Re: be ko negalite gyventi?
Jei nekalbant apie gyvybės palaikymui būtinus dalykus, tai gyventi galima be daug ko. Žmogus yra labai stipri būtybė.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → be ko negalite gyventi?
Jei nekalbant apie gyvybės palaikymui būtinus dalykus, tai gyventi galima be daug ko. Žmogus yra labai stipri būtybė.
Idomu kodel niekas nemini pinigu ?
Šiandieniniame pasaulyje reikalingi trys dalykai: pinigai, maistas ir MLS - meile, linksmybes, sexas. Kažkurio trukstant žmogus negali normaliai augti ir vystytis.
Kiti galvoja kad as be kompo negaleciau gyvent - dirbu su kompu, laisvalaikis irgi daznai prie kompo. Na ka, sugedo, menesi buvo remonte - isgyvenau Bet veikt tai tikrai nebuvo ka, tai pradejau misraines daryt na dar pasijungiau ant telefo interneta, taip pat i ofisa ne darbo laiku nuvaziuodavau
be minciu
be meiles viskam kas gyva
Idomu kodel niekas nemini pinigu ?
Šiandieniniame pasaulyje reikalingi trys dalykai: pinigai, maistas ir MLS - meile, linksmybes, sexas. Kažkurio trukstant žmogus negali normaliai augti ir vystytis.
Man trūksta MLS, o gyvenu! Pinigų irgi galėtų būti daugiau, o gyvenu!
Teko truputi paredaguoti.
Be proto negaliu gyventi. Visa kita juo pasiekiama.
Laurynas, 29 пишет:Idomu kodel niekas nemini pinigu ?
Šiandieniniame pasaulyje reikalingi trys dalykai: pinigai, maistas ir MLS - meile, linksmybes, sexas. Kažkurio trukstant žmogus negali normaliai augti ir vystytis.Man trūksta MLS, o gyvenu! Pinigų irgi galėtų būti daugiau, o gyvenu!
Suprantu, kad gyveni,bet ar tai pilnavertis gyvenimas? Todel ir rašiau, kad normaliai gyvent MLS butina.
ar tel ar kompas gal gyventi taip zmones,asmanau kad mylimas zmogus viska gali atstoti. as manau mylima sirdi artymas draugas,geras draugas gali viska atstoti
be juoko
be geros kompanijos ir be kavos bei saldumynu sitie dalykai visad pradziugina mane nereikia nei kvaisalu jokiu nei to sumauto sekso.
pinigai reikalingi kad pragyvent o kai ju per daug zmogui kenkia jis pasidaro nebepilnavertis
Jei kalbam apie tai, be ko negalėčiau išsiversti kasdieniniame gyvenime (nekalbant abstrakčiai ir apie visokius: protą, orą, tėvus ir t.t.), tai be interneto ir kompiuterio (kadangi jie būtini mano darbo veiklai)
be alaus
del alaus as irgi sutinku
Be kompiuterio, mobilaus, ir muzikos grotuvo na dar būtų gerai kad mylimasis būtų šalia )
Be internetinio ryšio.
be merginu .mergaiciu,moteru,,be ju butu neidomu nyku:)butu be rysio
be merginu .mergaiciu,moteru,,be ju butu neidomu nyku:)butu be rysio
Užskaitau
be sporto, be maisto ir be muzikos
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → be ko negalite gyventi?