1

Тема: Reikia patarimo...

Sveiki.  Net nežinau nuo ko pradėti... Situacija tokia: Man 20 metu, draugauju su mergina jau nuo 17 metų, esu labai prieraišus žmogus, tad aišku esu labai prie jos prisirišęs. Porą metų draugystė buvo labai graži, bet nuo praitos vasaros viskas tiesiog griūva... Ji mane jau keletą kartų išdavė, man tai buvo labai sunku pakelti, bet kažkaip per sukąstus dantis sugebėjau to nebeprisiminti, o dėl ko? del to, kad esu bagalo prisirišęs prie jos... Ji dažnai man nebeatrašo į sms žinutes visą dieną, aš dėl jos jaudinuosi, o jai nė motais. Nuolatos bendrauja su visokiais neiškiais tipais, nieko man nebepasipasakoja, tapo vos ne svetimu žmogumi... Aš jai sakau, gal aš tau jau nebereikalingas ir viskas baigta? ji pravirksta ir apkabina mane, o kitą diena vėl mane ignoruoja, slepia viską nuo manęs, ypač savo telefoną... Dėl jos į pasaulio kraštą nukeliaučiau, o ji dėl manęs nei pirštelio nepajudintų. Nebenutuokiu ką be daryti... Tad patarkite ką tokioje situacijoje daryti? gal aš iš jos reikalauju per daug? gal reikia keistis man pačiam?

2

Re: Reikia patarimo...

sveikas, kad ir kaip būtų sunku,palik ją. Paskaudės širdį ir praeis,juk ne karo metai,o ir susirasi kitą merginą

3

Bandžiau, bet po dienos vėl lekiu pas ją... skausmas man per didelis, nepakelčiau... sad

4

Pabandykite apie viska atvirai pasneketi, kodel, kas, del ko... Kai isaiskes priezastis tada ja ir isspresti galima pabandyti. Na o nepades palik ja... Nieko gero is to jau nebus vis tiek jei jau taip. Laiko klausimas...

5

Bandžiau ne kartą su pasikalbėti, ji rimtai pasikalbėti belinkusi, žodžiu viskas kabo ant plauko... Norėtųsi dar viską išgelbėti.

6

Nelinkusi tada spjauk i tai. Nieko nebus tada. Dvieju zmoniu sekmyngu santykiu formule yra atvirumas. Nera atvirumo nera ir normaliu santykiu...

7

Galiu pasakyti viena - anksčiau ar vėliau jūsų keliai išsiskirs, kuo toliau, tuo sunkiau bus...Pats supranti, kad tokie santykiai neturi būti, o būti su žmogum vien dėl to, kad labai ilgas laiko tarpas kartu, tai ne pasiteisinimas. Išsiskyrimas visada skaudus ir sunkus, tačiau kartais būtinas, kad vėliau atrastum laimę...

8

"...ji pravirksta ir apsikabina manę....."toks elgesio fragmentas posūkį painų paišo ,jau vien tai vienareikšmiai teigti patarimo formoje,kad -"palik ją ir eik savais keliais" stabdo...čia daug nežinomųjų

9

audi gte, 20 пишет:

Sveiki.  Net nežinau nuo ko pradėti... Situacija tokia: Man 20 metu, draugauju su mergina jau nuo 17 metų, esu labai prieraišus žmogus, tad aišku esu labai prie jos prisirišęs. Porą metų draugystė buvo labai graži, bet nuo praitos vasaros viskas tiesiog griūva... Ji mane jau keletą kartų išdavė, man tai buvo labai sunku pakelti, bet kažkaip per sukąstus dantis sugebėjau to nebeprisiminti, o dėl ko? del to, kad esu bagalo prisirišęs prie jos... Ji dažnai man nebeatrašo į sms žinutes visą dieną, aš dėl jos jaudinuosi, o jai nė motais. Nuolatos bendrauja su visokiais neiškiais tipais, nieko man nebepasipasakoja, tapo vos ne svetimu žmogumi... Aš jai sakau, gal aš tau jau nebereikalingas ir viskas baigta? ji pravirksta ir apkabina mane, o kitą diena vėl mane ignoruoja, slepia viską nuo manęs, ypač savo telefoną... Dėl jos į pasaulio kraštą nukeliaučiau, o ji dėl manęs nei pirštelio nepajudintų. Nebenutuokiu ką be daryti... Tad patarkite ką tokioje situacijoje daryti? gal aš iš jos reikalauju per daug? gal reikia keistis man pačiam?

gal pas tave prieraišumas yra lygus ir įkyrumui/per dideliam dėmesio skyrimui? Pamėgink keletą dienų ją taip pat ignoruoti, susitikt su draugais ir pan. Gal pati pradės ieškoti tavęs, nesulaukusi tavo žinučių? Na, o jei nepradės ieškoti, tuomet viskas aišku - metas skirtis wink

10

liberti: Tai vat, jei ji visiškai šalta būtų, tai aš ir pats suprasčiau, kad jau nebekažką... Bet kai ji verkia ir prašo nepalikt (aišku aš jos tikrai nepalikčiau), o po to po akimirkos vėl tas pats... lyg ir stumia nuo saves, o po to verkia...

11

Beja noriu priminti, jog draugauju su savo panele ne dėl to, kad jau ilgas laiko tarpas praleistas kartu, o dėl to kad be jos negaliu, niekaip, nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be jos...  EGLE: nemanau, kad keletas sms per dieną yra jau įkyrumas.

12

situacijoje šioje greičiausia dalyviais pagrindiniais yra ne vien jausmai,čia kažkokį vaidmenį atlieka gal net "bėdos" ir net ekonominio atspalvio...t.y. matuojama "kėdė" pagal naudą...žodžiu, ne vien jausmingos stygos groja

13

Sutinku, kad groja ne vien jausmingos stygos, bet ekonominio atspalvio "stygos" čia ne prie ko. Manau jog ji mano, kad aš ne tas žmogus...

14

Meilė-reiškia sukurti žmogų,kurį myli dar prieš susipažįstant su juo....taigi ,tikėtis ,kad susitikusiųjų kūrybos vaisiai atitiks yra rečiau už reta....terminai-vienpusė meilė ir abipusė ganėtinai skirtingais krantais......tiko ir patiko punktai nevisi,čia aš apie audi gte,20 atveja

15

Meilė buvo, nuo pat draugystės pradžios gal ne iš karto, bet tik po kiek laiko supratome, kad nebegalime vienas be kito, tik vat jau metai kaip viskas griūva...

16

trumpam juoką prisiminiau,nes buvo minėti metai 17 ir dabar 20,liaudyje nepelnytai nuvalkiota frazę-"meilė trunka 3 metus",na o jei kiek rimčiau,na kiek imanoma internetinėj erdvėj-tai tenka griebtis dedukcinio metodo ir lyginamuoju būdu atlikti savęs ir santykių išklotinę,kaip buvo,kas buvo,kodėl buvo...t.t. rasti atsakymą žiūrint į veidrodį,t.y į savę,matomai pribrendo reikalas -keistis pačiam

17

galų gale gale visada būna kritinis laikotarpis, kurį pora arba išgyvena,arba skiriasi.

18

kokie cia santykiai ,prisirises?tingi arba nenori kazko kito susirast arba dar patinka but skaudinamam ,,, noresi rasi nenoresi ir toliau sekiosi

19

Nėr čia ko daug galvot. Jei negali be jos, tai važiuok dirbti svetur- tada tikrai nebeatbėgsi pas ją taip lengvai smile Išsiskyrimą išgyvensi, maža čia bėda- manau daugelis žmonių yra tą išgyvenę ir nieko, gyvi smile

20

Siūlyčiau su panele padaryti pertrauką, bent mėnesio.Tu viską apgalvok.