Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.
na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti jus visi esate normalus,kol gydytojas nenustate ligos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.
na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti jus visi esate normalus,kol gydytojas nenustate ligos
na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti
jus visi esate normalus,kol gydytojas nenustate ligos
O kur garantija kad gydytojas normalus?
Anciasnapis, 32 пишет:Donatas, 29 пишет:tam, kad moteris butu istikima, ji turi but pripuciama. Nekilk auksciau, neapsimoka.
e klausyk,o mes negalim but pazistami?
ka as zinau...gal kada ir sedejom prie vieno stalo
Ka ten daba prisiminsi
O ka samprotauju panasiai i tavo koki nors pazystama? Ar mano fizionomijos geometrija kazka primena?
taip,as butent apie geometrija ir sneku.nors tas vaikinas irgi samprotavo adekvaciai.nu jai abu nepamenam reiskias taip turi but:)
na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti
jo,isivelej,ziurek tarp dveju lokomotivu neatsidurk,tai tu gal gydytoja?
Normalus vyras, tai tas kuri myli, tas kurio lauki, tas kuris tiesiog dziaugiesi, kad kazkur yra. Paprastas, vyriskas ir svarbiausia myli tave. O myleti, tai ir reiskia, buti, suprasti, saugoti, nepalikti.
mano galva, visos bedos yra nuo nepateisintu lukesciu. vieni ish kitu kazinko tikisi, o po to nustemba, kad realybeje yra kitaip:) mano receptas yra nesitiketi ir busi maloniai nustebintas. duok avansu ir nelauk mainu. reikia tureti daugiau savo svorio, o ne laukti ish kitu paramos ar supratimo. bukit pilnaverciai ir viskas bus gerai
loreta, 52 пишет:na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti
tai ligonis yra sveikas, kol gydytojas nepasake kitaip? O jeigu jis neina pas gydytoja. Vis tiek sveikas?
mano galva, visos bedos yra nuo nepateisintu lukesciu. vieni ish kitu kazinko tikisi, o po to nustemba, kad realybeje yra kitaip:) mano receptas yra nesitiketi ir busi maloniai nustebintas. duok avansu ir nelauk mainu. reikia tureti daugiau savo svorio, o ne laukti ish kitu paramos ar supratimo. bukit pilnaverciai ir viskas bus gerai
kai man buvo ~20-21 irgi panasiai masciau. Pries kelis metus suvokiau, kad pakankamai neprastai issidalinau, o "mainais" gavau daug daug daug blogu prisiminimu. Trumpalaikis receptas, neturintis perspektyvos.
Aivaras, 100 пишет:loreta, 52 пишет:na cia vyrai jus ir karstai pasirasinejat,paskaiciau ir susidomejau,jeigu nieko pries esate,noreciau ir as i sia diskusija isivelti
tai ligonis yra sveikas, kol gydytojas nepasake kitaip? O jeigu jis neina pas gydytoja. Vis tiek sveikas?
Tai taip iseina pasak jos
Tik va gydytojas tai irgi vyras, o vyrai pasak kai kuriu visi nenormalus
O ir vien todel kad jis turi diploma tai dar nereiskia kad jis normalus. Gal kaip tik atvirksciai
Maksas, 23 пишет:mano galva, visos bedos yra nuo nepateisintu lukesciu. vieni ish kitu kazinko tikisi, o po to nustemba, kad realybeje yra kitaip:) mano receptas yra nesitiketi ir busi maloniai nustebintas. duok avansu ir nelauk mainu. reikia tureti daugiau savo svorio, o ne laukti ish kitu paramos ar supratimo. bukit pilnaverciai ir viskas bus gerai
kai man buvo ~20-21 irgi panasiai masciau. Pries kelis metus suvokiau, kad pakankamai neprastai issidalinau, o "mainais" gavau daug daug daug blogu prisiminimu. Trumpalaikis receptas, neturintis perspektyvos.
va butent,ta ir norejaau pasakyt,paskuj gaunasi kad prie meiles zydinio tampi kacegaru.
pasakysiu vienareiksmiskai,turi susitikt du normalus zmones-esme savarankiskumas,bendras praleidimo laikas ir tikslas.o dabar pagalvokyt ar tokiu poru daug?as pasijutau laimyngas zmogus tada kai likau vienas pradejau ziuret save.ir negalvot apie salia esanti.jis turi pats save mylet ir ziuret save.o jai ko reikia turi kreiptis vienas i kita pagalbos.kitaip, bus kaip man,varai per du darbus.pinigu lyg dax......uja,ir kiekviena vakara girdi ****,ozkos bliovima kad kazko truksta.
geras darbas,namai,pirtis,pusetina masina,vasara visalaik iskylos,remontuoji jos buta.ir vis maza.
geriau vienam tokiu atveju :Dir prisiminimu jokiu
Realybe tiesiog parodo, cia toli nereikia ieskoti, pakanka apsidairyti aplinkui kokios seimos gyvena 99.99%.Girtas, smurtautojas ir t.t. - cia tikras vyras. Kalbeti apie tai manau nera net prasmes, nes faktai kalba apie save patys o, kad cia pradesi postringauti, kitokia realybe netaps. Todel tegul jos cia aiskina ka tik nori, bet jei jau faktai yra, ju nepakeisi
Melo kanopos trumpos jei ka
Tai va as ir sakau kad matyt vaikysteje pasaku per daug prisiskaite apie princus, gal todel ir neranda normaliu. Nes vis tu princu is pasakos iesko...
Na o del procentu tai tamsta lazda labai jau perlenke kad 99,99 % vyru yra smurtautojai ir alkoholikai
Manau kad esmes labai nekeicia tas procentas, nes esme tame kad nori vieno, o iesko kito
Manau kad esmes labai nekeicia tas procentas, nes esme tame kad nori vieno, o iesko kito
Ir cia netiksliai pasakyta. Nori ir iesko jois vieno, bet kadangi iesko nerealaus kazko tai randa visai ka kita nei iesko. Tada nusivilia ir tada arba nenormalus visi vyrai arba kiaules
Kaip tai nekeicia? Keicia. Nes pasak tamstos tai arba tik vienas ne smurtautojas ir girtuoklis o taip negali buti nes as toks ir nesu o tas 0,01 procento toks mazas kad ten tik vienam vietos uztenka arba tamsta ir pats esi smurtautojas ir girtuoklis.
Kad daug ir tokiu ir tokiu sutinku ir ju dauges... Dar gali prideti narkomanus..
Bet. Moteru ne ka maziau tokiu yra. Pilna gerianciu. Na kad pries vyra smurtautu zinoma maziau bet irgi yra tokiu juk.
A nu cia kas yra normalus vyras moters akimis ,nu as ne moteris bet pabandysiu isivaizduoti .
1 pirmas to gali reikalauti moteris kuri jau savo gyvenime visokiu pimpalu maate dideliu ir labai dideliu kurie net netilpo , mazu ir tokiu kurie isvis nesimate
taigi kaip vyras manau pirmas dalykas yra normalus pimpalas ne 5 cm ir ne 10 taip pat ir ne 35 ir ne 45 nu normalus sakukim 25 cm yra normalus pimpalas arba dar paprasciau kiekvienai pagal poreiki ... pagal giluma ilgis ir renkamas
2-Kitas dalykas pinigai sitas vienas is tu rodykliu kur normalumas nera taikomas gali buti (anomalia
) taigi jei tavo alga 500 litu renki butelius kai vyksta miesto svente tai nelabai geras metodaas ir rodiklis jei uzdirbi 3000 LT tai Zai8is gali skaityti kad uzdirbi normaliai
aisku jei 10000 eur i savaite irgi niekas nepyks ir busi laikomas normaliu net jeijgu ir nera normalu.
3-kitas rodiklis yra ugis nu atsiprasau net jei tau 180 cm esi vistiek zemas jei jos ugis 195cm be kulniuku... supratot kur as lenkiu ....
4 spalva jei esi juodas , baltas arba atvirksciai nesi baltas ,juodas zodziu ne kaip sviesoforas ... sunku cia isaiskinti nes neesu nacistas .
5 iprociai ... ne vien cigaretes bet ir keistas kvapas ... gali erzinti belekas dantu girgzdejimas zodziu jei yra reikalas prie ko prisikabinti bus ir priezastis nebuti normaliu
5 apranga ir gyvenimo stilius nereikia buti genijum , normalus drabuziai ,normalai kalbeti reiskia normalus guvenimas ir bus normali seima . Jei vaikinas aktyvus nacionalistas gali buti problema su policija .Jei gotas pankas reiskia kad dar nesubrendes vaiksto laksto kaip vejas seima jam ne galvoi o mistika ir kitoks meslas .
va taip ir sestas ir septintas punktas . siaip tingiu cia rasyti pas mane olesia guli einu paklausti kas yra normalus vyras jai?
<<manau ne vien ilgyje ir babkese prasme
dar ten keli puktai yra svarbus :
kad butu galima pasitiketi ir visada butu salia , kas is bapkiu ir ilgo by__io jei jis pas ku__vas leidzia uzdirptus pinigus ?
<<manau ne vien ilgyje ir babkese prasme
dar ten keli puktai yra svarbus :
kad butu galima pasitiketi ir visada butu salia , kas is bapkiu ir ilgo by__io jei jis pas ku__vas leidzia uzdirptus pinigus ?
jo bro sita pamirsau nu cia man namiokas ane ?
Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
1) kurio vadovaujančioji galva yra ant pečių, o ne o kelnėse.
2) kuriam jo moteris nėra tik pareigų kratinys: tarnaitė (purvinom kojinėm surinkt, namams iškuopt, rūbams išlygint), virėja - padavėja (maistą paruošti ir alų paduoti, vos tik įžengia pro duris), sexo vergė (bet kur ir bet kada pagal komandą praskėst kojas).
3) kuris ta viršutine galva naudodamasis gali prasimanyti pinigų, kad nereiktų gyvent iš "maisto banko" davinių ir valstybinių pašalpų.
4) kuris turi šiek tiek jausmų (pageidautina ne per daug jausmingas, nes ne apie moterį juk kalbam)
5) kuris sugeba patenkinti savo moterį, geba įsiklausyti į dviejų kūnų kalbą ir nebijo partnerystės lovoj (na būna, kurie bijo dalintis viršų)
6) kuris gerbia moterį ir yra atsakingas, ištikimas, atviras ir geba pasitikėti
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.
Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai (meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)
Manau, nenormalių vyrų nėra tiek jau daug, tik jie taip išdėstyti, kad atrodytų, kad jų daug
Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
2) kuriam jo moteris nėra tik pareigų kratinys: tarnaitė (purvinom kojinėm surinkt, namams iškuopt, rūbams išlygint), virėja - padavėja (maistą paruošti ir alų paduoti, vos tik įžengia pro duris), sexo vergė (bet kur ir bet kada pagal komandą praskėst kojas).
3) kuris ta viršutine galva naudodamasis gali prasimanyti pinigų, kad nereiktų gyvent iš "maisto banko" davinių ir valstybinių pašalpų.
4) kuris turi šiek tiek jausmų (pageidautina ne per daug jausmingas, nes ne apie moterį juk kalbam)
5) kuris sugeba patenkinti savo moterį, geba įsiklausyti į dviejų kūnų kalbą ir nebijo partnerystės lovoj (na būna, kurie bijo dalintis viršų)
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai
(meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)
Manau, nenormalių vyrų nėra tiek jau daug, tik jie taip išdėstyti, kad atrodytų, kad jų daug
![]()
![]()
Tu cia kalbi apie tobulus vyrus
Renata пишет:Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai
(meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)
![]()
![]()
Tu cia kalbi apie tobulus vyrus
Ane? O tai Normalus kurių punktų tavo manymu galėtų neturėt?
Matai, aš Tobulam keliu dar aukštesnius reikalavimus, bet jei pateiksi argumentus protingus, sutiksiu nuleisti kartelę
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.