Re: Neištikimybė, ar tai normalu?
as manau tai tikrai nera normalu, jei traukia i sona kam tada tie santykiai? geriau issikirt ir neskaudint vienas kito dar labiau, o tas kas nori tureti viska dazniausia lieka be nieko.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neištikimybė, ar tai normalu?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as manau tai tikrai nera normalu, jei traukia i sona kam tada tie santykiai? geriau issikirt ir neskaudint vienas kito dar labiau, o tas kas nori tureti viska dazniausia lieka be nieko.
ne ji tikrai nezinojau jai ka darau tai niekas nezino ... gerai parase sypsis jai nenori tai palik ir viskas kam skaudint o visom merginom patiko mane skaudint o as esu labai kerstingas zmogus ...
Pala jei tave išduoda ,tai tu kerštingas.O kai tu išduodi ,tai mergina į tai turi žiūrėti pro pirštus.
na tokia situacija tesiog pamastymas,,mergina isduri a pas ja labai negeras brolis ar seip vyras draugas,,,kaip paaiskint kad izeidei sese ar artima zmogu,,na kalbos ...kalbet galima prie alaus bokalo o tokiam dazniausiai su tuo bokalu i,,
tie kerstavimai kaip po tokie vaikiska-bandymas pateisint save va ir viskas,,,
jai cia kaip zmogus sake kad visos pakartosiu visos apgaudinejo tai tokiu atveju kazko jom truko kazko nesugebejai duot..nepajegiai,,,
o seip ka nori ta darai ,,kiekvienas uz savo veiksmus atsakom ,,,
nezinau nebuvo nekarto
ji to nezino kad ja isdaviau...
ko joms truko nieko joms neture turejo per gerai ir per daug nezinojo ka su tuo visu veikt as tiek demesio duodu kad jo per daug is mano puses merginai nieko netruko mano mano tai paprasciausiai kaip pasakius bad luck ir nieko cia nepakeisi jai merginu toks charakteris ir jos neissilksciusios jos visos buvo jaunesnes uz mane va dabar nesenai pradejau rasinetis su ex tai ji pasake po trieju metu gaila kad ji viska sumove kad mum nieko neisejo sako geriau buciau leidus tau issilakstyt pakentet bet dabar butu laiminga subrendo mergina pradejo mastyt kai per velu dabar graziausiai bendraujam su ja prisimenam senus gerus laikus kokie kvaili buvom ir is to juokemes ir as zinau kad ji noretum vel su manimi pabandyt viska is naujo jai tik as to noreciau bet nelabai noriu grist i tai yra gerai kaip yra
ko joms truko nieko joms neture turejo per gerai ir per daug nezinojo ka su tuo visu veikt as tiek demesio duodu kad jo per daug is mano puses merginai nieko netruko mano mano tai paprasciausiai kaip pasakius bad luck ir nieko cia nepakeisi jai merginu toks charakteris ir jos neissilksciusios jos visos buvo jaunesnes uz mane va dabar nesenai pradejau rasinetis su ex tai ji pasake po trieju metu gaila kad ji viska sumove kad mum nieko neisejo sako geriau buciau leidus tau issilakstyt pakentet bet dabar butu laiminga subrendo mergina pradejo mastyt kai per velu dabar graziausiai bendraujam su ja prisimenam senus gerus laikus kokie kvaili buvom ir is to juokemes ir as zinau kad ji noretum vel su manimi pabandyt viska is naujo jai tik as to noreciau bet nelabai noriu grist i tai yra gerai kaip yra
na vadinasi ant kiauru uzsirovei -tokiu daug ,labai daug nekreipi demesio megaujiesi poto pakeiti,,i kita ,,na va buna ir taip ..sako viena galvoja kita o padaro isvis kazka nesuprantamo.. moteru logika(ne visu-daugumos)
sutinku:)
sutinku:)
jai su savim sutinki i **** o ka kiti masto,,,kaip sako ten ,,nesakyk ka man daryt-nesakysiu kur tau eit...
Rašo aš moku skirti seksą nuo meilės ,na o jeigu ir tavo draugė moka skirti seksą nuo meilės. Na paprasčiausiai,pasitreniruoja ,kad būtų šioje srityje patyrusi ir tau būtų įdomesnė,ir į šoną taip lakstyti nebereikėtų
Tai ką??????????????? Tada jau ragai išdygo ?
Pagarba. Ėjimas šoną - elementari nepagarba. Aišku, jei manot, kad meilė tai tik jausmai be pagarbos, tada koks skirtumas kur ir su kuo ( geriausia su savim turbūt ).
Buvimas dviese pagarbiai. Jei manot, kad viskas pasidaro, savaime,be jokių pastangų ( vaikai taip pat, kaip ir daržovės, užauga savaime, be jokių pastangų- todėl tiek daug daržovių ir turime), tai be abejo, remiantis amerikiečiais ji tęsis tik 3 metus, po to ieškom naujo objeko.( Ne žmogaus, ne mylimojo - objekto).
Vat " tų idėtų pastangų į 2 žmonių santykių kūrimą" dauguma ir baidosi. O kam kurti -griebkim viską nemokamai arba už simbolinį 1 litą
jaigu nori iroditi merginai kad viskas labai rimtai su ja tai reikia supazindinti su tevais zmona ir vaikais
viena moteris cia rase buk istikimas sau ir viskas bus gerai...pritariu 200%..as istikima sau kodel tureciau blogai jausdamasi nardyt tarp keliu gerbeju..manau tai darydamas kiekvienas jauciasi neidialiai..visu pirma tai darau del saves ne del kazko..gyvenime ir taip nemazai kraunamo -s-reik atlaikyt ,jei dar pats sau velsi kukulius manau niekas ir neprasvieses,,,tai tik mano nuomone ir nerasyta mano gyvenimo taisykle ,bet tai nereiskia kad teisinga.. ..
visas gyvenimas nenromalus...siais laikais neistikymbybe-santykiu pliusas...sekmes
Su ta meile ,kaip ir su istatymu,gal dar sudėtingiau.Vienarekšmiškai kaltinti vieno ar kito neimanoma.Nors aš už ištikimybę ,bet kartais gali ir gyvenimo situacijos pastumėti į tai.Psichologai sako ,kad kita karta neištikimybė dar labiau sutvirtina šeimą,nors man atrodo atvirkščiai,nors jie dirbdami su šeimomis labiau gaudosi visuose niuansuose.
Mano nuomone ništikimam jei negali atleisti ,tai skirkis,o jei atleidai po visų triukšmų tai juodai situacijai ,padėjai juoda brūkšnį ir visą gyvenimą negraužk,kam nuodyti ateitį praeitimi.
Bet žinoma į tą pačią situaciją kiekvienas žiūri savaip ir savaip bus teisus.
Su ta meile ,kaip ir su istatymu,gal dar sudėtingiau.Vienarekšmiškai kaltinti vieno ar kito neimanoma.Nors aš už ištikimybę ,bet kartais gali ir gyvenimo situacijos pastumėti į tai.Psichologai sako ,kad kita karta neištikimybė dar labiau sutvirtina šeimą,nors man atrodo atvirkščiai,nors jie dirbdami su šeimomis labiau gaudosi visuose niuansuose.
Mano nuomone ništikimam jei negali atleisti ,tai skirkis,o jei atleidai po visų triukšmų tai juodai situacijai ,padėjai juoda brūkšnį ir visą gyvenimą negraužk,kam nuodyti ateitį praeitimi.
Bet žinoma į tą pačią situaciją kiekvienas žiūri savaip ir savaip bus teisus.
Edita atkopijavai ,o kur citata,pamiršai pareikšti savo nuomonę?
Griežtas NE.
Prie seksas liecia neistikimybe ?? Neponial manau per per men galima koki du kart nuklyst kai patalpoj nerandama kur kist kai uzsinori
aj krc turiu drauge meiluze ir drauge tikra bet matomes per menesi 5 kart mazdaug
tai ko meiluzes neturet plemba blyn
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neištikimybė, ar tai normalu?