161 (2013-07-06 17:26 отредактировано mokytojas)

Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai

Saule пишет:

klausyk, tu manes labai neerzink, nes as tave imsiuos stebeti zinai del ko. ir jau kai pasimausi, tai teks ir atsakomybe prissiimt. zinai ka turiu minty. baigsis tau nepilnameciu tvirkinimai kaipmat. imsi svarstyt apie viska pries dayrydamas. eik nuleisk i wc jei uzspaude smegenis, nuleisk keliskart jei vienas nepades.

Žinai mane jaudina, kai mane stebi tokia arši moteris, gal sutiktum apsikeisti skype :::045

162

Aivarai, tiesa. mes mylim ausimis, nors ir neaklos. ica kazkas nepatenkintas, kad neatraso jam nes mat merso nera ir dar ten kazko? tai turiu pastebet, kad dera ziuret KA rasai pats ir KAIP rasai. nes su chamais ne viena nenores bendraut, su mersu ar be jo, jau cia ne geras vaizdas nepades.

163

Saule rimtai perkaito sauleje.  Niekas iskarto nestumia ant tu panu, tad chamizmas jei iskart puoli keiktis, ismok Saule atskirti kas yra chamizmas.

164

Nesvarbus, yra ne vien keiksmai, galima ir labai graziais zodziais ta pati padaryt. nejau nezinai dar? jau 25 metai.

165 (2013-07-07 11:41 отредактировано nesvarbus)

Kur tu izvelgi chamizma? Kad zmogus savitai bendrauja, kad turi savo nuomone,kuri nesutampa su tavaja ir jis jau yra chamas? Na zinai, tau 33 metai.

O del chamo tai kaip matau akmuo i mano darza? Neee, tikrai ne i mano, nors man neturetu rupeti. Geriau pasidomek savo trukumais ir kuo pati esi geresne, kad puoli vadinti zmones chamais:)  Cia be pykciu, tik patariau.

166 (2013-07-07 11:50 отредактировано Saule)

oi nesvarbu tai. man 33 metai, todel as kitaip suvokiu pasauli nei tu, budamas 25kiu, neturejes nei seimos, nei patirties.
tik norejau pasakyti, KODEL mano manymu tau nesiseka cia su merginom. tai del to, kad tu savo kitokia nuomone isreiski labai nepagarbiai ir manai, jog tai yra gerai. tik del to. nes nesi nei kvailas, nei baisus, tiesiog nemalonus labai bendravime. bent jau is rasymo. o cia tokia vieta, kad tik raides tematai.

Chamas buvo personazas toks BIblijoj. tai gali pasidomet ka ans padare, kad jo vardas tapo bendiriniu zodziu, apibudinanciu asmeni, kuris nieko negerbia.

167

Kalbi apie seima bendrai, bet pati turejai nelaiminga meile. Turetum laiminga seima, kalbetum kitaip.

Kodel nesiseka? Na zinai, gal tu dar zinai ir mano batu ismera? Ka siandien ryte pavalgiau? Ne tau zinoti kas man sekasi o kas ne. Jau prifantazuoti nezinai ko. As bent nebuvau sukures nelaimingos seimos ir nepridariau jaunas 20 metis vaiku, ir nieko nemeciau su vaiku. Tad nekalbek tu vejus.

Sprendi pagal komentarus? Spresk, kas tau neleidzia. Yra daug ivairiu zmoniu, kurie irgi atrodo susirasinejime nemalonus tsakant, o istikruju realybeje visiskai kitokie, geri, bendraujantis.
O ir per daug tikiesi, kad visi su tavim cia utiutiu bendraus. Na zinai, gal uzsisakyk vyra koki, kad tau striptiza pasoktu.

Biblija skaiciau, bet nepatiko ir daug priestaravimu joje pries realybe.

168

ji ir neturi sutapt su realybe, tai tu laiku tam tikru krastu alegoriniu pasakojimu rinkinys. prie ko cia realybe. pasakiau tik paskaityk apie Chama, tas zodis is ten atejo, tai buvo zmogus, kuris kai ka padare tokio...  aisku sakysi tuoj, kad neidomu neskaitysi, zinoma smile dabar vaikams niekas nebeidomu, ypac berniukams., ju kazkaip niekas nebedomina, akiracio plesti nebenori, vis klausia "kas is to man".

169

As skaitau tam, kad atsakyti. As kaip dzentelmenas susilaikysiu nuo to, koks tu esi rinkinys.  Na del vaiko, tai cia apskritai apie vaikus manau rasai, nes kazkaip nezaidziu zaidimu, o ir niekam neuzdrausta prisiminti vaikyste. O gal tu tokia suaugusi ir gyvenimo mokytoja jau esi, kad vat, ''pagimdziau vaika, tai ir mokykites is manes, as gyvenimo pavyzdys, o jus vaikai.''  Berniukams daug kas rupi, tik kai berniukai pamato tokia pikta teta, tai ir sunku abiem. Aha, megaiciu niekas nedomina, akiracio plesti nebenori, vis klausia ''kas is to man''. Na ir?

170

visos sako dayk kaip nori. tokia nebus niekad verta bet kokio vyro, nes ne pirsto nepajudins, kad butu kitaip.

171

Kaip jus nesuprantat ...diskutuojat , speliojat .... smile Visks paprasta - nepraeina vaikinas facecontrol ir viskas, prasideda visokie nezinau, gal ir tt smile neisradinekit dviraciu smile Viskas cia labai paprasta smile

172 (2013-07-12 14:16 отредактировано tinsanis)

Daiva пишет:

Kaip jus nesuprantat ...diskutuojat , speliojat .... smile Visks paprasta - nepraeina vaikinas facecontrol ir viskas, prasideda visokie nezinau, gal ir tt smile neisradinekit dviraciu smile Viskas cia labai paprasta smile

na merginos isvaizda ir keiciasi ir kai ji netinkama "neprekine"keiti i naujesne amzium ir pan:) isigyji kita jai toks pageidavimas yra...

173

Daiva пишет:

facecontrol siaip yra naktiniam klube o ne gyvenime. jei tau reikia Bredo Pito, tai imk i vyrus, nors turbut pati facecontrolo nepraejai.

jau tik nereikia is svaes statyti aukstuomenes dama, kai pati esi su trukumais.

174

nesvarbus пишет:
Daiva пишет:

facecontrol siaip yra naktiniam klube o ne gyvenime. jei tau reikia Bredo Pito, tai imk i vyrus, nors turbut pati facecontrolo nepraejai.

isvaizda svarbi ,,su drakonu nebusi net jai viduj ir auksine sirdis ar kas ten,,,

175

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:
Daiva пишет:

isvaizda svarbi ,,su drakonu nebusi net jai viduj ir auksine sirdis ar kas ten,,,

taip, bet kartais ir isvaizda nera tokia jau svarbi, o vidus pirmoje vietoje, tik tokiu mazumos. dabar tobulybiu ieskoma, kuriu net zemeje nera.

176

nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

taip, bet kartais ir isvaizda nera tokia jau svarbi, o vidus pirmoje vietoje, tik tokiu mazumos. dabar tobulybiu ieskoma, kuriu net zemeje nera.

tobulybiu ne ,,bet meluot sau kad isvaizda nesvarbu cia jau perdaug,,,ieskau aukso viduriuko su bendravimu ir pan,, viskas svarbu...

177

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:

tobulybiu ne ,,bet meluot sau kad isvaizda nesvarbu cia jau perdaug,,,ieskau aukso viduriuko su bendravimu ir pan,, viskas svarbu...

kai ieskai fotomodelio, susimastyk ar pati-s esi tokia-s.

178

nesvarbus пишет:
tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

kai ieskai fotomodelio, susimastyk ar pati-s esi tokia-s.

ieskai geriausio o ne ai as mulkis tai ne man,,,ta vienintele ar vienintelis ir bus tas fotomodelis,,,

179

Išvaizda ,svarbu  be  to  save  prisižiūrintis  žmogus  visada  gražiau  atrodo. Susitvarkes  ,gal  ir  neturi  superinių  bruožu ,bus  gražesnis  už  neprisižiūrinti  gražuolį. O  vidus  irgi  turi  didelę  įtaką.Man  yra  tekę  susidurti  su  atvejais  kai  žmogus  atrodė  gražus ,bet  pamačius  jo  vidų  ,nebematai  ir  to  grožio.Arba  iš  pirmo  žvilgsnio  žmogus  atrtodė  negražus ,o  kai  pamatai  koks  tas  žmogus  nuoširdus  charizmatiškas ,pagalvoji,kodėl  iš  pradžių  man  atrodė  tas  žmogus  negražus.Be  to  dar  grožis  ne  visiems  tas  pats  patinka ,vieniems  vienas  žmogus  gražesnis  ,o  kitiems  kitas.Čia  irgi  skonio  reikalas.

180

Tai rašykit baisioms tada:)