Re: Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?
reklamu, kurios cia pastoviai lenda is visu pusiu, vos tik kur nors paspaudi
o apie bugus tai isvis patyliu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?
reklamu, kurios cia pastoviai lenda is visu pusiu, vos tik kur nors paspaudi
o apie bugus tai isvis patyliu...
nekenciu tu ..seksualiniu mazumu -taip jas rodos vadina, kaip pripazino amerikonai,,,tai yra liga:) tad galima juos vadint ligoniais o visa tai liga...
alkoholiku
Kaip galit jausti neapykantą gamtai, kūrinijai?
Neapykantą kažkokiems dalykams, kuriuos patys prišaukiat?
Neapykantą sergantiems žmonėms?
Neapykantą nesuprantantiems ką daro ir kur eina?
Neapykantą elgesiui?
Aš viską pakenčiu. O kai mane kas nors erzina, tiesiog suvokiu, kad tai tik mano problema.
Kaip galit jausti neapykantą gamtai, kūrinijai?
Neapykantą kažkokiems dalykams, kuriuos patys prišaukiat?
Neapykantą sergantiems žmonėms?
Neapykantą nesuprantantiems ką daro ir kur eina?
Neapykantą elgesiui?
Aš viską pakenčiu. O kai mane kas nors erzina, tiesiog suvokiu, kad tai tik mano problema.
tu mergina ir ziurit i viska beveik pro rozinius akinius kol kas bloga nenutinka
tuolabiau dar esi labai jauna,,sutnku kad supranti daug ka ,,bet kai jau ant saves pradesi gyvent bus siektek kitoks mastymas,,,o kalbet eiliuotai gyvenimas ne serialas su laiminga pabaiga,jai jau gamta ir pan,,gamta niekad nebuvo svelni,,silpni suvartojami maistui ar seip isnaikinami kaip ir ligoti,ir pan,,,
Heh. Tiek laiko pratrypčiojęs ant šios žemės jau turėtum suvokt esmę, o neprisikabinėt prie kažkokių detalių ir užvedinėti niekur nevedančias diskusijas. O esmė tokia - ko nors neapkęsdami darom bloga tik sau. Dėl to aš nesuprantu ir nenoriu suprasti kaip galima ko nors nekęsti.
Ps. gamtoje viskas tobula, judėjimas, balansas. Ratas, kuris juda taip, kaip turi judėti.
Heh. Tiek laiko pratrypčiojęs ant šios žemės jau turėtum suvokt esmę, o neprisikabinėt prie kažkokių detalių ir užvedinėti niekur nevedančias diskusijas. O esmė tokia - ko nors neapkęsdami darom bloga tik sau. Dėl to aš nesuprantu ir nenoriu suprasti kaip galima ko nors nekęsti.
Ps. gamtoje viskas tobula, judėjimas, balansas. Ratas, kuris juda taip, kaip turi judėti.
rengies graziai nors kinas delto dirba nezmoniskom salygom perki daikta ir nesusimastai,vaziuoji pili kura ir nesusimastai kad uz tai kazkur ir saudomi zmones vaikiskas mastymas dar pas tave,,ir diskusija man daugiau idomi su vyresniais siektiek zmonem (as zinau bet man neidomu delto neatsisakisiu patogumu delto kad kazkokioj laukinej saly kazka teko pasalint)o ne sutais kurie dar gyvena is tevu ir galvoja as viska suprantu ,,as neverciu lyst i tau dar nesuprantamas diskusijas gali uzvest savo tema apie barbes ir pan:) esme tokia kad kai pradesi ant saves gyventi tada apie esme pasnekesim,,o dabar megaukis tuom ka turi ...
as zinau del ko nekenciu ,,,nemegstu,,arba atvirksciai,,na nemanau kad tarkim hitleris ka bloga padare bent jau man asmeniskai,,kad nusisove kaip sako teoriju isvedziojimu daug iskitos puses kur geriau numirt seneliu preglaudot ar isirasyt savo varda i istorija,,,
taip gamtoj tobula-nes silpni zudomi.ligos,kaip sakoma naturali atranka
kitokie individai kurie turi kazkokiu trukumu bandos,gaujos yra sunaikinami,,
megsti labai placiai kalbet pasaulio lygio,,,idomu ar po kokiu 5metu dar taip pat mastysi:)
nepatinka kaip zmones vieni kitus apkalba,tai zema...
nepatinka kaip zmones vieni kitus apkalba,tai zema...
bet taip lietuviska:)
Erika, 12 пишет:as peliu nebijau kai mano katyte atnesa tiesiai i namus tai man tenka ja uz uodegos ismest... bet as aisku taip nedarau... as ja su kokiu nors irankiu paimu ir isnesu...
numirciau vietoj,jeigu man i namus atnestu:D
as dar tiesa bijau ir nemegstu sirsiu,visalaik lakstau kaip paselusi ir spiegiu baisiausiai jei prie manes prisiartina.
karta per balkoną sulėkė iškart 6 širšės ,tai persigandusi uždariau balokono duris ,kad visas spiečius nesulėktų.o po to bijodama ,bet po vieną išgaudžiau. Įsivaizduoju ,jei taip pas tave į namus įskristų,toks pulkelis.
issireiskit
melagiu zmoniu nekenciu labiausiai, net nekalto ju melo negaliu atleist - issaukia kersta desimtkart smarkesni, nei padaryta zala..o visada atkersyju
Dovydas, 14 пишет:issireiskit
melagiu zmoniu nekenciu labiausiai, net nekalto ju melo negaliu atleist - issaukia kersta desimtkart smarkesni, nei padaryta zala..o visada atkersyju
idomu koks tas kerstas ,,seip smalsu,,atkersiji ir kaip kelio atgal nera ,,,
O nepaprasciau duoti durniui kelia? Juk gyvenimas pats pamoko ta zmogu uz jo bloga elgesi. Kam tas kerstas? Juk kerstaujant gali sau dar labiau viska apsunkint.
Tipo pati nemeluoji niekada?
visi meluojame ir ner cia ko kaip sakoma ant "savu varyti"
siuo metu labiausiai nekenciu savo bjauraus charakterio ...
niekas nepasikeite nekenciu gejuksciu lesbieiciu ir pan ,saudit arba moksliniam tyrimam...
nekenciu taisykliu. nekenciu ju lauzytoju. nekenciu pinigu. nekenciu melo. nekenciu dogmu. nekenciu nekentimo...
Aistė пишет:Dovydas, 14 пишет:issireiskit
O nepaprasciau duoti durniui kelia? Juk gyvenimas pats pamoko ta zmogu uz jo bloga elgesi. Kam tas kerstas? Juk kerstaujant gali sau dar labiau viska apsunkint.
jai duosim durnems kele patys vaiksciosim sunkeliais
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?