Re: Kodel vyrai bijo santuokos?
o sorry , moterys santuokos nebijo?
jai bijo kam siulo ?:D ir kliedi apie jas?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o sorry , moterys santuokos nebijo?
jai bijo kam siulo ?:D ir kliedi apie jas?
Na, vienareikšmiško atsakymo netgi Biblijoje nepavyko atrasti, tačiau pasitarus prie gardaus alučio su putele bokalo su prityrusiais ir netgi stipriai apip***tais vyrais, nutarta, kad geriausias būdas spręst šią opią problemą yra sunaudoti didelį kiekį alkoholio. Kitais žodžiais tariant, problemos neišspręsime tiesiog forume, kadangi net ir senais laikas ji egzistavo, ir, deja, išspręsta nebuvo. Netgi žydų Toroje randame pasakymą, kad "geriau sudeginti Torą, negu bandyti paaiškinti ją moteriai", o štai Nyčė užsimena: "Abi lytys klysta viena kitos atžvilgiu – todėl jos gerbia ir myli iš esmės tik pačios save (arba, švelniau tariant, savo idealą). Antai vyras nori iš moters taikingumo, bet būtent moteris savo prigimtimi yra netaikinga, panašiai kaip katė" ir dar riebiai priduria: "Eidamas pas moterį nepamiršk rimbo". Visgi norėčiau kiek nuraminti beįsiaudrinančią publiką po tokių pesimistinių sentencijų, nes tikriausiai ir nepatyrusiam jaunuoliui aišku, kad svarbiausia - bendrauti ir spręsti bėdas bei mylėti moteris.
visi kalba apie santuoka kaip koki tai negatyvu dalyka, anaiptol, santuoka tai itvirtinimas dvieju zmoniu santykius. Gaila, kad dabar daugelis to nesupranta, ir zodi kaip po meile neiprasmina pagal paskirti. Kai kalba eina apie santuoka, tiesa, daugelis suabejoja, bet gi yra ir tokiu, kurie noretu, bet... Kaip vienas pasakymas, kad yra, tas kurs nori - sunkiai gauna, o tas kurs nenori - gauna pirmas... Tiesa jei pacios moterys dar nebutu inoringos vyrams, tai manau ir daugiau sulauktu tos akimirkos - vedybomas taip. Taciau, nepaisant to, tai tik laiko klausimas ir patneriu keitimas, kol galu galiausiai suvokia, kad lieka viena ir niekas nesipersa... Paprasciausiai, reikia zinoti ir jausti, ko is tikro norisi...
santuoka ka ji duoda kad jai uzmausi vielos gabala aplink pirsta oi auksines vielos,isleisi suma pinigu kazkokiam baliui,,cia santykiu sutvirtinimas? meiles irodymas?:))))kokia cia jausmu israiska:) nematau skirtumo gyvent kartu ir lyst i ta santuoka,,,tema kodel bijo?-seis laikais vedybos poto skirybos geras biznis moterims,,,ir jai vyras apsirupines bet jausmu deka be jokiu sutarciu vedybiniu veda ir pan,,,is tokio gerai kokia verslininke pagyvena,,,asmeniskai nebijau bet prasmes ir jokiu pliusu santuokoje nematau -pagal mane tai atgyventa ir nebe tokia jau idomi tradicija kai buvo seniau,,,
Isvis isipareigojimai yra blogis.
Na, vienareikšmiško atsakymo netgi Biblijoje nepavyko atrasti, tačiau pasitarus prie gardaus alučio su putele bokalo su prityrusiais ir netgi stipriai apip***tais vyrais, nutarta, kad geriausias būdas spręst šią opią problemą yra sunaudoti didelį kiekį alkoholio. Kitais žodžiais tariant, problemos neišspręsime tiesiog forume, kadangi net ir senais laikas ji egzistavo, ir, deja, išspręsta nebuvo. Netgi žydų Toroje randame pasakymą, kad "geriau sudeginti Torą, negu bandyti paaiškinti ją moteriai", o štai Nyčė užsimena: "Abi lytys klysta viena kitos atžvilgiu – todėl jos gerbia ir myli iš esmės tik pačios save (arba, švelniau tariant, savo idealą). Antai vyras nori iš moters taikingumo, bet būtent moteris savo prigimtimi yra netaikinga, panašiai kaip katė" ir dar riebiai priduria: "Eidamas pas moterį nepamiršk rimbo". Visgi norėčiau kiek nuraminti beįsiaudrinančią publiką po tokių pesimistinių sentencijų, nes tikriausiai ir nepatyrusiam jaunuoliui aišku, kad svarbiausia - bendrauti ir spręsti bėdas bei mylėti moteris.
simona de bovuar "lyciu ligybe" paskaitik,manau patiks
santuoka ka ji duoda kad jai uzmausi vielos gabala aplink pirsta oi auksines vielos,isleisi suma pinigu kazkokiam baliui,,cia santykiu sutvirtinimas? meiles irodymas?:))))kokia cia jausmu israiska:) nematau skirtumo gyvent kartu ir lyst i ta santuoka,,,tema kodel bijo?-seis laikais vedybos poto skirybos geras biznis moterims,,,ir jai vyras apsirupines bet jausmu deka be jokiu sutarciu vedybiniu veda ir pan,,,is tokio gerai kokia verslininke pagyvena,,,asmeniskai nebijau bet prasmes ir jokiu pliusu santuokoje nematau -pagal mane tai atgyventa ir nebe tokia jau idomi tradicija kai buvo seniau,,,
Yra labai geras dalykas - Vedybu kontraktas. Aprasai visa savo turta iki santuokos kaip nelieciama dali ir viskas, pamatysi is karto savo meile....
nemanau kad kas purtosi santuokos, tik va manau su tinkamu zmogum visi noretu ja tureti o kad sunku rasti tai faktas, nes melo aplinkui daug ir kazkokia santuoka su zmogumi kuris meluoja nelabai manau kad ilgai testusi nebent pagal kontrakta
na bet cia mano asmenine nuomone
Bijo prarasti laisve...
ir nereikia santuokos pati buvau du kartus vedusi oi ups ištekėjusi ir mastau kad visgi geriau bendraut susitikinėt jokios bendros buities ar biudžeto,nes ar tinkamas žmogus ar netinkamas, kasdienybė sugriauš viska šiaip ir kratykitės santuokos nes aš jų atsikračiau
nieks jos nebijo. paprastai aklai vesti pana, su kuria tik draugauji nera prasmes. geriau pagyvenkite kartu pora metu ir tada bus jau aisku
Sveiki visi Esu Klaipėdos universiteto paskutinio kurso studentė. Kviečiu dalyvauti tyrime, kuriuo siekiama išsiaiškinti jaunų žmonių (18-29 metų) požiūrį į santuoką, vestuves ir jų organizavimą.
Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, kadangi vyrukų nuomonės ypač trūksta Ačiū, už jūsų laiką
Apklausa tai tokia mažai atitinkanti tavo temą, bet užpildžiau.. Tiesa ir varginanti anketa Todėl nelabai ir pildo..
ir nereikia santuokos pati buvau du kartus vedusi oi ups ištekėjusi ir mastau kad visgi geriau bendraut susitikinėt jokios bendros buities ar biudžeto,nes ar tinkamas žmogus ar netinkamas, kasdienybė sugriauš viska šiaip ir kratykitės santuokos nes aš jų atsikračiau
Pritariu sitai minciai ,patys idealiausi santykiai iki bendros buities...
Kristina пишет:ir nereikia santuokos pati buvau du kartus vedusi oi ups ištekėjusi ir mastau kad visgi geriau bendraut susitikinėt jokios bendros buities ar biudžeto,nes ar tinkamas žmogus ar netinkamas, kasdienybė sugriauš viska šiaip ir kratykitės santuokos nes aš jų atsikračiau
Pritariu sitai minciai ,patys idealiausi santykiai iki bendros buities...
va ir atsakymas -kai isgirsti is idioto protinga minti,oi atsiprasau-is protingo idiotiska,tad ir i zmonas imt nesinori
cia kaip senam rusiskam anekdote-katinas pagauna pele ir klausia-nori gyvent?
ta atgal-su kuo?
katinas-fu sliucha,tokios net ir valgyt nesinori.
neima normalus vyras?pajeme ir du kartus,bet ne tas?panele-cia tau susimastyt reikia.nors toks poziuris, man kaip ,halastiakuj priimtinas.bludnos mergos,geras kartais dalykas,nors jau darosi vulgaru
Vyro laivė yra jo piniginėje, o vedusio vyro piniginė keliauja pas jo žmoną, todėl gautūsi kad pasirašo sutartį su velniu... nors kita vertus kiekvienas norėtų auginti vaikus ir rūpintis žmona, pagaliau kiekviena lazda turi du galus
Buna visokiu vyru ir moteru,jei jausmai tikri ir abu partnerei tiki ateitim,negestanciais jausmais jie ir susituoks,daugelis galbut vengia santuokos del isipareigojimu kaskam treciam ,siuo atveju valsrtybei,juk tai ir kaskokios islaidos,o garantijos niekas neduoda kiek kartu pragyvensi,gyventi nesantuokoje daug parasciau,jei myli tai ir mylesi ,o santuoka ipareigoja sunkesni issiskyrima nesekmes atveju.Cia jau kaip kas nori taip daro.
IR Visur temos moteriskiu sukurtos prasideda bijo,,bijo protingu ,bijo vedybu,bijo palikt pinigine ar saskaitos koda isvykdamas i komandiruote,,,,,,
sakai vyrai bijo? man iki siol tas zodis kaip keiksmazodis, labai nenorejau ir nenoriu, o siulo belen kaip su vyru pamenu vos ne vos (grynai mano drauges deka) susirasem, o tas eme ir suskele nesmaone apie vedybas baznycioj, sakau gal su galva negerai, tai nusprendem, kad kai sunus zenysis - tada ir mes zenysimes exexexe...o sunui dabar 5ki
Mitas. Santuoka yra svarbi ir vyrams, tik vyrams sunku dabar kada moterys toli ne angeliukes.
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?