41

Re: Ar tai tai izeidimas?BOBA

tikrai TAIP...ne tik kad kartais,bet pastaruoju metu žodis "boba"laaaabai dažnai  priskiriamas NE moteriškai giminei..ir be gėdos su tuo apsiprato gana didelė vyriškos giminės dalis:::029

42

normalus zodis tinkamai pavartotas labai pagyvina kalba o kartais ir nuotaika

43

man tai sitas zodis juoka kelia, kaip ir diedas big_smile

44

kuo zmogus maziau issilavines, tuo labiau jam atrodo kad pasaulyje uz ji gudresniu ir svarbesniu nera, toks isizeis ir del juokelio. Suprasciau, jei kai pavadina BOBA, lydi eile visokiu izeidimu, tada susimastyciau kodel taip su manim kalba zmogus, bet jei tai juokelis, as taip ir pati save pavadinu, ir meskit i mane akmeni, jei irodysit kad yra priesingai wink!
Ir dar man idomu skaityti zmoniu nuomones ta tema, kuria galiu ir savo nuomone issakyti, taciau visai nesuprantu kodel cia kazkas ir visai ne i tema ateina aiskintis savo asmeniniu santykiu???

45

Su boba kaip ir viskas aišku, o ką manote apie kreipinį "TETA"??

46

oi teta tai jau nekas nekas, liudeciau big_smile

47

joks cia yzeidimas , pasidomekit lietuviu kalba

48

Vieną merginą pavadinau miela moteryte ir jai tai labai nepatiko, atsakė kad geriau jau būčiau pavadinęs boba, negu gležna ir pažeidžiama moteryte kažin kodėl :::047

49

oi, kiek vyru buna "bobu" ne tas zodis big_smile

50

Sveiki,aplamai ar normalu.kai zmogaus nepazisti,jo bendravimas nepatinka ir zemo lygio,o jis tave jau koliot pradeda?

51

Ausryte-juk cia yra tokia funkcija -"blokuoti"..o bobu is tikro yra..tiek is merginu..tiek is vyriuku puses...