Re: Vaikinui nepriimtinas oralinis (nei jam,nei jai)
jis nepasitiki tavimi.As irgi tokia nepasitikeciau.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vaikinui nepriimtinas oralinis (nei jam,nei jai)
jis nepasitiki tavimi.As irgi tokia nepasitikeciau.
O gal galvoja, kad su visais taip duodasi, tai zinai, venera galima gaut jei 17 mete o jau turejo daug partneriu:D
Na, mielieji.. Manęs pačios ko nenoriu tikrai nepriverstų daryti.. O jis nenori. Nenori - nereikia. Kur problema? Jaunystė kelia sparnus ir daro problemas kur nereikia..
Idomu, cia kaip Montanoje, leistina tik misioneriaus budu:D kitaip bauda:DDDD nu ****, buciau pana, pabegciau nuo tokio konservatyvaus memes:D
Idomu, cia kaip Montanoje, leistina tik misioneriaus budu:D kitaip bauda:DDDD nu ****, buciau pana, pabegciau nuo tokio konservatyvaus memes:D
Lovoje yra viskas leistina, ypatingai tas kas abiems priimtina. OT
Ka daryti jai vakinui patinka oralinis bet man slykstu yra jam daryti ?
Nedaryti.. Lovoje privalu atrasti kompromisus.. Tai itin svarbi santykių detalė. Arba tiesiog ne tas partneris.. Nes tai nėra nieko šlykštaus.
mažai tokiu yra kuriam nereikia oralinio .
Tai tu dziaukis jei jam malonu tau daryti.
Tada pats laikas i vienuolyna eiti..... As tokios merginos kaip tu nenoreciau ir joks vaikinas manau irgi ne..
As tai noreciau labai palaizit pute o man nereik kad ji man ciulptu
Man yra shlukshtu dariti oralini o vaikinui mano tai labai patinka , ka daryt?
Maja пишет:Ka daryti jai vakinui patinka oralinis bet man slykstu yra jam daryti ?
Nedaryti.. Lovoje privalu atrasti kompromisus.. Tai itin svarbi santykių detalė. Arba tiesiog ne tas partneris.. Nes tai nėra nieko šlykštaus.
tas , tiesiog kai kisha kazhka y burna man yra nelabai malonu
Man yra shlukshtu dariti oralini o vaikinui mano tai labai patinka , ka daryt?
o valgyti tau neslykstu, juk sauksta kisi i burna su sakute ir pan
Maja пишет:Ka daryti jai vakinui patinka oralinis bet man slykstu yra jam daryti ?
bet jam tuo paciu negaliu atsakyt
Maja пишет:Man yra shlukshtu dariti oralini o vaikinui mano tai labai patinka , ka daryt?
na jo jusu viriska logika tokia ir yra
Nesakysiu пишет:Maja пишет:Man yra shlukshtu dariti oralini o vaikinui mano tai labai patinka , ka daryt?
na jo jusu viriska logika tokia ir yra
cia tiesiog atsakymas i tokia tavo replika o ne logika
logiska butu tada kai paaiskintum savo toki nenora tai daryti o ne parasyti replika o pabaiga susigalvok pats
Busi skaistuoly susiradus .... Kol koto gerai nenudrosi tol apie oralini tik pasvajot ... Kol oralinio nepadarysi , tol koto gerai drozt negalesi .... Nu zodziu cia jau uzburtas ratas .... Pakliuvai...
nesvarbus пишет:Maja пишет:Ka daryti jai vakinui patinka oralinis bet man slykstu yra jam daryti ?
bet jam tuo paciu negaliu atsakyt
tai kodel tau vaikinas kazka turi daryti ir atskyti kitur tuo paciu, kai pati to negali jam suteikti?
jei jam nera slykstu o tau slykstu, tada tu ji nevertini.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vaikinui nepriimtinas oralinis (nei jam,nei jai)