Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Giedre
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: svetimas suo sudraske mano suniuka. Ka daryti?
labai reikia jusu pagalbos, nes nebezinau ko griebtis.Auginau daugiau nei metus nuostabia baltaja skotu terjeriuke.Labai gera, niekada nepabeganti..sindien i musu teritorija ibego didziulis svetimas suo ir per kelias sekundes griebe mano mazyle ir ja sudraske..Kai mano tevas atbego, suo mete ja, ir pabego.Musu gyvenviete gan didele, tas suo nepriklauso artimiausiems kaimynams, bet keleta kartu jau matytas netoliese.
labai labai liudna..kreipemes i policija, savivaldybe, parasem pareiskimus, bet jie niekuo padeti negali.Mums butina surasti ta suni patiems, tik tada jie isikis. Vaikai verkia,apie moraline zala nera ko ir kalbeti, ji neikainojama, bet padaryta ir didziule materialine zala, suniukas kainavo keleta tukstanciu , o kur dar visos islaidos...nezinau kaip rasti ta suni, kaip irodyti ju kalte..esu labai pasimetusi..
- dedication
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: svetimas suo sudraske mano suniuka. Ka daryti?
nusaukit ta suni arba i maista idekit nuodu ir pamaitinkit. niexuj suni palaida be antsnukio isleist.
3 Ответ от Andrius 2012-08-28 19:42 (2012-08-28 19:43 отредактировано tinsanis)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
o kuom tau pades svetimi zmones ,,kreipkis i policija jai matei kuris suo sudraske ir atpazintum pas kazkoki zmogu (savininka) tada kreiptis bandyt kazka gali nors seip bus gana sunku kazka yrodyti,,turekit duju balioneli kita kart gerai pavaisinus juom suni jam bus ne kas,,ir tuo tarpu iskviesit policija o toliau jau jusu reikalas ka noresit daryt...
sutinku ir palaikau nuomone del palaidu sunu ir pan ,turi gyvuna priziurek arba nelaikyk isviso
- Atlantida
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
As irgi turiu torjeriuka. Pas mus irgi atbega svetimi sunys. Bet man mano suo yra brangus, tai palaida nepaleidziu, visada pavadelis ir salia. Kai pamatau gresme - suo jau pas mane ant ranku. Galiu tik pasakyti kad siuo atveju is dalies yra kalti ir patys seimininkai leisdami suni palaida ir zinodami sio suns charakteri. Ka daryciau ju vietoje? Nezinau, gal pagauciau ta suni kuris sudraske numyletini ir uzmusciau.
- Ringaudas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Arba pranesk sunu gaudytojams...
pranesk medziotoju bureliui, suseks ir nusaus, o ka daugiau daryto su tokiais
- Eglė
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Bet jūs ir žiaurūs, pagauti, nušauti... Gal tas šuo netyčia pasileido ir pridirbo bėdos...Gal ne šuns bėda, kad juo nepasirūpina, o šeimininkų? Gi pusė šunų nėra draugiški kitiems šunims(o terjerai iš tiesų yra aplamai nemėgiami kitų...), tai jų natūra, bet užmušt? Žiaurūs žmonės esat... Taip, jei tas šuo pasiutęs ir bėgioja nevaldomas ir drasko visus sutiktus šunis, tai tada juo reikia pasirūpinti, bet jei tai tik vienetinis atvejis... Baust šeimininkus, o ne šunį...
- Ringaudas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nu kodel cia dabar kritika, tas suo tai sudraske kita suni, tai velnia toki laikyti ir dar laisvej, dar zmogu uzpuls ar dar ka pridarys, tokiem tik vienas kelias.
- Eglė
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Tu matyt mažai su šunimis susiduri... Dauguma šunų yra peštukai tarpusavyje, tokia jų natūra, rodyt savo jėgą, nes išlieka tik stipriausi... Iš kur tu žinai, kad jis pastoviai laksto palaidas? Kad ir taip, tai ne šuns bėda, o žmonių, kurie jo neprižiūri. Tam šuniui tiesiog priežiūros ir žmogaus reik, na, ir žinoma pasaugot nuo kitų šunų.
- eniks
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
teisingai,sunu prigimtis tokia,reikia saudyt zmones.nes ir taip privise kaip blusu pas suni
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Giedre пишет:labai reikia jusu pagalbos, nes nebezinau ko griebtis.Auginau daugiau nei metus nuostabia baltaja skotu terjeriuke.Labai gera, niekada nepabeganti..sindien i musu teritorija ibego didziulis svetimas suo ir per kelias sekundes griebe mano mazyle ir ja sudraske..Kai mano tevas atbego, suo mete ja, ir pabego.Musu gyvenviete gan didele, tas suo nepriklauso artimiausiems kaimynams, bet keleta kartu jau matytas netoliese.
labai labai liudna..kreipemes i policija, savivaldybe, parasem pareiskimus, bet jie niekuo padeti negali.Mums butina surasti ta suni patiems, tik tada jie isikis. Vaikai verkia,apie moraline zala nera ko ir kalbeti, ji neikainojama, bet padaryta ir didziule materialine zala, suniukas kainavo keleta tukstanciu , o kur dar visos islaidos...nezinau kaip rasti ta suni, kaip irodyti ju kalte..esu labai pasimetusi..
moraline zala neikainojama.snarglius isvalyk ir dziaukis kad vaiku nesudraske.jai uz keleta tukstanciu suni perki reiskias siki pinigais.normalus zmones puikius veislinius suniukus prieglauduose nemokamai randa.o jai tikrai gyvunus myli tai ana suni priglausk.o negalvok kaip nusaut del keleto tukstanciu. :Dpaprasta dvorniazke buna protingiasne ir ju kazkodel nesudrasko taip.
Сообщений 11
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.