Тема: Receptai
Na mergaitės, pasidalinkit savo paslaptimis, kas kokius patiekalus gaminat iš nebrangių produktų... Ir, žinoma, kad būtų skanu:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Na mergaitės, pasidalinkit savo paslaptimis, kas kokius patiekalus gaminat iš nebrangių produktų... Ir, žinoma, kad būtų skanu:D
Ryžiai su įvairiais preidais pvz troškintos daržovės, galima įdėti ir mėsos.. o daržovės priklauso nuo skonio ir fantazijos
darau karstus sumustinius tokius pagal mamytes recepta, visada sueina
nors ne mergina as:) bet man is pigiausiu ir skaniausu pasigaminamu dalyku yra spageti. Ir pasigamint padaza prie ju:) o i padaza sumeti nedaug farso dar koki gryba ipjaustai darzoviu, dar koki sh.., grietineles ir man bent jau vienas skaniausiu dalyku gaunasi:D)
Man asmeniškai skanūs sumuštinukai:
apkepini batono riekeles, užtepi majonezą, užbarstai tarkuoto lydyto sūrio ir ant viršaus pomidoro griežinėlį
Arba dar pica darau. Ant picos pado užtepu pomidorų padažo, tada dedu kubeliais supjaustytą dešrą, tada kepintus svogūnus, užtepu majonezu ir apibarstau tarkuotu lydytu sūriu
as tai kepu vista orkaiteje su bulvyteme, arba zuvis su citrina ir baltu vynu orkaitej, labai skanu!!!!!! megstu visur prieskonius berti!!
Vakar dariau tokias salotas, kurių buvau pasiilgusi...
Žodžiu ingridientai: sūris (geriausiai aišku Mororela, bet kam ne pagal kišenė - fermentinis baltas), pomidorai, apelsinas, poras ir juodosios alyvuogės be kauliukų, truputis druskos... Viską kubeliais supjaustom, paliekama pastovėti apie 1h (kad sulčių atsirastų), sumaišom ir skaunaus:D Super:D
as turiu savo firmini vistienos blauzdeliu receptuka;) del sio patiekalo, draugai net is vln i kauna atvaziuoja:)
ingridientai: vist blauzdeles, bulves, morkos, svogunas ir prieskoniai.
blauzdeles pamarinuojam prieskoniuose.bulves ir morkas nulupam ir supjaustom kubeliais.susmilkinam svoguna.
blauzdeles apkepam ant keptuves.
paimam puoda, sudedam bulves, po to morkas, tada keptas blauzdeles, ant virsaus svoguna ir prieskonius, ipilam truputi vandens ir troskinam, kol bus gatavos bulves ir morkos.patiekiame su susidariusiu padaziuku ir pagardinam grietine;)
skanaus:)kas gaminsit-parasykit, prasau, nuomone.aciu:)
misraines..ka turi ta dedi ir vis eksperementuoji....
jogurtas su visokiausiais vaisiais ir riesutais (i mase)
arba megstamus ledus i ledaine ir supjaustytu ivairiu vaisiu umm skanu..
as manau kad sriubos yra pacios lengviausiai paruosiamos kaip ir misraines ka turi ta dedi ir eksperimentuoji
man asmeniskai lb patinka ryziai kepti su kiausiniu o paskui troskinti su ivairiomis darzovemis..:) mmm lb skanu:)
o ka pasakysit apie blynus??? :V
isplakam 1-2 kiausinius
iberiam ziupsneli druskos
sauksteli cukraus (jei nemegstat saldziai arba valgysit su uogiene tai galit nedeti)
tuomet ipiliam kefyro ar rugpienio
iberiam miltu tiek, kad tasla pilant i keptuve sunkiai is sauksto isbegtu
dar sodos truputi pries miltus pilant, ant sauktelio galo, tik nepadauginkit (galit nugesint truputyje grietines)
ir kepam
valgyt su uogiene, grietine, sviestu ar kaip kam norisi :-D
be je sita recepta galima tobulint priklausomai nuo to , ka turim saldytuve
tarkim, jei neturim rugpienio, tai viska darom taip pat, tik nededam ir sodos, o ismaisius tasla idedam arba varskes - bus varskeciai, arba tarkuotu obuoliu - bus obuoliniai blyneliai.
ir kaip visad, reikia tik truputelio fantazijos ~
oi reikia jums barake pagyventi, kai ingredientai riboti
vienas ish geru receptu.
Pasidarote pomidoru salotas (supjaustyti pomidorai, grietine, druska, pipiriuku kiek negaila ir kiek jusu gerkle atlaiko) tada ishverdate grikiu maiseli.. ir visa ta karshta pakeli sudedate ant pomidoru salotu... gerai ishmaishote.. ir palaukiate keleta min kad temperaturu balansas susilygintu. tada skanaus
O siaip geras dalykas yra troskintas karpis.... tik va kad labai daug terliones...
Dar i kariuomene reiktu panelems nueiti... ten ishmoktumete 100 ir 1 patiekala ish tushonkes
tushonke su bulvem, tusonke su makaronais, tushonke su ryziais, makaronai su tushonke, bulvesi su tushonke bet be tushonkes ir t.t.
Supjaustom ciela vista. Dedam gabalus i dubeni. supjaustom daug daug cesnako, patrinam juo vista, nu kad apliptu taip tada barstom vistienos prieskonius (pageidautina Saldvos), pilam austriu padazo(galima ir sojos), siaip visokiu padaziuku visada paslakstau (cia nebutina, bet zymiai skaniau), pamarinuojam kokia 1h (jeigu ilgiau, bus dar skaniau) ir kepam orkaitej, ideje i taip vadinama kepimo rankove. i ja taip pat galima ideti bulviu, morku, salieru. niu zinokit super skanu!!! ;p siaip marinuojant, berkit ant vistos visokiausius prieskonius ir siaip viska, ka turit skystesnio(padaziuku ta prasme) tikrai niekas nepakenks! kecupas tik nelabai tinka kai pirma karta seimynai padariau, nuo to laiko esu visada laukiama virtuvej
Karolina 18, dievinu kai mesa taip pamarinuota, cesnakai visa reikala pataiso, niam niam :-] ir dar galima truputi grietines uzdet. ji labai tinka jei mesa ne vistiena, bet kokia nors triusiena, ar siaip zuvyte - suminkstina
Gyti 27, manai vienas turejai garbes barake pagyventi?? :-]
zinom zinom kaip ten buna, kai atidarai saldytuva - o ten tuscia, bet vis tiek sugebi ka nors pavalgyt
Joa, grietine tinka, bet tik ne prie vistienos