21 (2013-07-08 15:45 отредактировано Saule)

Re: Negeri, nerukai, reiskia esi nevykelis-e?

matai, mano pazistamu rate yra grupe zmoniu, kurie itin domisi sveiku gyvenimo budu. ir normaliai, ir iki krastutinumu. neskaiciavau as, tas skaicius gal yra didesnis, bet mazdaug primeciau.

o nevykeliu tampama ne nuo to, kad negeri ar nerukai, tai nesusije dalykai.

o kam nepatinka visai visi zmones... tai is tavo kuriamu temu beigi irasu jose, tikrai panasu, kad butent tau visi nepatinka. net man asmeniskai tai rasei. todel ir darai tokias isvadas apie mane, nes i mane projektuoji savo nepasitenkinima zmonemis. tai sitei nepatinka, tai tie, kur turtingi, tai tie, kur autobuse mergaites kibina... tai merginos su spaklium... o kas tau patinka? net private klausiau - kas patinka zmonese? neatsakei. ner tokiu. smile aisku ir as tau nepatinku smile

22

Trumpai ir aiskiai atsakau. Savanaudiskumo reikia, be jo neisgyventi. Ypac musu kraste, kur viskas matuojama pinigais, nauda ir blogais poelgiais. Busi gelyte, na ir busi sulygintas su zeme.

23

nesvarbus пишет:

Trumpai ir aiskiai atsakau. Savanaudiskumo reikia, be jo neisgyventi. Ypac musu kraste, kur viskas matuojama pinigais, nauda ir blogais poelgiais. Busi gelyte, na ir busi sulygintas su zeme.

ypac gamtoje islieka stipriausias a visi kiti suvalgomi ar seip isnyksta naturali atranka,,,musu kraste ,,,nuvaziuok i rusija,i afrikos,azijos salis tada paziuresiu ar pasakysi kad pas mus jau taip blogai,,
pasakyk nors viena sali kur nematuojama pinigais?
kokioj saly nuveetinama nauda?
ir kur tie blogi poelgiai?visiem neitiksi,,kazkam vistek busi blogas,,bet kodel turi rupet svetimas?tai butu nenormalu,,,

24

Nesakysiu пишет:
Alvydas пишет:

jei nieko nedarai, vadinas kazkas rimtai negerai big_smile:D su tkiais reik atsargiai, paragave pratruksta i susidraugauja daznokai. kada pasitusint, jei ne jaunam? big_smile:D

Biski logikos pas tamsta yra ar ne, nes pvz manuojhu atveju as atsragaves to alkoholio ir tikrai nenoriu tai kaip isivaizduoji kas greiciau priras ir taps alkoholiku ar as ar tu tas kuris tusindamasis geria?
matai priesingai nei tau man nei rukyti nei gerti alkoholio nebutina, kad gerai jauscausi. As manau neturiu kazkokiu trukumu kuriuos reiketu ar tai "pridengti" ar "islaisvinti" cigareciu ir alkoholio pagalba. Todel manau kad butent tokie kaip tu kurie be to nesugeba normaliai tusu praleisti o sako kad va tie kurie tai daro be "reikalingu atributu" gyvena ir tusinasi tai jau nesveiki, greiciau tampa alkoholikais big_smile Kadangi as tai padariau ne todel kad as buvau alkoholikas o todel kad man nera reikalo jo vartoti kad atsiskleistu kazkokios mano "didvyrio" savybes. Tokie ereliai daznai ir paskui ir "girtais lakunais" tampa big_smile o man buti "girtu" malonumas menkas, nes naudos is to kaip is ozio pieno big_smile tas pats ir su rukymu nerukau nes nepatinka ir tikrai nesiskundziu del to big_smile beje ir atrodau jauniau nei bet kuris toks erelis apsirukelis big_smile taip kad as tik islosiu tongue
Beja cia reiskia turejimas valios o ne "nevykeliskumas" atsispirti masinei pagundai, nes tokiu nera daug big_smile

mano nuomone paprasta, bet tik man, kaip suprantu, ji paprasta.  Zmogus atsitusina gyvenime ar taip ar taip, tik kada? jei ne jaunystej, tai jau tuose metuose, kai rimtumo reiktu. jeigu paragavo snapso ar kito akoholio virs 30, tai kas ten is jo beliks, kai tusintis prades? pabaigs pries 40. nei seimos, nei drauges, netures nieko. eis i klubus gers toliau ieskos partneres. paziurek kasnutikti gali issitusinus iki 30. pilnai issilakstes, subrendes rimtiems santykiams zmogus. zinantis ko nori. su laiminga zmona ir seima.  ir viskas del to, kad budamas 15 po balkonu netraukei cigaretes per puse su kaimynu..  mano psichologija tokia, ne tik as jai pritariu. paskaitykit knygas, ne visikai mano nuomone cia..
P.S nelygu tusas tusui.

25

Kaip aš galiu būti nevykėlis, nes negeriu ir nerūkau, jeigu dėl to visą laiką gerai jaučiuosi smile

26

jei esi sveikas zmogus, galima gerti ir rukyti smile

27

nesvarbus пишет:

**** o ne taisykle. Geriau buti negerianciam, nerukanciam, dirbanciam ir leidzianciam laisva laika sporto klube ar dar kur naudingiau, nei buti degradu.  Kiek esi sutikusi abstinentu? Skaiciu pasakyk, gal is visos planetos?  Dar prasyciau parodyti psichiatro diploma, kad drasiai nustatai diagnoze - psichas. Dekui.

Kas  psichu  laiko ,o  aš  gerbiu  vyrus  kuriems   yra  ką  veikti  be  rūkymo  ir  alkoholio.Tik  tokie  gyvenime  ką  nors  pasieke.Vertinu  ar  tai  visiškas  abstinentas  ,ar  išgeria  proto  ribose.O  geriantys  kritikuoja  nes  jie  daugiau  neturi  kuo  pasigirti ,kaip  kiek  aš  galiu  išgerti.Norėdami  pasiruodyti  ,kad  kažko  yra  verti  pradeda  žeminti  negeriančius.Juk  sielos  gilumoje  vistiek  supranta  ,kad  jų  kelias  be  perspektyvų.

28

Alvydas пишет:
Nesakysiu пишет:
Alvydas пишет:

jei nieko nedarai, vadinas kazkas rimtai negerai big_smile:D su tkiais reik atsargiai, paragave pratruksta i susidraugauja daznokai. kada pasitusint, jei ne jaunam? big_smile:D

Biski logikos pas tamsta yra ar ne, nes pvz manuojhu atveju as atsragaves to alkoholio ir tikrai nenoriu tai kaip isivaizduoji kas greiciau priras ir taps alkoholiku ar as ar tu tas kuris tusindamasis geria?
matai priesingai nei tau man nei rukyti nei gerti alkoholio nebutina, kad gerai jauscausi. As manau neturiu kazkokiu trukumu kuriuos reiketu ar tai "pridengti" ar "islaisvinti" cigareciu ir alkoholio pagalba. Todel manau kad butent tokie kaip tu kurie be to nesugeba normaliai tusu praleisti o sako kad va tie kurie tai daro be "reikalingu atributu" gyvena ir tusinasi tai jau nesveiki, greiciau tampa alkoholikais big_smile Kadangi as tai padariau ne todel kad as buvau alkoholikas o todel kad man nera reikalo jo vartoti kad atsiskleistu kazkokios mano "didvyrio" savybes. Tokie ereliai daznai ir paskui ir "girtais lakunais" tampa big_smile o man buti "girtu" malonumas menkas, nes naudos is to kaip is ozio pieno big_smile tas pats ir su rukymu nerukau nes nepatinka ir tikrai nesiskundziu del to big_smile beje ir atrodau jauniau nei bet kuris toks erelis apsirukelis big_smile taip kad as tik islosiu tongue
Beja cia reiskia turejimas valios o ne "nevykeliskumas" atsispirti masinei pagundai, nes tokiu nera daug big_smile

mano nuomone paprasta, bet tik man, kaip suprantu, ji paprasta.  Zmogus atsitusina gyvenime ar taip ar taip, tik kada? jei ne jaunystej, tai jau tuose metuose, kai rimtumo reiktu. jeigu paragavo snapso ar kito akoholio virs 30, tai kas ten is jo beliks, kai tusintis prades? pabaigs pries 40. nei seimos, nei drauges, netures nieko. eis i klubus gers toliau ieskos partneres. paziurek kasnutikti gali issitusinus iki 30. pilnai issilakstes, subrendes rimtiems santykiams zmogus. zinantis ko nori. su laiminga zmona ir seima.  ir viskas del to, kad budamas 15 po balkonu netraukei cigaretes per puse su kaimynu..  mano psichologija tokia, ne tik as jai pritariu. paskaitykit knygas, ne visikai mano nuomone cia..
P.S nelygu tusas tusui.

Nesakysiu  teisingai  pastebėjo  ,kad  nerūkantis  ir  negeriantis  jauniau  atrodo,ir  kuo  viresnis  amžius  tuo  labiau  matosi.Gerai  gėres  60  metų  atrodo  viresnis  už  negerianti  80  metų,  Negeriantis  ,kaip  tik  turi  šeimas  ,ir  vaikai  senatvėje  lanko [kalbu  ir  apie  tuos  kurie  išgeriant  žino  saiką]  O  kuriems  jaunystėje  rupėjo  tik  tusai ir  kuo  daugiau  išgerti,vienetai  po30  m.  susiprotėjo  ir  pradėjo  atsakingai  gyventi. Geriantys  perdaug  kad  ir  apsiveda  dažnai  juos  palieka  žmonos  ar  vyrai,net  vaikams  gėda ,kad  jų  tokie  tėvai.O  kiek  jų  žūva  per  degtinę ,tai  darbe  nelaimingas  atsitikimas  ,tai  avarija ,tai  papjovė  vienas  kitą.Tokie  rekordai  pražūtingi. o  saikas  būtinas

29

Saule пишет:

kodel bevale? big_smile tiesiog manau, jog krastutinumai ner gerai.

cia ne krastutinumai o valios turejimas ir sugebejimas savo organizma kiek imanoma apsaugoti, o kas liecia psychus tai kiek man zinoma alkoholi vartojantys yra tikrai tokie ypac kai padaugina, taip kad manau tu arba viena is tokiu, arba tau dar neteko matyti tokio kuris "ant baltu arkliu" ir pan. va tada suvoksi kas yra psichas kai toki pamatysi

30

Esmeralda пишет:

Kas  psichu  laiko ,o  aš  gerbiu  vyrus  kuriems   yra  ką  veikti  be  rūkymo  ir  alkoholio.Tik  tokie  gyvenime  ką  nors  pasieke.Vertinu  ar  tai  visiškas  abstinentas  ,ar  išgeria  proto  ribose.O  geriantys  kritikuoja  nes  jie  daugiau  neturi  kuo  pasigirti ,kaip  kiek  aš  galiu  išgerti.Norėdami  pasiruodyti  ,kad  kažko  yra  verti  pradeda  žeminti  negeriančius.Juk  sielos  gilumoje  vistiek  supranta  ,kad  jų  kelias  be  perspektyvų.

Dažnai žmonės geria susitikę su draugais, o Lietuva vienas tų kraštų, kur be pažinčių nieko gero nepasieksi, tad kartais, kad patektum į reikiamų draugų ratą galima retsykiais ir palėbauti - smagu ir naudinga... čai panašiai kaip moterys kuriasi šviesią ateitį per lovą su įtakingais lietuviais, taip vyrai tą daro per stikliuką, nes nepaslaptis kad įtakingi lietuviai mėgsta ir atsipalaiduoti :::045

31

Alvydas пишет:
Nesakysiu пишет:
Alvydas пишет:

P.S nelygu tusas tusui.

koks tusas pas malaletkas nusitasyt is tevu pinigu:)))oi as gerai pabaliavojau mamyte dave pinigu tai as pavariau:)
zmogus pats save i remus istato,,tusai niekur nedingsta keiciasi tik samprata i juos,,,su tinkamu zmogum ir kompanija ar tau 20 ar 40 nekas nesikeicia,,,
kas liks is pabandziusio 30m pas jy jau saikas bus,,daznu atveju?dabar didzioji dalis jaunimo kas is ju liks kai jie sulauks30-40m..didzioji dalis nusivartoje apsivartoja ,kita dalis nutuke kaip ,,,ir cia atsilakstymas:) tik maza dalis kurie rimtai kazka uzsiima,,

32

Rukyti pabandziau besimokydamas 1 ar 2 klasej. Tai truko gal pora savaiciu. Nebuvo tu cigareciu, nepardavinejo kaip dabar belekam, tai reikejo susikombinuot. Ir tai dziaugdavomes rade puse surukytos cigaretes ,kad galetume pabandyt,paziuret "kas per kaifas". Nu surukiau per tas 2 savaites gal kokias 4-5 cigaretes. Nepatiko. Kaifo nerasta, todel po siai dienai nerukau ir neturiu jokiu pagundu del to.
Panasiai su alkoholiu. Isgeri - galva sukasi , bloga, rizikuoji apsivemt, kitus aptaskyt . Zodziu irgi kaifo jokio, vieni nuostoliai , plius kainuoja nepigiai.
Tai ka dabar tureciau jaustis del to nevykeliu,kad mano kunas to netoleruoja? Gal kuri laika,kai buvau jaunesnis taip ir buvo. Bet man paprasciau budavo tiesiog rasti kitu uzsiemimu,nei dalyvauti ten ,kur tie gerimai ir rukalai buvo toleruojami.
Paskui kazkaip pastebejau, kad as netik,kad nerukau ir negeriu, bet ir nesoku ir nedainuoju.
Tai dabar del to matyt tureciau jaustis 2x nevykelis.
O kai nesoku ir nedainuoju ,esu 2x nevykelis, labai greitai tas zenklas skaicius prie zenklo "X" ima dideti,nes nejuciom pastebiu ,kad dar as nesilankau klubuose ir vakareliuose - jau esu 3x nevykelis. Nemegstu dideliu kompaniju ir susiburimu - 4x nevykelis.  Kai visi stojo i "vaidybas,teises ir ekonomikas" as stojau i LZUU - tapau 5x nevykelis. Kai po mokslu visi sukure seimas ,o as ne - 6x nevykelis. Visi su vaikais o as be -7x nevykelis. Visi prisieme paskolu butams ir automobiliams,o man kazkaip nereikejo - 8x nevykelis. Ir taip galima butu testi toliau ,bet kam to reikia....
Svarbiausia susidelioti save i vietas, atskirti kas tau tinka,patinka ir taip daryt,o ne ziuret ka sako kiti ar galvoti  " va jei siandien neisgersiu ,tai ka pagalvos". A niekam neidomu kas ka pagalvos.

33

rukitnerukau-neskanu
kaljana niekad neatsisakysiu,,,
alkoholis  visko buvo ir padauginimu ir pan,,reikia ir to,,bet seip saikingai man skanu,,kibiro nereikia kad jaustis gerai,,,su saiku bevek viska galima:)

34

Man atrodo, kad didesni nevykeliai girti ir su cigarete dantyse,nei tie,kurie to nedaro:)

35

dabar merginoms labai patinka prisigerti kaip tapkem ir pirmadieni skambinti draugems: nu fainai pasitusinom , gerai pagerom, reikes pakartot... poto dar pakelis cigareciu i diena beveik ir tapsnoklis rankoje...
viskas...tustuma.

36

Rita пишет:

Man atrodo, kad didesni nevykeliai girti ir su cigarete dantyse,nei tie,kurie to nedaro:)

tie kurie nedaro taip mano apie tuos kurie daro,,,mano kad jie kietesni sededami mcdonalde ar namie pre tv,pc,,bet sutiksiu kai tau 15metu ir pan ,dantyse cigarete ar isgeriniejimas,,,atrodo idijotiskai,,is tevu nugvelbti keli litai  ir as jau vyras as jau mergina smile

37

Danielis пишет:

dabar merginoms labai patinka prisigerti kaip tapkem ir pirmadieni skambinti draugems: nu fainai pasitusinom , gerai pagerom, reikes pakartot... poto dar pakelis cigareciu i diena beveik ir tapsnoklis rankoje...
viskas...tustuma.

sutiksiu dabar tas madoje:)))

38

tinsanis пишет:

rukitnerukau-neskanu
alkoholis  visko buvo ir padauginimu ir pan,,reikia ir to,,bet seip saikingai man skanu,,kibiro nereikia kad jaustis gerai,,,su saiku bevek viska galima:)

Tai  pavadinčiau  aukso  viduriuku.Galima  visko  pabandyti  ,tik  neprarasti  proto. Nesakau  ,kad  blogiečiai  kurie  iš  viso  nevartoja, gal  jie  ir  gyvenime  daugiau  pasiekia,bet  jų  gyvenimas  ,gal  perdaug  rėmuose  ir  ne  toks  smagus. Bet  ne  mažiau  pasiekia  ir  tie kurie  žino ,kiek  išgerti  ,kad  būtų  smagu ,bet  netapti  psichu. Arba  išgerti  iš  reikalo  ,kai  reikia  kažką  pavaišinti,tokiems  degtinė  padeda  ,bet  nepražudo.

39

labai gerbiu tuos, kurie nerūko ir negeria, saunuoliai! valia siais laikais ir taip retas reiskinys, tad dziaukimes, kad dar tokie zmones egzistuoja.

40

Esmeralda пишет:
tinsanis пишет:

rukitnerukau-neskanu

Tai  pavadinčiau  aukso  viduriuku.Galima  visko  pabandyti  ,tik  neprarasti  proto. Nesakau  ,kad  blogiečiai  kurie  iš  viso  nevartoja, gal  jie  ir  gyvenime  daugiau  pasiekia,bet  jų  gyvenimas  ,gal  perdaug  rėmuose  ir  ne  toks  smagus. Bet  ne  mažiau  pasiekia  ir  tie kurie  žino ,kiek  išgerti  ,kad  būtų  smagu ,bet  netapti  psichu. Arba  išgerti  iš  reikalo  ,kai  reikia  kažką  pavaišinti,tokiems  degtinė  padeda  ,bet  nepražudo.

Na kodel remuose? Kategoriskumas siuo atveju yra labai geras pavyzdys, nes kai nerukai, negeri, o moki isgerti su saiku, na ar net valdyti save ir suvokti ka darai, tai yra didziausias zmogaus pliusas buti nepriklausomam.  Ir tai aisku visiskai nereiskia, kad tokie zmones nuobodus. Tokie zmones moka ir linksmai leisti laika ir daug ka gyvenime veikia. Na ir svarbiausia gerai bus ju vaikams, nes tetis nebus alkashas ir skandalistas. smile  As tai tarkim zinau su kuo galiu isgerti ir su kuo neverta, ir kiek man reikia, o jei man sakytu - isgeriam dar. Tikrai mane avina niekas to nepriverstu daryti.:)