Тема: iphone ar samsung ?
kaip manot kas is ju geriau ir idomiau?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iphone ar samsung ?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kaip manot kas is ju geriau ir idomiau?
iPhone'as yra ne vienas, o Samsung'ų dar daugiau. Sunkoka lyginti
abu geri klausimas tik ka su jais veiksi iphone prabanga visgi kaina nemenka o samsung jau iperkamesnis ,,manyciau daugiau viskas yra kiek turi pinigu o kad isnaudosi 100% teikiamu paslaugu is irenginio abejojiu,,,
iphone bent jau man tai yra vaikiskas zaisliukas turintis vieninteli pliusa muzikos kokybe lengvai naudojamas kaip noske 3310 tik su ja ta iphone galima ir lygint LOLZ vienintelis dalykas ka apple yra sukure tai laptopai (stabilus ypac grojant klubose daugumos dj pasirinkimas) ..... o samsung man geriau vien del to kad ekranas geresnis daugiau fyntu visokiu idomu su juo zaist ir pan didele raiska filmus malonu ziuret labai. senos funkcijos kai kurios full bluetooth micro sd slotas .. samsung visada man bus the best ir aplamai ju visa technika jau nuo seno yra gera ypac telikai;)
ai dar vienas dalykas del ko iphone numeciau i sali tai itunes TOTAL lempa reikia aiskintis kas po kam ir pan... o ant samsungu idealu tai kad islikes senas baeris tesiog copy ir paste kaip flashas ir be to jai nori filma koki paziuret nereikia siustis papildomos programos kad formatus skaitytu ir moket saibu kaip su iphone LOL. tesiog ikeli ir ziuri
turejes tiek ta tiek ir ta asmeniskai samsung patogesnis nera visokiu itunes ir pan slamsto. bet jei reikia kad "prabangiau" atrodytu tada iphone
plius iphono baterija laiko zymiai maziau nei samsungo
abu geri klausimas tik ka su jais veiksi iphone prabanga visgi kaina nemenka o samsung jau iperkamesnis ,,manyciau daugiau viskas yra kiek turi pinigu o kad isnaudosi 100% teikiamu paslaugu is irenginio abejojiu,,,
100% paslaugu tikrai neimanoma isnaudoti pritariu nes kaip ir kiekviename tel yra programu kurios nereikalingos
as ziuriu pagal save mane labiau traukia samsung bet as duok die kad 15% isnaudociau ,,daugiau i telef ziuriu kad jis butu telef nes tie pribambasai gerai tol kol nereikia kasdien baterijos kraut,,,nors apie apple ir bloga pasakit negaliu cia nuo sumos priklauso kazkam vertu negrazu o bandziau ziurejau man taip nenoreciau bet jai tokias sumas galeciau leist ant mob pirkciau,,,
as ziuriu pagal save mane labiau traukia samsung bet as duok die kad 15% isnaudociau ,,daugiau i telef ziuriu kad jis butu telef nes tie pribambasai gerai tol kol nereikia kasdien baterijos kraut,,,nors apie apple ir bloga pasakit negaliu cia nuo sumos priklauso kazkam vertu negrazu o bandziau ziurejau man taip nenoreciau bet jai tokias sumas galeciau leist ant mob pirkciau,,,
va va kas liecia krovima, tai iphone kraunu vos ne kiekviena diena, o samsunga pakraunu ir kone savaite islaiko intensyviai naudojant (iskaitant muzikos klausimasi)
Samsungai vaizdo kokybe formatai,o Nokia turi garso kokybe Tai mintis kas kam rupi
Samsungas valdo jis man patinka negu iphone
Lg
iphone bent jau man tai yra vaikiskas zaisliukas turintis vieninteli pliusa muzikos kokybe lengvai naudojamas kaip noske 3310 tik su ja ta iphone galima ir lygint LOLZ vienintelis dalykas ka apple yra sukure tai laptopai (stabilus ypac grojant klubose daugumos dj pasirinkimas) ..... o samsung man geriau vien del to kad ekranas geresnis daugiau fyntu visokiu idomu su juo zaist ir pan didele raiska filmus malonu ziuret labai. senos funkcijos kai kurios full bluetooth micro sd slotas .. samsung visada man bus the best ir aplamai ju visa technika jau nuo seno yra gera ypac telikai;)
O nafik dj pc? tai jau nebe dj ))
tinsanis пишет:as ziuriu pagal save mane labiau traukia samsung bet as duok die kad 15% isnaudociau ,,daugiau i telef ziuriu kad jis butu telef nes tie pribambasai gerai tol kol nereikia kasdien baterijos kraut,,,nors apie apple ir bloga pasakit negaliu cia nuo sumos priklauso kazkam vertu negrazu o bandziau ziurejau man taip nenoreciau bet jai tokias sumas galeciau leist ant mob pirkciau,,,
va va kas liecia krovima, tai iphone kraunu vos ne kiekviena diena, o samsunga pakraunu ir kone savaite islaiko intensyviai naudojant (iskaitant muzikos klausimasi)
maziau gal naudoji nes samsung 2 gerai panaudoji ta pacia diena krausi kaip ir iphone
samsung galaxy s2 turiu, tai kiek teko iphone 4 ar senesnių paturėt rankose iš draugų, tai gana panašus, tai renkuosi mažesnę kainą.. Ir taip kažkaip ant dar naujesnių jau lenkia iphonus parametrais bei kainos kriterijumi..
Jei imsi iPhona 4, tai saugok, nes jei nukris, tai tikrai sudus. O Samsung Galaxy S2 vertas demesio taip pat.
Vienu smugiu - turiu iphone 5 , techniskai, jis jau atgyvenes, nes samsung GS3 yra kelis kart galingesnis.... taciau, androi OS jau tampa nuvalkiota, apple app marketas islieka unikalus... imk iphone... nerasi kuo skustis
iphone didis telefono na kad ten kazkas butu ypatingo nieko nemaciau,kokybe ir pan gera bet kaina labai uzkelta ,mano manymu nera vertas tokios sumos,samsung man labiau patinka ir ekrano dydis ir visgi tokius telef perki kad su jais pazaist seip pamaigyt,nes jai tereikia skambinimui imsi paprasta mob kurio funkcija tik skambint,,,
o man patinka mano sony experia Z didokas,bet valdymas patogus,plius vandeniui atsparus ir vis maziau kas turi
o man patinka mano sony experia Z didokas,bet valdymas patogus,plius vandeniui atsparus ir vis maziau kas turi
atsparus dregmei didelis butu apvalesnis ,nei vaikino nereikia vibro skambutis ir bendrauji:)
na z man ir patiko:) pakolkas svarstau samsung 3,sony z ,ar nokia lumia 920,
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iphone ar samsung ?