241

Re: Neištikimybė, ar tai normalu?

as visiskai pries neistikimybe.manau jei vyras tave gali isduoti kaip moteri,tai isduos ir kaip zmogu.juk buti neistikimam tai kazkuria prasme meluoti ,sleptis.na cia mano nuomone

242

nesvarbus пишет:

Na jei tau 1 santykiu vietoje yra seksas ir erotines fantazijos, tai manau gal  pagal tave isvis reiketu per pirma pazinciu diena klausti merginos - ar tu nori taip daryti? O taip megsti? Ne? Nu tada viso gero.
Man asmeniskai rupetu ir merginos nuomone. Nes vien del to, kad nenori bandyti kazkokios pozos, mesti ir begti pas kitas, na man tai juokinga ir labiau primena jureivius ar turkus.  Geriau jau ta pacia poza su zmogumi kuris tave myli, nei su kekse kuriai rupi net ne tu o tavo pinigai.
Del tikro vyro tai galiu pasakyti viena dalyka, seksas rupi visiems vyrams ir moterims, bet vyriskumas tikrai ne tame, kad jei mergina kazko nenori, tai begti nuo jos pas kitas, kad duotu kitokia poza pavaryt. Jei del pozu draugaut tai tebunie, kiekvienas gyvena pagal savo filosofija.

Man tai labiau panasu kad tu nesi turejas rimtu santykiu. Nes kalbi jau labai naivai, primeni mane jaunysteje. As net sakydavau bet meiles net nesimyleciau visai. Koks idiotas tada buvau.
Ir aplamai is taves atrodo kad net tu nezinai kas istikro ta meile. O seksas tai dalykas kuris trumka 5 min.
Manau gyvenime turi buti visko ir sekso ir ne tik sekso ir kitu dalyku. Na jei tu manai kad santykiuose seksas nesvarbu tai gali ieskoti platoniskos meiles.

243

KRISTINA пишет:

as visiskai pries neistikimybe.manau jei vyras tave gali isduoti kaip moteri,tai isduos ir kaip zmogu.juk buti neistikimam tai kazkuria prasme meluoti ,sleptis.na cia mano nuomone

Pirma del neistikimybes kalciausia buna pati moteris. Retais atvejais buna kalti tik vyrai. Kad manau isduota zmona gauna tai ko pati prisipraso.

244

Neištikimybė nėra teigiamas dalykas, tačiau iškart negalima žmogaus pasmerkti, reikia ieškoti priežasties, kas pastūmė į neištikimybę, reikia kalbėtis.

245

Arturai, pagal tave dulkinkimes visi su kaimynais, su pirmais pasitaikiusiais, su viskuo kas juda. Nesistebiu dabar kodel merginos ir galvoja apie vyrus, kad vien apie seksa ir galvojam. Jei tu susitinki su mergina ir visa diena apie ta pati kalbi, tai tavo reikalas.
As kartoju, kad seksas svarbu. Taciau palikti zmogu vien todel, kad nenori bandyti kazkokios tai pozos, ar nenori analinio ir bdsm visokius, man tai atrodo panasu i paaugliu brendimo laikotarpi.  Tau prioritetas yra isbandyti visas pozas su moterim, mano kitokie prioritetai, tikra ne del to kurciau seima. O ir sprendziant is tavo tu zodziu, tai kam tada tau paciam reikalinga mergina? Tiesiog atsakyk i sita klausima jei gali.

246

istikimu nebera baisu

247

nesvarbus пишет:

Arturai, pagal tave dulkinkimes visi su kaimynais, su pirmais pasitaikiusiais, su viskuo kas juda. Nesistebiu dabar kodel merginos ir galvoja apie vyrus, kad vien apie seksa ir galvojam. Jei tu susitinki su mergina ir visa diena apie ta pati kalbi, tai tavo reikalas.
As kartoju, kad seksas svarbu. Taciau palikti zmogu vien todel, kad nenori bandyti kazkokios tai pozos, ar nenori analinio ir bdsm visokius, man tai atrodo panasu i paaugliu brendimo laikotarpi.  Tau prioritetas yra isbandyti visas pozas su moterim, mano kitokie prioritetai, tikra ne del to kurciau seima. O ir sprendziant is tavo tu zodziu, tai kam tada tau paciam reikalinga mergina? Tiesiog atsakyk i sita klausima jei gali.

Niekas tau nesako kad viskas turi buti vien tik seksas. Bet jei man reikia riktis ar prasta seksa ar nieko ar rinkciausi nieko. Nieks nesako kad per pirma karta reikia isbandyti viska Bet jei mergina panasu niekada to nesirosia daryti tai ateis toks daiktas kaip rutina. Mano prioritetai irgi yra ne vien seksas. Bet pats supranti ko vertas gyvenimas be sekso. Pvz kaip pas mane dabar seksas buna tik koki karta per menesi. Jei tau taip tiktu, tai zinai skirtingi zmoniu poreikiai. Tau panasu sekso galetu ir visai nebuti. Ir kaip tu sakai as del to su zmona nesiskyriu ir kolkas esu vis dar istikimas. Bet toks gyvenimas man yra kancia. Tau gal tokio ir reikia. Bet manau paturetum seima kitaip ciulbet pradetum.

248

Arturas пишет:

Pirma tai visada sunku pasakyti ar pirmam pradeti skyrybas. Lengviau kai tave palieka. O antra rutina padaro savo, aistra juk ilgai netrunka o jos juk noris......

skamba kaip savotiskas pasiteisinimas. Lengviau kai tave palieka - tai pasiteisinimas, kodel pats nepalieki (nes paciam sunku arba bijai).

249

Arturas пишет:
nesvarbus пишет:

Niekas tau nesako kad viskas turi buti vien tik seksas. Bet jei man reikia riktis ar prasta seksa ar nieko ar rinkciausi nieko. Nieks nesako kad per pirma karta reikia isbandyti viska Bet jei mergina panasu niekada to nesirosia daryti tai ateis toks daiktas kaip rutina. Mano prioritetai irgi yra ne vien seksas. Bet pats supranti ko vertas gyvenimas be sekso. Pvz kaip pas mane dabar seksas buna tik koki karta per menesi. Jei tau taip tiktu, tai zinai skirtingi zmoniu poreikiai. Tau panasu sekso galetu ir visai nebuti. Ir kaip tu sakai as del to su zmona nesiskyriu ir kolkas esu vis dar istikimas. Bet toks gyvenimas man yra kancia. Tau gal tokio ir reikia. Bet manau paturetum seima kitaip ciulbet pradetum.

iskilus problemai ja reikia spresti su zmogum, su kuria si problema iskilo, o ne begti po sekanciu sijonu, juolab nesislepti nuo problemos (ji ne zaizda, neuzgyja).

250

Arturas пишет:
nesvarbus пишет:

Be sekso galima ir ilgai isgyventi. Cia be maisto ir vandens galima mirti, o seksas juk nera pripazintas kazkokiu narkotiku ar kaip alkoholis. Nebent zmogui nuolat neda*stitas.

Isgyvent gal ir galima bet tas turi savo pasekmes plius tikrai nera malonus jausmas kai spausdzia.

apgaudineti ir meluoti zmogui yra malonesnis jausmas uz gyvuliska instinkta (turiu omeny artima, o gal net artimiausia zmogu)?

251

Esu tos nuomonės, jog ištikimybė siejama su pagarba tam žmogui, su kuriuo esama ir jei jau einama į kairę, tai nebegerbiamas nei tas žmogus, nei apskritai esantys santykiai. Kita vertus, niekas be priežasties į šoną nevaikšto ir jei viena ar kita pusė buvo neištikima, vadinasi, santykiuose ne viskas gerai. Aišku, neištikimybė šiuo klausimu - ne sprendimas, reikia kalbėtis, tačiau esmė ta, jog iš gero gyvenimo niekas pas svetimus neis. Tiesa tokia, jog vyrų neištikimybė dažniausiai susijusi su fiziniais dalykais ir vyrai, eidami į kairę, ieško sekso (ar geresnio sekso big_smile), o moterys - ieško jausmų... Negerai, bet tokiu būdu sprendžiamos santykių problemos...

252

Donatas пишет:
Arturas пишет:
nesvarbus пишет:

iskilus problemai ja reikia spresti su zmogum, su kuria si problema iskilo, o ne begti po sekanciu sijonu, juolab nesislepti nuo problemos (ji ne zaizda, neuzgyja).

siuo klausimu bandyta n kartu spresti tik beda ji bandau spresti as vienas. kitam sprendimas baigiasi vien zodziais, kad kazka darys nors nieko nedaro. Tik zodis velliau ne dabar.

253

KRISTINA пишет:

o kas jei moteris frigidiska? arba siaip dauzta ir nepatenkina vyro seksualiai? kas tada?

254

kazkaip zmones cia tokie is praeito amziaus. seksas tera geras laiko praleidimo budas ir jei jus galvojate kitaip tai man del jusu labai liudna. Jei yra santykiai, ir jei moteris/vyras issipisineja, neduoda, skauda galva vakarais ir dukti nesinori, vadinas tokie santykiai subyres. ar zinojote kad analiniu seksu besidziaugianciu poru issiskiria 3 kart maziau nei tu, kurie dulkinasi karta i savaite? cia paskaiciau tokio briedo kad man geda del jusu is viso,..... vaiku darzelis, ypac moterys

255

As manau, jog kiekvienas suvokia neistikimybe savaip. Vieniem permiegojimas su kitu zmogumi didziule neistikimybe, kitiems -  flirtavimas neistikimybe. Jeigu viena karta buvo sexas, ir tai buvo tik mechaninis veiksmas, nemanau, kad tai blogai: jausmai saugus, malonumas patirtas, o jei kitas zmogus nesuzino - ir kitas zmogus gyvena ramus, bet jei ejimai i pasimatymus, bendravimas , saves ir kito zmogaus tikinimas, kad cia tik drauge arba draugas, ir tai virsta i jausmu augima, vat cia tai neistikimybe, kai zmogu ne tik fiziskai prarandi, bet ir dvasiskai. O ir siaip, katras nebuvo nors karta pabeges i kaire ir net nepagalvojo apie tai- tai tam medali uzkabinti big_smile

256

moterys sexa supainioja su meile, vyrai puikiai tuos du dalykus atskyre, sexas pas vyrus gali buti tik fiziologinis procesas taip kaip nusislapinti be jokiu sentimentu... nuciulpei ir valink tu toliau nereikalinga smile o moterys galvoja, nemiega, isimyli dar kas jom ten daros todel vyram neistikimybe normalu o moteriai nenormalu

257

Man gaila tų, kurie galvoja, kad savo antrą puse išduoti yra normalu. Neatleistinas dalykas.

258

Šarūnė пишет:

Man gaila tų, kurie galvoja, kad savo antrą puse išduoti yra normalu. Neatleistinas dalykas.

isdavystes apskritai zema, kare isdavikus sushaudo.
Bet ziurint filosofishkai sexas su prostitute nera isdavyste jei nieko daugiau nebuvo tik seksas big_smile jai kazkas kaip slauge tik padare savo darba, gavo atlyginima uz tai ir issiskirste negi tai isdavyste?

259

...jei antra pusele nesuzino..ne suo nesuloja tai ir viskas saunu...bukit vyrai protingi,ir viskas bus gerai...Dvasiskai stipriems linkiu buti..nepalikti vaiku,zmonu...,o kuniskai....,visu neismylesit

260

Visumoje reikia ieskotis ne "durnos" kuri tokio elementaraus dalyko nesupranta, o protingos partneres ir tada viskas bus gerai, nereikes nei slapstytys nei dar kazkaip kaip sakoma "nesvaria sazine" gyventi. tongue

Kas liecia vaikus tai jei jie nebuna palikti tai sveikintina o jei jau ne tada reikai tik uzjausti juos kai atsiranda tokie "tevai", nes nuo durnumo vaistu nebuna big_smile

O, kad merginos savanaudes ir nelinkusios"dalintis", nors ju maziau, na tai cia kaip sakoma bernai turi ziureti ka renkasi patys big_smile