Rukyti pabandziau besimokydamas 1 ar 2 klasej. Tai truko gal pora savaiciu. Nebuvo tu cigareciu, nepardavinejo kaip dabar belekam, tai reikejo susikombinuot. Ir tai dziaugdavomes rade puse surukytos cigaretes ,kad galetume pabandyt,paziuret "kas per kaifas". Nu surukiau per tas 2 savaites gal kokias 4-5 cigaretes. Nepatiko. Kaifo nerasta, todel po siai dienai nerukau ir neturiu jokiu pagundu del to.
Panasiai su alkoholiu. Isgeri - galva sukasi , bloga, rizikuoji apsivemt, kitus aptaskyt . Zodziu irgi kaifo jokio, vieni nuostoliai , plius kainuoja nepigiai.
Tai ka dabar tureciau jaustis del to nevykeliu,kad mano kunas to netoleruoja? Gal kuri laika,kai buvau jaunesnis taip ir buvo. Bet man paprasciau budavo tiesiog rasti kitu uzsiemimu,nei dalyvauti ten ,kur tie gerimai ir rukalai buvo toleruojami.
Paskui kazkaip pastebejau, kad as netik,kad nerukau ir negeriu, bet ir nesoku ir nedainuoju.
Tai dabar del to matyt tureciau jaustis 2x nevykelis.
O kai nesoku ir nedainuoju ,esu 2x nevykelis, labai greitai tas zenklas skaicius prie zenklo "X" ima dideti,nes nejuciom pastebiu ,kad dar as nesilankau klubuose ir vakareliuose - jau esu 3x nevykelis. Nemegstu dideliu kompaniju ir susiburimu - 4x nevykelis. Kai visi stojo i "vaidybas,teises ir ekonomikas" as stojau i LZUU - tapau 5x nevykelis. Kai po mokslu visi sukure seimas ,o as ne - 6x nevykelis. Visi su vaikais o as be -7x nevykelis. Visi prisieme paskolu butams ir automobiliams,o man kazkaip nereikejo - 8x nevykelis. Ir taip galima butu testi toliau ,bet kam to reikia....
Svarbiausia susidelioti save i vietas, atskirti kas tau tinka,patinka ir taip daryt,o ne ziuret ka sako kiti ar galvoti " va jei siandien neisgersiu ,tai ka pagalvos". A niekam neidomu kas ka pagalvos.