Тема: fotografija
ar ira čia fotografuojančiu žmogučiu
ka mėgstate fotografuoti?
kaip tai darote?
kam jum to reike? ))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → fotografija
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar ira čia fotografuojančiu žmogučiu
ka mėgstate fotografuoti?
kaip tai darote?
kam jum to reike? ))
Esu, esu
As irgi
o šaunumėlis )
Kaip čia suprast fotografuoja tik vaikinai ??
Lankiau fotografijos pamokas, pastaruoju metu retokai fotografuoju (gėda man), tikras menas is paprasto praktica fotoaparato isgauti menine foto
ziaurei megstu )))))) bet tik va su photoshop nemoku naudotis ;D bet jei fotikas geras nereik ir to photoshop ;] svarbu vaizdas ryskus ir mintis isreiksta nuotraukoje
laisvalaikiu taip
Mėgstu gamtą paveiksluot
O dėl tos technikos, tai nežinau, man truputį išpūstas reikalas tos visos naujovės... ką dar galima išrast? Jei neturi gyslelės tam, tai ir su brangiausiu fotiku nuotraukos bus nieko vertos.
O apie photoshop... tikrai nesuprantu jo paskirties...
Photoshop'as gali būti naudojamas kaip nuotraukų pataisymas, retušavimas...
Tai labai gera programa neturint geros foto technikos...
Fotografuoju, pagrinde - portretai photoshopo nenaudoju, nereik man jo, aš už natūralumą
mano darbus galima pamatyti www.darkas.lt
Na as prasiblaskymui imu fotika ir lekiu i gamta ar po kalnus.Dar ne taip ilgai turiu fotoaparata tai vis bandau ji pazint , man dar mokytis ir mokytis,kaip padaryt puikias nuotraukas.
Taip,fotografuoju.Pries pora metu taip itrauke, jog galvoju dar ilgai "nes"
Mano darbus galite pamatyti mano anketos albume.
Mano drauge fotografuoja, na ji megeja, bet praktiskai padare visas mano nuotraukas, kurias esu ikelusi i ieskok.lt tinklapi.
Man asmeniskai grazu, kad fotografuoja siek tiek bent patirties turintis zmogus ir kadrai gaunasi idomesni, o ne tik pries veidrodi ispustos lupos(nesakau kad tokiu neturiu) bet anyway, viskas kas originalu-traukia aki
Ašššššš! Fotografija - hobis nr. 1!
Labai mėgėjiškai, bet pasistengiu pagauti tai, ko kasdien nepamatysi.
Taip,fotografuoju,esu su issilavininimu,esu baiges Lietuvos Fotomenininku sajungos Kauno skyriaus Kaunofotografijos meno mokykla:)
šiandienos popietę buvo toks gražus oras, tik va baterija buvo nepilnai įkrauta fotoaparato, o gaila
Gal ką domina vis populiarėjantis "einam fotografuoti"? ;D
As taip pat fotkinu bet megstu labiau fotografuoti gamta...bet ir portretai visai neblogai gaunasi Labai noreciau eiti i kokius kursus...nes noreciau siuo hobiu uzsiimti rimciau
Fotografuoju, pagrinde - portretai photoshopo nenaudoju, nereik man jo, aš už natūralumą
mano darbus galima pamatyti www.darkas.lt
grazus lb darbai ..man patinka
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → fotografija