Re: Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??
jeigu viskas su porele yra gerai,ir jie kartu gerai susigyvena,kodel gi ne,tai tarsi pats sau isuki meti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??
jeigu viskas su porele yra gerai,ir jie kartu gerai susigyvena,kodel gi ne,tai tarsi pats sau isuki meti
Tai cia labai priklaso nuo situacijos, koks dabar kam skirtumas ka mano vienas ar kitas zmogus
mane tai visuomet traukė vyresnio amžiaus moterys. Nors ir turiu šiuo metu merginą, vis tiek ieškau moters, su kuria galėčiau susitikinėti.. Tik vat gaila, kad moterys kažkiek prisibijo nes mano, kad jaunas gali norėti vyresnės tik dėl pinigų.. Gal čia iš patirties kalba, gal pernelyg nuvertina save, sunku pasakyti
"Meilėje amžius nesvarbus." A.Ūsas
haha smaikstu
Sutinku meilej amzius nekliutis
jo svajone mano su vyresne moterim pasimatymas
Nepykit visi bet as papasakosiu istorija,susipazino du zmones jam tuo metu buvo 18 jai 28,tuo metu ji jau buvo isiskyrusi ir augino vaikuti,jaunuoliui taip sakant pirmoji meile buvo,bet ne apie tai,susilauke jie vieno vaikelio,po pusantru metu kito,praejus 7 metams jie jau nebe kartu,liko sudauzyta moters sirdis ir vaikuciai be tetes,esme tame kad jam parupo jaunos merginos,kaip sako senos bobutes uzsimane isilakstyti,vat ir visa istorija,tai pries susidedamos su jaunesniais pirmiausia rimtai apmastykite pasekmes...
....taip vyresnė moteris ir jaunas vyrukas....galbūt kiekvienas randa šioje sąjungoje pliusų:moteris su jaunu vyru jaučiasi energingesnė,gauna daug dėmesio,įdomesnis laisvalaikis....t.t.-vyras jaučiasi apgaubtas švelnumo,motiniškos globos....sekso atžvilgiu vyresnė moteris jau puikiai žino visą sekso abėcėlę,,,o jam to ir reikia....bet iš tiesų tie santykiai be ateities....ateis laikas kai vyresnė moteris negalės varžytis su jaunomis savo fiziniu patrauklumu....ir nesulaikys nei išmintis,nei vaikai,...tiesiog moteris visada liks įskaudinta...
svarbu mergaite ir berniukas na o jei ne apie sexa, vyras neturetu but jaunesnis, nes jau yra taip, kad mes veliau susiprotejam
ir i seimynini gyvenima pasirose bunam veliau, nei moterys..
Malacius Alvi,gerai pasakyta,linkiu sukurti darnia seima.
Manau kad labai neblogas derinys vyresnė moteris ir jaunesnis vyras, svarbiausia kad jie viens kitą myli, turi didelius jausmus, ir turi abu ką veikt viskame, moteriai tai didelė paskata pasitempti, būti jaunatviškai, energingai, o vyrui jaunesniam lengviau, nereikia saugoti labai savo moters nuo kitų vyrų, finansiškai lengviau, ir šiaip viskas seksualiau, reikia atkreipti dėmesį, kad vyrai greičiau susensta ir pasidaro nebeįdomūs... moteris nenuilstanti ieškotoja
Berniukui tai gerai,bet mergaitems netinka dazniausiai,nes jiesko arba pinigu maiso ar tiesiog siaip " O Dieve ka žmonės pagalvos''
Vienas protingas vyras pasake (o gal pacitavo kazkieno zodzius..) - "niekas taip nesendina moters, kaip senas diedas salia jos " Manau, kiekvienu atveju viskas labai individualu. Kartais ir tas gerokai jaunesnis vyras gali "nespeti" su vyresne moterim. Jaunesni vyrai is moters gali gauti laaaabai daug - tiek karjeros atveju..., tiek patirtimi miegamajame, o ka jau ten kalbeti apie globa...
Paskutiniu metu pastebeta tendencija, kad net ir 16-eciai ieskosi bent pora metu vyresniu, nes su bendaamzemis nera apie ka kalbetis
Jaunesnis vyras + moteris (pvz. 30 ir 40 metai) = puiku, jei gyvensime sia diena, nesigilinsim i reprodukcinius momentus, nebijosim, kad kazkas kazka "praspirs" ir ras geriau. Siame amziaus tarpsnyje, ko gero, energetinis potencialas abieju partneriu labai panasus (kalbant apie sex).
Vyresnis vyras + jaunesne moteris (35 ir 45 metu)= gal ir atrodytu stabilu, ramu.. Bet niekas nezino, kas toje tyloje kartais slypi. Gudruoliai jau buna gerai "ivalde" melavimo mena. O ir moteriske dar gali savo "pike" susilakstyti
Kaip ir nera atsakymo.. Cia tas pats kaip ir tie 10 neatsakomu klausimu - "ar blondines laimingesnes uz brunetes " .........
Nekliutis buna tada kai vyras turtingas, o kai jis neturtingas kliutis net 5metu skirtumas atsiranda cia jau tokia realybe taip kad sakykyte ka norite bet pinigai valdo ne tik gyvenimo komforta bet ir musu gyvenimus koreguoja labai smarkiai siais laikais
o kad biologines zirkles yra toks dalykas zino mazai kas o ir zinodami nesinaudoja tuo ir pan
taip kad jei bernas be pinigu joks amziaus skirtumas jam nepades
realybe yra realybe
Man atrodo -5 ar +5 metai dar nieko baisaus, kaip skiriasi visa dekada - jau daugokai. Atvaizdas veidrodėlyje geriausiai viską pasako. Gali žmogui nurašyti max iki 10 metų mažiau, bet tikrai ne daugiau. Nepripažystų "sūnų-mamų" ir "dukrų-tėvų" santykių (čia jau piniginės traukos dėsnis ). Būna kartais ir išimčių...
Bet nelengva rast tą vyresnę
ziurint oks amzius kai vyras jaunesnis uz moteri 10-12m tai dar dar... bet kai moteris uz vyrajaunesne - NE... mano patevis buvo uz mama jaunesnis 12m nuostabiai sutare- tik mama gailejosi kad vyresne istekejo jau vaiku nebegalejo turet- po teatrus parodas lakste- daug bendru pomegiu... drauge istekejojo 39uz 26m vyruko... nu ka galiu pasakyt- neblogai sutaria jau 2 vaikus tur- pametinukus, jai dabar 45 - tiesa labai suvargo jin nes pacituosiu " per sena as jau vaikus augint- nervu tiek ner" o jis va studijas pabaige(specialybe pakeite) isidarbino... normali seima . Kai daug jaunesnis vyras- moterys atjauneja- jos labiau save prisiziuri- niekad nepasakytum kad jai tiek metu, buvusio vaikino brolis 20 metu vede- 2 vaikus turincia 39jos vyresneliui sunui buvo tada 17- va cia mano manymu atleiskit bet iskrypimasjei tavo vaiko amzius panasus i tavo antros puses tai jau man nepriimtina. jei ji nebutu vaiku turejusi nieko nesakuciau- nezinau kodel bet jei vaiko ir sutuoktinio panasus amzius man tai amoralu.
Ir man labiau patinka trisdešimtmetės nei dvidešimtmetės. Tokios oj Netgi trisdešimt su puse. Pabendrauju su 36 metų mergina. Malonumas. Gal tiktų pasakyti, kad protingumas sutampa. Labiau subrendusios, daugiau patyrusios, daugiau žino. Puikūs šeimininkės pavyzdžiai
Beje, man patinka bendrauti ir su 40, 50 metų moterimis. Dėl tų pačių priežasčių ir dar didesnės patirties. Ir joms su manimi. Na, bent kelioms tikrai
Vieniems reikia daugiau patirties, žinių, kitiems reikia daugiau jaunystės, nerūpestingumo, lengvumo. Gal taip
Ka manai apie tai kai poroje mergina vyresne uz vaikina 5-15metu ??
nieko blogo nebuna, bet jei visgi moters intelektas siekia bent 130, tai netures ka ji veikt su jauneliu
Aš noriu jaunesnio, vienareikšmiškai. Nes nenoriu psenti be laiko. Dar noriu pašėlti jaunatviškai
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??