Re: Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
Pati is Vilniaus,man 47 metai,nu o venisa jau apie metus
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Pati is Vilniaus,man 47 metai,nu o venisa jau apie metus
o kas pasikeis nuo to kad čia parašot? kažkaip nepagaunu minties šito klubo )
Jie tikisi, gal but kas jais susidomes ir parasys jiems i pasta, o tada gal but susitiks ir siziebs tas stebuklingas jausmas meile.
))))))))) vienisi.... artimieji draugai ismire kad vienisi? kad 2 puses nera tai jau tarp 4 sienu?:))))) esi laisvas-laisva... rekordus kas ilgiau vienas is uvo musit:)...
17 metų, esu iš Kauno, jau gana ilgai esu vieniša.
17 metų, esu iš Kauno, jau gana ilgai esu vieniša.
Dar tik 17,ir jau gana ilgai vienisa...NEITIKETINA
Tačiau ar vienatvę gali užpildyti kitas žmogus. Manau, jei pats su savimi nerasi harmonijos, nemokėsi džiaugtis, kad gyveni, kad rudenį išskrenda paukščiai, o pavasarį ir vėl sugrįžta, tai ar mokėsi dalintis su kitu tuom, ko pats nejauti..
Justina пишет:17 metų, esu iš Kauno, jau gana ilgai esu vieniša.
Tikrai neitiketina,kitos tokiu metu jau vaikus gimdo,o cia vis dar vienisa,absurdas
Elvyra пишет:Justina пишет:17 metų, esu iš Kauno, jau gana ilgai esu vieniša.
Tikrai neitiketina,kitos tokiu metu jau vaikus gimdo,o cia vis dar vienisa,absurdas
...labai juokinga...
manau kad,jaunimas nezinot kas yra but vienisam,ir kas yra santykiai turet zmogu salia,gyvent su juo
Sveiki esu Justas is Panevezio,man 28 m. esu vienišas nuo 2009 m. Rudens,iki pat dabar,tai tikrai ziaurus tas gvienisiaus gyvenimas...
Sveiki,
esu Arnoldas iš kauno.Man 21 metai ir jau,kaip 4 metai,kai esu vienišas.
Sveiki,
esu Arnoldas iš kauno.Man 21 metai ir jau,kaip 4 metai,kai esu vienišas.
Bet pas tave dar visas gyvenimas pries akys..
Elvyra negazdink zmoniu nemanau kad cia zmones nori kad kiekvienas ju postas butu pakomentuotas. Kiekvienas juk ziurim is savo puses ir kiekvienam kitaip atrodo;)
Elvyra negazdink zmoniu nemanau kad cia zmones nori kad kiekvienas ju postas butu pakomentuotas. Kiekvienas juk ziurim is savo puses ir kiekvienam kitaip atrodo;)
As negazdinu,o raminu
Anglija, 23metai, 2menesiai kaip vienisas
Nu tai gal jau po 7 puslapiu ir minios cia pasiskelbusiu kas nors pora susiradot
eligija :Ppanevezys 3mviena:)
Vienišas ir tuo patenkintas!
Esu iš Kazlų Rūdos,
Man jau visi 25
Ir jau kaip puse metų džiaugiuosi viengungio gyvenimu
24 metai. Vienišas metus.
Rasa, 25 metai
Beveik metai kaip viena
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?