Re: Koks jusu poziuris i religija XXI amziuje?
cia tipo 3 skirtingos religijos ar 3 skirtingi asmenys ir tas pats tikimas ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Koks jusu poziuris i religija XXI amziuje?
cia tipo 3 skirtingos religijos ar 3 skirtingi asmenys ir tas pats tikimas ?
Tai buvo trys piemenis kostiumuoti kurie avinu i savo avinu banda ieskojo
nu ko taip ziauriai? tu pamegink..pasliauzioti ant keliu baznycioj gal patiks?
Kodel ziauriai? Tik ju zodzius atkartoju. Jie juk save ne ne kitaip kaip piemenimis ir vadina. Lygiai taip pat kaip ir avinais tuos kurie pas juos lankosi. Dekui bet tai as tokiems kaip tu paliksiu. Man ir stoveti neblogai sekasi
tai kunigai piemenys o zmones avys vaizdziai snekant ...man irgi sekas ir stovet ir sedet
tik va kaip pats piemenis randi vis ir kalbiesi jei ten nevaikstai pats
Na vaizduote pas tave vaizdi. Gal tu ir didelis religiju zinovas, Bet va su kalbom ne kas pas tave matau. Zodi pastor is lotynu issiversk jei sugebi. Kad to brudo pilnos gatves netgi tokiu oru ir laiku kaip pasirodo
pastor yra pastor,cia protestantu as kalbejau apie katalikus,nes tikrai niekad nebuvo kad kunigas verstu zmogu eit i tikejima jei jis pats neparodo kad nori...
O kas sake kad jie katalikai buvo? Jie krykscionys. O is kokios jie sektos man vienodai paiso..
Sakai niekada nebuvo? Istorijos vadoveli atsiversk ir paziurek kiek milijonu zmoniu kataliku baznycios isakymu nuzudyti buvo, kiek per prievarta buvo priversti krikscionybe ir netgi ta pacia katalikybe primti. Iskaitant ir mus lietuvius.
omg..dabar griztam i laikus kai zemeje nebuvo zmoniu ir verkiam kaip buvo gerai ir kai zmonija atsirado jie viska suniokojo kokie jie blogi....kam ziuret taip toli i praeity? kas buvo tas buvo laiko neatsuksi reikia ziuret i dabarty bent jau..geriausiai i ateity..
Kaip vakar pasakė Batiuška per laiduotuves - niekas nežino, kad ten, už mirties slenksčio. Religija, tai tik noras tikėti.
omg..dabar griztam i laikus kai zemeje nebuvo zmoniu ir verkiam kaip buvo gerai ir kai zmonija atsirado jie viska suniokojo kokie jie blogi....kam ziuret taip toli i praeity? kas buvo tas buvo laiko neatsuksi reikia ziuret i dabarty bent jau..geriausiai i ateity..
Tamsta pasakei jog taip niekada nebuvo. Tai atsakiau jog buvo.
Na taip pamirstame praeiti. Ir ziurime tik i ateiti. Tada pamirstame ir holokausta ir visa kita...
Ir nereikia ziureti taip toli vos 100 metu atgal uztenka. Pabandytu tada kas i baznycia nenueiti.. visas kaimas smerktu ir koneveiktu...
ir koks tau skirtumas jei taves nedomina religija ko tu kisiesi nesuprantu..nu nesigilink ir gyvenk ramiai kam kistis i tai..jei pvz nedomina mada tai renkis kaip nori madingai ar nemadingai nieks nevers jei nenori..jei domiesi lektuvais neaiskink kokia nesamone keliaut laivu..vieniem patinka kitiem ne..nematau nieko smerktino cia..
Va butent, kodel tu kisiesi ir aiskini jog tai yra geris? As savo nuomone pareiskiau, tu savaja. Kame problema? Tiki tu ta pasaku knyga ir tikeki.. I sveikata
as nepasakiau kad tai yra geris..as pasakiau kad kiekvienas tiki i ka nori ir kam db aiskint kuris teisus kuris ne..man pvz nepatinka induizmas nervina jie mane..bet nei as jiem ka gatvei sakau nei as ka su jais aiskinuosi yra jie ir yra..
Religija yra paprasciausias verslas.Pvz baznycia valdo didziausios vertes nekilnojama turta pasaulyje.Man juokynga kai bobutes geriau nevalgis,bet nunes pinigus paaukoti kunigeliui,juk tikejimas neturi reikalauti materialines aukos.Todel ir tikiu evoliucija,o ne nekaltomis mergelemis,budomis ar alachu
as nepasakiau kad tai yra geris..as pasakiau kad kiekvienas tiki i ka nori ir kam db aiskint kuris teisus kuris ne..man pvz nepatinka induizmas nervina jie mane..bet nei as jiem ka gatvei sakau nei as ka su jais aiskinuosi yra jie ir yra..
ir daznai induistu gatveje sutinki? Jeigu nebutum pradejes savo levos propagandos, nebutu sitas gincas kiles apskritai.
Darius пишет:as nepasakiau kad tai yra geris..as pasakiau kad kiekvienas tiki i ka nori ir kam db aiskint kuris teisus kuris ne..man pvz nepatinka induizmas nervina jie mane..bet nei as jiem ka gatvei sakau nei as ka su jais aiskinuosi yra jie ir yra..
ir daznai induistu gatveje sutinki?
Jeigu nebutum pradejes savo levos propagandos, nebutu sitas gincas kiles apskritai.
lietuviam budinga visur propagandas matyt...ka padarysi..siaip matau ir nemazai...visokiu hare krishna ir pan. na manes nedomina as ir neeinu prie ju ir nepradedu prikolint eidamas pro saly kas cia per nesamone
Religija yra paprasciausias verslas.Pvz baznycia valdo didziausios vertes nekilnojama turta pasaulyje.Man juokynga kai bobutes geriau nevalgis,bet nunes pinigus paaukoti kunigeliui,juk tikejimas neturi reikalauti materialines aukos.Todel ir tikiu evoliucija,o ne nekaltomis mergelemis,budomis ar alachu
O tai, jeigu kažkas tiki tavo paminėtais, tai jau yra blogai ar kaip?
Tai as ir pasakiau kad kekvienas tiki tuo ko nori tiketi. As va ir tikiu. Bet kaip visada islenda koks krikscionis tipo taves ir pradeda savo sena giesme..
Taves kaip krikscionio apskritai neturetu nervinti niekas. Ar ne tavo tikejimas mokina tave myleti artima savo? Matyt is tos meiles ir tikejimo taip vienas kito ir neapkenciate ir nervinates....
Ir mielas mano tu ne gatveje esi, tu randiesi internetiniame forume temoje '' Koks jusu poziuris i religija 21 amziuje'' As savo poziuri issakiau. Kame problema? Ach taip nesutapo su tavuoju... Bet tu nesinervuoki. Nes esu as ir busiu
nera jokiu religiju, cia ismasto taip is zmoniu litus daryti
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Koks jusu poziuris i religija XXI amziuje?