Тема: Reikia patarimo...
Sveiki. Net nežinau nuo ko pradėti... Situacija tokia: Man 20 metu, draugauju su mergina jau nuo 17 metų, esu labai prieraišus žmogus, tad aišku esu labai prie jos prisirišęs. Porą metų draugystė buvo labai graži, bet nuo praitos vasaros viskas tiesiog griūva... Ji mane jau keletą kartų išdavė, man tai buvo labai sunku pakelti, bet kažkaip per sukąstus dantis sugebėjau to nebeprisiminti, o dėl ko? del to, kad esu bagalo prisirišęs prie jos... Ji dažnai man nebeatrašo į sms žinutes visą dieną, aš dėl jos jaudinuosi, o jai nė motais. Nuolatos bendrauja su visokiais neiškiais tipais, nieko man nebepasipasakoja, tapo vos ne svetimu žmogumi... Aš jai sakau, gal aš tau jau nebereikalingas ir viskas baigta? ji pravirksta ir apkabina mane, o kitą diena vėl mane ignoruoja, slepia viską nuo manęs, ypač savo telefoną... Dėl jos į pasaulio kraštą nukeliaučiau, o ji dėl manęs nei pirštelio nepajudintų. Nebenutuokiu ką be daryti... Tad patarkite ką tokioje situacijoje daryti? gal aš iš jos reikalauju per daug? gal reikia keistis man pačiam?