Тема: Kam reikalingi kreditai?
Gal kas gali paaiskint, kokia nauda is tu kreditu? Niekur nerandu. :]
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Kam reikalingi kreditai?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Gal kas gali paaiskint, kokia nauda is tu kreditu? Niekur nerandu. :]
Už kreditus galite daryti šiuos dalykus:
Prisijungimo laiko rodymo įjungimas/išjungimas (50 kreditų)
Anketos statuso rodymo įjungimas/išjungimas (50 kreditų)
Vardo keitimas (250 kreditų)
Gimimo datos keitimas (500 kreditų)
Atviruko siuntimas (100 kreditų)
Žinutė karštojoje linijoje (100 kreditų)
Dar kreditai naudojami aukcione.Dabar aukcionas pasibaigė ,bet gali būti kad jis bus vėl atnaujintas .
Tomai, neskleisk klaidingos informacijos. Nėra planų atnaujinti aukcioną.
Bet buvo kažkada .Gal tolimoje ateityje atnaujins ?
Jei ir bus, tai labai negreit.
galetu vel padaryt aukciona:)
Aš klausima turiu kodėl man priskaičiuoja mažai kreditų nors praleidžiu po kelias valandas čia Nežinau, gal čia tik man atrodo klaida, bet tiesiog įdomu ::)
Aš klausima turiu kodėl man priskaičiuoja mažai kreditų nors praleidžiu po kelias valandas čia Nežinau, gal čia tik man atrodo klaida, bet tiesiog įdomu ::)
Per valandą galima gauti ne daugiau nei 10 kreditų. Taip pat nepamirškite, kad kreditai pridedami ne iš karto, o kiekvienos dienos vidurnaktį. Apie tai, kiek gavote kreditų galite pamatyti savo banko puslapyje.
gal kas galite paaiskinti kaip reikia aktyvuoti tuos kreditus,niekaip nerandu
Pažiūrėkite čia: http://www.ieskok.lt/index.php?w=bankas … get_credit
noriu aukcijono
noriu aukcijono
Nu "nelabai greit" .Tikriausiai adminams užteko ir to seno aukciono siusti paštu pripučiamas antis
Sveiki turiu problema pas mane nuskaičiuojami kreditai randu -10 rašo kad už "Informacinis laiškas" kas per informaciniai laiškai kaip jos blokuoti išjungti šia paslauga?
Informacinis laiškas - tai pranešimas apie naujų narių registracijas. Paslaugą išjungti ar įjungti galima čia http://www.ieskok.lt/nustatymai.php?w=prenumerata
Ačiū Vytai . Tavo žinutė labai padėjo
Mano žinutės visada padeda
tai gal kazka sugalsvos administracija del tu kreditu? nes kazkaip perdaug pas mane ju ir noriu juos kazkur normaliai isleist duokit gal kokios atributikos uz juos isigyt m?
Šis tas bus netrukus
tykekimes sugalvos ka nors, noretus kokio siuvenyro su portalo atributika ar siaip ko
absurdo teatras tie jūsų kreditai:P:P buvo tik po 10 o dabar susigalvojo tik po 5 drėbtelt. kam iš vis čia tokia nesąmonė
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Kam reikalingi kreditai?