Re: Kokio pasaulio norėtumėte?
Aivaras, 100 пишет:Erika, 23 пишет:Esu
Apsimesiu kad patikejau...
tavo reikalas jei pats nesi laimingas,tai nereiskia,kad ir kiti tokie pat
As nieko ir nesakau, esi, buki, i sveikata
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokio pasaulio norėtumėte?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Aivaras, 100 пишет:Erika, 23 пишет:Esu
Apsimesiu kad patikejau...
tavo reikalas jei pats nesi laimingas,tai nereiskia,kad ir kiti tokie pat
As nieko ir nesakau, esi, buki, i sveikata
Tokio, kur lazda du galus turėtų, o ne tik tokį posakį turėtų
Tokio, kur lazda du galus turėtų, o ne tik tokį posakį turėtų
Anaiptol, tai nera tik posakis. Tik labai painiai ten viskas... Kartais pasiziuri i koki ir pagalvoji kaip toki zeme isvis nesioja, kaip jam viskas nebaudziamai praslysta.. Bet anksciau ar veliau vistiek gaus ko nusipelnes.. Tik gaila kad niekas neateis ir nepasakys cia tau uz ta, ta ir ana.. Todel ir atrodo kad tai ivyko netycia ar dar kaip nors panasiai..
jau pats klausimas klaidingas-laimė ir yra tikslo siekimas, net jei jį pasieki paskutinę gyvenimo minutę, o jei pasieki-žinoma atsiranda kitų tikslų-nes tikslai tai svajonės, be svajonių žmogus tik egzistuoja
Mano manymu tragedija prasideda kai žmogus ima lyginti save su kitais. Dar negirdejau kad lygintu save su prastesniais, maziau uzdirbanciais ir va tada jau taip nelaimingas patampa nes kitu ir zmona grazesne, ir masina geresne, ir sypsena baltesne ir kiemas aukso plytelem gristas....Dar butina įvertinti puikybės faktorių. Atidžiai patyrinėjus - puikybė turi tiek užslėptų formų, kad pakraupsti- na pvz. : "jos" vyras paskutinis valkata girtuoklis. ar gaila moteriskes? taciau kai kurios uzsidejusios puikybes karuna - va matot matot kokia as kieta - va su kokiu gebu gyventi...! Atink jai ta vyra girtuokly ir ji jausis tokia nebelaiminga, nebetures karunos...ziauru ? Bet tiesa.
Kodel turistiniame visi jauciasi laimingi? Negti niekas neserga niekada? O komfortas? Palapine, kieta zeme.. Todel kad dziaugiasi esama akimirka. Kai ismoksim dziaugtis esama akimirka, tikrai pasijausim laimingi. Gal tam reikia veziu susirgti, gal mirciai i akis pazvelgti - nezinau. Itariu jaustis nelaimingu yra iprotis .Bjaurus įsissenėjęs įprotis perduodamas iš kartos į kartą
Ka jus rukot?
Winston
pasaulio kuriame nebutu ****,wisokiu kitokiu issigimeliu ir iskrypeliu,kuriame gywenciau as patenkinttas su sawo mergina,o daugiau nieko ir nereikia,nes wisko turiu
pasaulio kuriame nebutu ****,wisokiu kitokiu issigimeliu ir iskrypeliu,kuriame gywenciau as patenkinttas su sawo mergina,o daugiau nieko ir nereikia,nes wisko turiu
Vargšė mergina , nes TU gyventum, o jinai ?
rukau heroina nuo folgos,dariau duok 10k euru,baigias pinigai jau beveik,vistiek kokiu 100mln turi..
Teisinga Žemynos nuomonė, kad reikia mažiau lygiuotis į kitus,ypač pavydo forma.Iš šalies viskas kitam atrodo lengva.O atrodo laimingiausi karaliai turtuoliai. Bet ten ir vaikai suvaržyti etiketo ,anksčiau ,o gal ir dabar baimė ,kad dėl sosto nenužudytų ,o dabar žingsnis ne taip tuoj apspis paparaciai,Atrodo viršūnėje galėtų būti laisvi ,bet suvaržymas iš kitos pusės. Tos pačios šeimyninės problemos ,tik gal kitu aspektu.
Milijonieriai irgi be asmens sargybinio nei žingsnio, o ir per naktis nemiega dėl konkurencijos. Apie tai kuo jiem geriau nerašau ,nes tai visi ir temato.
Na o vargšas kiek nori miega ,jokios atsakomybės dar ir labdaros jam duoda ,koks jis nelaimingas. Taip nelaimingas labai nes jam atrodo ,kad kitiems viskas iš dangaus nukrito,o kad kitas aria juodai nemato.
Tai gal tada mažiau dairytis į kitus , vietoj to kad pavydėti kad kas daugiau turi ,tai pasidžiaug ,kad aš mažiau ariu ir turiu daugiau laisvo laiko.
O į daugiau pasiekusius žiūrėk tada ,kai pats nori ko siekti,tada bus paplušėjau dasiginiau tą ,dar paplušėsiu dasiginsiu aną,ir kopiu į viršunėlę.
Sportininkai irgi medalius renka didžiulių pastangų dėka,nei vienas gulėdamas ir svajodamas medalių neiškovojo.
Laimė tai žinoti ko aš noriu ir kas man suteikia džiaugsmo.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokio pasaulio norėtumėte?