesamones,,,jai man tokia chu...ne i akis sakytu as i akis iki asaru zvenkciau-pazadu nesityciociau''

i Erikos fraze

nuo kalbu iki darbu labai toli,,,vieni sneka kiti daro,,,

236

iseina taip

''vieni sneka kiti daro''

vaikinai sneka vyrai daro ?

237

kas kaip nori tas taip daro:)))

238

na as skaiciau ta nesamone kur apie vedybas sako kaip tai svarbu kokios pareigos ir pan slikstoka man tai

239

tinsanis, 30 пишет:

''perskaiciau viska kelis kartus supykinos  nuo tokios nesamones,,,jai man tokia chu...ne i akis sakytu as i akis iki asaru zvenkciau-pazadu nesityciociau''
na as skaiciau ta nesamone kur apie vedybas sako kaip tai svarbu kokios pareigos ir pan slikstoka man tai

Va butent apie tai ir kalbu, siandien seima yra kazkokia nesamone.. Norejau paemiau, norejau meciau. Koks skirtumas... Tik idomu ar tu pats noretum augti tokioje "seimoje". Tevas buvo, **** jo nera nes uzpiso tavo verkimas ir jis isvare pas merga dar be vaiko big_smile

240

bijo ne tik vyrai big_smile