21

Re: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)

Pazvelgus is merginu puses, per diena jom paraso koki 10 bachuru su labas. Na issirinkti su kuo bendrauti, tai tas pats kaip parduotuveje issirinkti koki batona pirkti uz 2lt ar uz 2.10.
is nuotraukos zmogui nepajausi nieko, del to paneles ir yra tokios apatiskos, reikia ka daryt ? reikia kabinti makaronus, reikia duoti joms to ko nori smile moteris myli ausimis, vyrai akimis, jeigu ta desni suprasit ir ta zinosit tai uzkalbinti, sudominti panele galima ir cia,  tuomet kuo greiciau reikia stengtis susitikti ir gyvai apzaveti.
Dar pastebejau tikrai rimtai ieskanciu santykiu cia nera labai daug, nuosirdus pokalbis paneliu nedomina, jom reikia zavingu, kurie yra idomus, neriasi is kailio, truputi pavojingi, intriguojantys. labiau papliurpti nori paneles, nes visuomeneje isivyrauje steriotipai, kad nera didelis prestizas ieskoti meiles internete,  daugeliui tai yra tabu apskritai.
Jei norit susirasti panele nebukit banalus, nepasakokit savo rutinos neklausinekit kaip sekasi, zodziu neatrodykit nuobodus, panelems tai nepatinka, joms patinka flirtuoti!!!

22

Ikishiu ir ash savo trigrashi.
Virtualus bendravimas nuo realaus niekuom nesiskiria, ishskirkim tik, kad internete gali sukurti neegzistuojanti save: grazesni, shmaikshtesni, drasesni(nr.1) Vertinti virtualybe geras tai ar blogas dalykas, velgi nacizmas. Nu ka tokiam neishvaizdziam ir kukliam pilieciui(kaip ash) belieka, tik virtualioje platybeje tashkytis, o kol tai neuzdrausta- why not?
Del neatsakytu zinuciu.... jai rimtai, parashyti: "labas, kaip sekasi?" arba(neduok die) tik "LABAS", jau nemandagus gestas ish rashiusiojo puses. Paprashciausiai ishvaizdziai merginai, ar shauniam vaikinui nebeuztenka laiko tokiems atsakymams, mandagumas cia jau neprieko.
O sheip, kaip taisykle, daugiausia abydos del neatsakytu zinuciu ir ju mazo kiekio verksnoja realybeje demesio stokojantys zmogenai(paminesiu ir save, kad kiti nesierzintu)
LORETA 45, del ishkrypusio jaunimo.... Nesinori ant ju uzvaziuoti ir sheip ne visi tokie, bet shi jauna karta po kokiu 20 metu ne skraidanciais automobiliai naudosis, o sukines pagaliuka, kad ugni ishgauti shaltame urve su tokiu mastymu, jau tikrai.....

23 (2012-02-19 22:24 отредактировано Kristina, 27)

Aš tikriausiai sulauksiu vaikinų nemalonės, bet irgi neatsakinėju visiems. ir ne todėl, kad man neužtenka "labas". Kartais užtenka, kad atsakytum. Bet aš čia ieškau pažinčių, kurias norėčiau perkelti į realų gyvenimą. Aišku, iš daug susitikimų, koks vienas bus vykęs ir gal liks tame gyvenime. Bet pvz man svarbu, kad vaikinas būtų už mane aukštesnis. Tai jei pažiūrėjus į anketą matau, kad vaikinas mano ūgio, aš žinau, kad realybėj nebus gerai. Tai kaip turėčiau atsakyti? Todėl neatsakau nieko. Gal ir nemandagu, bet juk nerašysi, kad tu man per žemas. O meluoti kažko irgi nesinori. Arba būna, kad pradedu rimčiau susirašinėti su kažkuo ir tuo metu nedomina manęs kiti, tai irgi neatsakinėju. Ar aš labai nemandagi? Nemanau, ir taip pat nesitikiu, kad man visi vaikinai atsakys, kuriuos pakalbinsiu. Gal geriau taip, nei keli laiškučiai apie nieką.... Nieko nenorėjau įžeisti, tai tik mano patirtis ir nuomonė.

24

ramunas, 35 пишет:

durniausia tai kad as niekad neklausdavau ka veiki ar kaip sekas ir vistiek neatrasydavo o kas dar durniau tai as net minties neturedavau kviest i susitikima na bent jau pirma menesi karoce moterys isijunkit ir pacios biski fantazijos o tai jaigu kuri ir atraso tai po ketvirtos zinutes ikerti kad su toke nuoboda susirasineji kad dieve dieve kai gerai pagalvoji tai jezus marija

na su jumoro jausmu ir išradingumu tai juodas stygius visoje žmonijoje,nesvarbu ar lietuvis,ar kinietis...apie lytį net nekalbu.....taigi aplink kalnai nuobodu ir banalios masės,viena gera žinia yra tai,kad toks tokį visgi randa,nenusiminkit visi fainuoliai,kad ir maža" grupuotė",bet gyvenime susidaro tokių šaunuolių...o nykiai bendrauti ir savę "prievartauti" visai nebūtina,tegu tos masės eina šieno pjaut

25

dauguma rašinėja tik vienu tikslu-gaut žvaigzdutę,na reitinguoja.va ir gaunasi,kad parašo tau labas,ir bendravimas baigtas..vaikų darželis.

26

Na, gerai, iš mandagumo atrašai į tą "labas, ką veiki?"...Bet esmė ta, kad tam kitam žmogui mažiausiai rūpi, ką tu darai...Koks skirtumas, taip "kimarini" prie kompiuterio ar kuri planus kaip užkariauti pasaulį smile Ir dažniausiai po tokių eilinių klausimų su eiliniais atsakymais pokalbis nutrūksta ir nieko stebėtino tame nėra.
Na, bet šiaip jei neatrašo, tai nėra ko galvos sukt, viena/s neatrašė, atrašys kita/s.

27 (2012-05-19 16:23 отредактировано Julie, 29)

Visi mes čia sėdim su savais tikslais. Tikimybė gauti atsakymą priklauso nuo žmogaus, kuriam tu rašai, tikslo, nuotaikos, nuo tavo nuotraukų anketoje; svorio, ūgio matų; nuo to ar pasirodei įdomus... niuansų begalė. Ir niekada nežinosi, atrašys tau ar ne.
Pamėginau išanalizuoti save. Pasirodo galiu atrašyti bet kam (jaunam, senam, aukštam ar žemam, storam, nestoram, gražiam ir negražiam, protingam ir nelabai, žmogui su nuotrauka ar be), bet neatrašau visiems. Ir nėra tikslios priežasties. Galiu atrašyti į banalų laišką ir neatrašyti į labai įdomų arba atvirkščiai. Kiekviena diena nėra panaši jokią kitą. Manau, jog tai, kad tu, tarkim būdamas geros nuotaikos, atsakei į laišką visiškai negarantuoja, kad kitą dieną, būdamas tos pačios nuotaikos, vėl atsakysi į lygiavertį laišką. Tas pats ir su kitais faktoriais. Nereikia mėginti suprasti, nes kiekvienam žmogui į galvą neįlįsi.
Nemanau, kad internete privalai mandagumo dėlei su visais bendrauti ir visiems atsakinėti.
Ir dar, ne visi supranta, mandagų 'tu ne mano skonio' ar 'man neįdomu'. Prasideda tokie klausimai, kaip 'tai ką tu čia tuomet veiki?', 'tai ką, jau tau vyro nereikia?' ar komentarai 'kai geriau pažinsi, kitaip galvosi' ir t.t.
Taigi atrašė, neatrašė.... į viską reikia žiūrėti paprasčiau, juk ne pasaulio pabaiga. Bus begalė kitų, kurie atrašys. smile

28

Giedrius, 25 пишет:

Sveiki, norėčiau tiek merginu tiek vaikinu nuomones sia tema. Internetu bendrauju senai, kaip manote kodel internete visi tokei nemandagus, atrodo nerimti.

Tarkim parasai panalei , kad ir ta banalu Labas, kaip sekasi? Paziuri tavo anketa atraso tik tokiu atveju jeigu nori bendrauti, o priesingu atveju paziuri ir nieko suprantu, kad nebus taip ,kad visi sugebes cia atvirai pasakyti savo nuomone, jeigu nepatinka, ar nemano skonio, nors tokiu merginu cia yra, kurios sugeba pasakyti jeigu ir nepatinka, o ne ignoruoti. Ar galima butu pasakyti,kad tai nemandagu taip elgtis? Ar reikia internete stengtis bendrauti taip kaip ir realybeje , nes manau dauguma cia ateina suda pamalti ir rimtu merginu vienetai cia yra, kadangi esu vaikinas, tai tik is vienos puses galiu pasakyti. Gal kas ka protingo galite sia tema parasyti ? As ir nesitikiu,kad cia visi ims labiau bendrauti , bet ar jums neatrodo, kad kazko truksta ? smile

na as visada atrasau, patinka nepatinka.. smile pabendrauji ir matai ar nori toliau rasinetis,ar ne

29

Nuomonė? Well **** me sideways, turiu aš tos nuomonės! Kibirais net!

Moters negebėjimas atrašyti internete turbūt yra sąlygojamas to pačio geno, kuris blokuoja atsakymą į sms. Gal jos tikisi, kad susiprasime patys? Juk jei jos nenori atrašyt, tai, ergo, mūsų ir tiek negerbia, kad pagalvotų apie mūsų nenorą interpretuot visokius jų ženklus.
Kita vertus, ne visi rašo su tokiais gerais kėslais, kaip aš - kiti atrašymą gali palaikyti dialogo palaikymu ir pradėti derėtis. Tad merginos to nori išvengt. Kai kuriose svetainėse jos sulaukia nesveiko nesveikų laiškų kiekio, tad ir darbas dar titaniškas.
Nepamirškime į sąlygą įtraukti ir to, kad kai kurios yra pasikėlusios ir neempatiškos, neišauklėtos ir taip toliau. Tokios, tiesa, gali ir atrašyti, bet nelabai maloniai. Aišku, kyla teisuoliškas įniršis aiškint jų paklydimą, bet nepamirškime, kad jos mūsų negerbia ir mūsų priekaištai nieko nepakeis.
Todėl geriausia tiek tokias, tiek neatrašančias iškart pamiršti ir daugiau niekad nesprisiminti.

Nors nutraukiančios susirašinėjimą iš lempos vis tiek nusipelno per kuprą su šluokočiu gaut.

30 (2012-05-19 22:42 отредактировано Božena, 22)

Giedrius, 25 пишет:

Sveiki, norėčiau tiek merginu tiek vaikinu nuomones sia tema. Internetu bendrauju senai, kaip manote kodel internete visi tokei nemandagus, atrodo nerimti.

Tarkim parasai panalei , kad ir ta banalu Labas, kaip sekasi? Paziuri tavo anketa atraso tik tokiu atveju jeigu nori bendrauti, o priesingu atveju paziuri ir nieko suprantu, kad nebus taip ,kad visi sugebes cia atvirai pasakyti savo nuomone, jeigu nepatinka, ar nemano skonio, nors tokiu merginu cia yra, kurios sugeba pasakyti jeigu ir nepatinka, o ne ignoruoti. Ar galima butu pasakyti,kad tai nemandagu taip elgtis? Ar reikia internete stengtis bendrauti taip kaip ir realybeje , nes manau dauguma cia ateina suda pamalti ir rimtu merginu vienetai cia yra, kadangi esu vaikinas, tai tik is vienos puses galiu pasakyti. Gal kas ka protingo galite sia tema parasyti ? As ir nesitikiu,kad cia visi ims labiau bendrauti , bet ar jums neatrodo, kad kazko truksta ? smile

as tiesiog siulyciau tokiems, kurie nenori atrasyneti, tiesiog parasyti anketoje kriterijas, ir zmogus, aplankes anketa perskaito. nes cia tikrai nemandagu kada parasai ir ignoras.

31

O taip tipo realybėje nebūna taip, kad kai kas užkalbina arba bendrauji jei patinka, o jei ne tai nebendrauji big_smile

32

niekas neprivalo atrasinet jai nenori,jai tave uzkalbina kartais nereikia nei sakyt zmogus mato is mimikos ar zvilgsnio kad ,,nesnekink..mandaguma kiekvienas savaip supranta,,,

33

Susirenka  cia pasikelusios ziurke ir   viskas tuo pasakyta,as tai nesuprantu panu logikos,ko cia eini ir registuojiesi ir dar pasirasai kad ieskai vaikino jei jis tau paraso o tu net neatrasai,arba kai buna per draugas.lt parasai panai labas atraso labas,tada bandai vest pokalbi bet i antra zinute jau niekas neatraso tai kokio velnio atrasyt i pirma o i kitas ne. Tiesiog mums vyrams neimanoma suprasti ko jos nori ir ko joms reikia,nes kaip man yra sakes vienas bernas tai kad suprasti panas reikia nepaprastu sugebejimu,debiles yra nu tai nieko gi nepadarysim smile

34

ir vel uz visus sneki ko tu taip isterikuoji...tu su negrazia mergina butum ne,,taip ir jos o ka veikt ka gali pasiulit su autobusu kur nuvaziuot?po arbatos isgert ir viskas?ir poto pyksti kad oi neatrase oi tas anas.-kikevienas daro ka nori ir kaip nori,:D:D:D
pasirase iesko vaikino tu paziurek jai isvaizda normali ir realiai gali surast:) aisku cia ateina pakvailiot pazvenkt is kokiu naivuoliu jaunimelio

35

mandagu nemandagu kas tas taisykles nustate ,?o ka atrasyt ant 3 raidziu pasiust ar geriau neatrasyt?a jai tarkim per diena priraso koks 20-40 sms tai visem atrasyt?nesamone
ziuriu daugiau vaikai pergyvena -savimeile uzgauna kad atsakymo negauna:D:D:D:

36

todel nes **** yra vis tiek tu to zmogaus nepazisti ir vargu ar pazinsi. patikai atrasys nepatikai eik toliau

37

Evaldas, 25 пишет:

na is tikro tai neblogas klausymas, bet turbut tokio paprasto atsakymo tai nelabai ir yra... juk is tikro kiekvieno supratimas ir suvokimas yra kitoks... na vieni cia ateina pabendrauti ir i tai ziuri rimtai, o galbut kiti i visa tai ziuri kaip i kokia nors atrakcija.... o del tu merginu kad neatraso, na galiu pasakyti kad tikrai cia tokiu nemazai, bet kai geriau pagalvoji, gal geriau tegul ir neatraso, nes kartais gali atrasyti taip, kad bus tikrai nemalonu net ir skaityti.. wink

sutinku.. sako visokiu yra, visokiu reikia, manau reikia i viska ziureti pozityviai.. sakot nemandagu, taip manau geriau tegu nemandagiai patyli, negu dar nemandagiau prabyla. nenori nereikia wink

38

atsakyti į "laišką"-yra elementarus mandagumas,o laikantis suvokimo "nepatinka","netinka"..ir pan,tai galima vadinamą neužgimusį dialogą  sumaniai pribaigti....kas NEatsako į laiškus yra "žiurkės" ir "žiurkinai",kaip teisingai buvo paminėta tokiems tikrai prisieis ugnį žiebtį trinant pagaliukus ir akmenį:::138

39 (2012-06-18 12:55 отредактировано tinsanis, 30)

liberti, 38 пишет:

atsakyti į "laišką"-yra elementarus mandagumas,o laikantis suvokimo "nepatinka","netinka"..ir pan,tai galima vadinamą neužgimusį dialogą  sumaniai pribaigti....kas NEatsako į laiškus yra "žiurkės" ir "žiurkinai",kaip teisingai buvo paminėta tokiems tikrai prisieis ugnį žiebtį trinant pagaliukus ir akmenį:::138

man idomu butu pamatyt kai tu nepazystamam zmogui pasakytum -pavadintum ziurke ar kuom ten dar -manau atsako ilgai nereiketu laukt ir nemanau kad tau jis patiktu
elementaru mandaguma gali taikyt pas save namie o ne taisykles primetinet kitiem...

40

ar nemandagumas svilina sąžinę tinsani,30?????jei praktikos tokios turi,kad neatsakai į laiškus ,tai ir pavadinimą turi atitinkantį.....nesuprantu ko čia reik seilėtis tiek šiuo klausimu...nemandagu ir yra nemandagu...ir "simpatijos","skonio reikalai" čia jau asmeninė pasaulėžiūra,kaip turiningai atsakyti į laišką kiekvieno išsilavinimo reikalas...ir dar  nereikia svaigti ir vaidinti,kad laiškais užsivertę esat,tikrai ne pagal save sprendžiu,aš čia retas svečias ir pakanka pašto,o realiui info šaltiniu žinau iš "gražuolių" ir "gražuoliuku" ,kad vadinamų ar banalių ar įdomių laiškų yra tiek,kad užtenka mandagumui laiko ir atsakymui į juos,o kaip ,kokia forma ,čia jau minėjau -išprusimas lems:::138