201

Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?

dar negalimas variantas jei pvz drauge isteka ir tada jau sakes jos vyras paprastai tokiu draugysciu netoleruoja taip kad neimanomas dalykas tongue

202

Nesakysiu пишет:
Donatas пишет:
nesvarbus пишет:

Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.

arba nepasikeistu.

jei nesikeistu tai ir bendravimo nebutu tongue

Arba butu (kaip, kad mano atveju yra).

203

Nesakysiu пишет:

niekada neimanomas variantas tongue ne vien del sekso bet ir del hobiu ir pan poreikiu tongue taip kad tai be sansu, o kad ten pablevyzgoti galima tai dar nereiskia kad tai draugas ar drauge nemaisykyte tongue

O  kas  parodys  tikslę  ribą  kur  yra  tik  pažystami ,o  kur  jau  draugai.

204

Esmeralda пишет:
Nesakysiu пишет:

niekada neimanomas variantas tongue ne vien del sekso bet ir del hobiu ir pan poreikiu tongue taip kad tai be sansu, o kad ten pablevyzgoti galima tai dar nereiskia kad tai draugas ar drauge nemaisykyte tongue

O  kas  parodys  tikslę  ribą  kur  yra  tik  pažystami ,o  kur  jau  draugai.

tai parodo tik gyvenimas ir jo situacijos

205

Man atrodo, kad čia iš moters pusės lengviau palaikyti tą ribą.. O vyrams sunkiau.

206

Nesakysiu пишет:

Draugais negali buti, nebent kaip minejai jei bernas gejus, kitu atveju tai neimanoma nes vyras vyra geriau supras nei moteris ir panasiai, todel draugyste neimanoma

Vyras vyrą kaip vyrą, žinoma, kad geriau supras. Bet žmogus žmogų suprast irgi gali, nesvarbu, kokia lytis.

O dėl temos klausimo, manau, kad gali. Aišku, reikia ribas palaikyti, nors gyvenime visko būna. Bet jei tarpusavio santykis geras, tai viską galima išsiaiškint išsaugant draugystę.

207

Nu taip labai protingas , tokia tema pasiules

208

Judita пишет:
Nesakysiu пишет:

Draugais negali buti, nebent kaip minejai jei bernas gejus, kitu atveju tai neimanoma nes vyras vyra geriau supras nei moteris ir panasiai, todel draugyste neimanoma

Vyras vyrą kaip vyrą, žinoma, kad geriau supras. Bet žmogus žmogų suprast irgi gali, nesvarbu, kokia lytis.

O dėl temos klausimo, manau, kad gali. Aišku, reikia ribas palaikyti, nors gyvenime visko būna. Bet jei tarpusavio santykis geras, tai viską galima išsiaiškint išsaugant draugystę.

Metu kaip ir pakanka bet naiviai mastyti nemanau kad deretu big_smile

209

man isvis iskyla klausimas kaip tos kurios sako kad gali, reaguos kai ju antros puses atsives mergas ir sakys kad cia ju drauges ir jie geria tusinasi kai jos darbe sedi big_smile va tada as paziuresiu ka jos apie tai galvos big_smile

210

kam man drauge, kokia nauda is to? leisti tusciai laika, papasakoti savo paslaptys, palaikyti vienas kita? kada istekes uz vyro, abejoju ar liksit toliau draugais, nes ir normalus vyras pasakytu, ****, tau vyro negana, kad su kazkokiu draugu trainiojies?;D
koks to tikslas, nelabai pagaunu, draugo ieskoti, kuris butinai vyriskos lyties, bet tik kad butu draugas ir ne daugiau?  man cia tas pats kas, nemegstu mesos, bet noriu keptos mesos, arba esu uz gyvunu teises ir nevalgau mesos, taciau patinka kailiniai big_smile

211

nesvarbus пишет:

kam man drauge, kokia nauda is to? leisti tusciai laika, papasakoti savo paslaptys, palaikyti vienas kita? kada istekes uz vyro, abejoju ar liksit toliau draugais, nes ir normalus vyras pasakytu, ****, tau vyro negana, kad su kazkokiu draugu trainiojies?;D
koks to tikslas, nelabai pagaunu, draugo ieskoti, kuris butinai vyriskos lyties, bet tik kad butu draugas ir ne daugiau?  man cia tas pats kas, nemegstu mesos, bet noriu keptos mesos, arba esu uz gyvunu teises ir nevalgau mesos, taciau patinka kailiniai big_smile

tai va butent as ir sakau kad naivumo virsune neispasakyta ir kur tokiu proto bokstu atsiranda, kurios tiki dar pasakomis big_smile

212

jei mergina paklaustu ar noretu vaikinas daugiau nei draugyste, butu idomu suzinoti kiekvienam:D
susitikineti, leisti laika, dalintis viskuo, cia kaip durneliui buti isnaudojamam. nepaprasciau rasti sau vaikina, su juo dalintis viskuo, leisti laika, susitikineti, tratytis ir gimdyti vaikus?:D kam tada tas TIK draugas isvis? vaikino laikas irgi gali buti brangus.

213

Nusivylusių vyrų klubas!:D

214

cia ne nusivylusiu vyru klubas o realiai mastanciu ir ne kazkokiu svajokliu ir fantazuotoju tongue

215

Rita, iekau merginos, svarbu kad butu TIK mergina. Kokios mintys pas tave tokiu atzvilgiu?

216

Rita nebuk naivi ir bus viskas ciki tongue

217

Mano mintys? Ko ieškosi,tą ir rasi...:)  bet paskaičius kažkiek tavo atsakymų į forumo klausimus susidaro nuomonė-arba tu realiai esu nedrąsus,bijai užkalbint ar bijai neigiamo atsakymo smile o gal kupinas vidinių kompleksų? Negali visa moteriškoji giminė būti kvailėmis ir barakudomis!:)

218

''Susidaro nuomone''. Susirado ir pasirode yra tas pats, tavo teise taip galvoti. Del drasos man paciam geriau zinoti, tik ne tau:)  O gal? O ne gal? Kompleksai pas visus turi buti, kaip ir baimes, manau kiekvienas turi kazko bijoti gyvenime, o tai jau yra kompleksas, tad zmogaus be komplekso (baimes) tikrai nerasi.

219 (2013-08-05 16:38 отредактировано Nesakysiu)

ties kuria vieta as jau toks nedrasus tu man parodyk big_smile as kompleksu isvis neturiu jei ka big_smile tiesiog as i viska neziuriu kaip tu pro rozinisu akinius ir paskui nesigailiu kad va mane paliko ar iskaudino big_smile nes gyveni viena karta ir ner cia ko verkslenti ir nusisneketi bei buti naiviu kad va cia tipo draugu yra priesingos lyties atstovu nebuna ypac kai yra sukuriama seima taip kad nenusisnekam gal geriau big_smile
zodziu naivumas ne bernu bruozas o tie kurie naivus tie tiki tokiom nesamonem big_smile

220

Kodel Johnas Lenonas sau susirades japonke buvo? butu susirades lietuvaite, liktu bomzu:D  Nes protingas vyras jams uzsieniete.