1

Тема: fotografija

ar ira čia fotografuojančiu žmogučiu smile
ka mėgstate fotografuoti?
kaip tai darote?
kam jum to reike? smile))

2

Re: fotografija

Esu, esu big_smile

3

As irgi big_smile

4

o šaunumėlis wink)

5

Kaip čia suprast smile fotografuoja tik vaikinai ??

6

Lankiau fotografijos pamokas, pastaruoju metu retokai fotografuoju (gėda man), tikras menas is paprasto praktica fotoaparato isgauti menine foto smile

7 (2012-04-18 13:16 отредактировано Justina, 24)

ziaurei megstu wink)))))) bet tik va su photoshop nemoku naudotis ;D bet jei fotikas geras nereik ir to photoshop ;] svarbu vaizdas ryskus ir mintis isreiksta nuotraukoje

8

laisvalaikiu taip smile

9

Mėgstu gamtą paveiksluot smile
O dėl tos technikos, tai nežinau, man truputį išpūstas reikalas tos visos naujovės... ką dar galima išrast? Jei neturi gyslelės tam, tai ir su brangiausiu fotiku nuotraukos bus nieko vertos.
O apie photoshop... tikrai nesuprantu jo paskirties...

10

Photoshop'as gali būti naudojamas kaip nuotraukų pataisymas, retušavimas...
Tai labai gera programa neturint geros foto technikos...

11 (2012-05-08 12:43 отредактировано Darkas, 28)

Fotografuoju, pagrinde - portretai smile photoshopo nenaudoju, nereik man jo, aš už natūralumą wink

mano darbus galima pamatyti www.darkas.lt

12

Na as prasiblaskymui imu fotika ir lekiu i gamta ar po kalnus.Dar ne taip ilgai turiu fotoaparata tai vis bandau ji pazint , man dar mokytis ir mokytis,kaip padaryt puikias nuotraukas.

13

Taip,fotografuoju.Pries pora metu taip itrauke, jog galvoju dar ilgai "nes" smile
Mano darbus galite pamatyti mano anketos albume.

14

Mano drauge fotografuoja, na ji megeja, bet praktiskai padare visas mano nuotraukas, kurias esu ikelusi i ieskok.lt tinklapi.
Man asmeniskai grazu, kad fotografuoja siek tiek bent patirties turintis zmogus ir kadrai gaunasi idomesni, o ne tik pries veidrodi ispustos lupos(nesakau kad tokiu neturiu) bet anyway, viskas kas originalu-traukia aki smile

15

Ašššššš! Fotografija - hobis nr. 1!

16

Labai mėgėjiškai, bet pasistengiu pagauti tai, ko kasdien nepamatysi. smile

17

Taip,fotografuoju,esu su issilavininimu,esu baiges Lietuvos Fotomenininku sajungos Kauno skyriaus Kaunofotografijos meno mokykla:)

18

šiandienos popietę buvo toks gražus oras, tik va baterija buvo nepilnai įkrauta fotoaparato, o gaila smile
Gal ką domina vis populiarėjantis "einam fotografuoti"? ;D

19

As taip pat fotkinu smile bet megstu labiau fotografuoti gamta...bet ir portretai visai neblogai gaunasi smile Labai noreciau eiti i kokius kursus...nes noreciau siuo hobiu uzsiimti rimciau smile

20

Drks, 28 пишет:

Fotografuoju, pagrinde - portretai smile photoshopo nenaudoju, nereik man jo, aš už natūralumą wink

mano darbus galima pamatyti www.darkas.lt

grazus lb darbai ..man patinka