121

Re: Kaip apsisaugoti nuo grubiu ir nesveiku vyru?

dija пишет:
Nesakysiu пишет:
Violeta пишет:

Nebendrauti. Taskas.

teisinga nuomone big_smile kitaip neapsisaugos niekas nei nuo durnu vyru ar durnu moteru big_smile

ale kaip suprast kad mes durnos jei net už rankos nepaimsit :::832

tam duotas liezuvis skype arba klaviatura sitam saite big_smile

122

Nesakysiu пишет:
dija пишет:
Nesakysiu пишет:

teisinga nuomone big_smile kitaip neapsisaugos niekas nei nuo durnu vyru ar durnu moteru big_smile

:::a25

123

dija пишет:
Nesakysiu пишет:
dija пишет:

na as taip tikrinu ir atsirenku su kuo bendrauti o su kuo ne big_smile

124

Nesakysiu пишет:
dija пишет:
Nesakysiu пишет:

na as taip tikrinu ir atsirenku su kuo bendrauti o su kuo ne big_smile

o aš atsirenku kitaip:::139

125 (2013-08-07 19:42 отредактировано dija)

be to ,saulel,skype-ne tam kad bybukus reklamuot,ar nesutinki a???/,taip tegu zekai bendrauja ar dar kokie:::a03,

126

dija пишет:
nesvarbus пишет:

Pagal tave vyrai nori tik sekso?

taip,jei ne sekso-tai kas diena skaniai valgyt,ir kad neduok die-dar ir nieko nepaprašytų

vat todel nesistebiu kodel tokias ir vadina paranoikem, jei kazkada nuskriaude vyras, tai neprimesk ta pacia etikete kitiems.

127

[
Apgailetina kada 35 giriasi kokia jinai kieta moteris, taciau dar labiau apgailetina kada tokia super modelis trolina, tas labai daug pasako, kad nemoki suprasti kitu nuomones, issireiskimu, iskart pradedi loti. Na cia jau toks mentalitetas, o gal feministe kokia esi, tada viskas aisku su tavim. Kazkas grubiai issisake nuomone, viskas, tautos priesas, nes vadovaujiesi tokia logika - arba gerai, arba nieko.:DDD
Sakoma  lazda  turi  du  galus ,lojai,lojai  ant  moterų  ir  merginų ,o  kai  tau  atgal  loti  pradėjo  ,tai  jau  nepatinka.Nejau  tikėjaisi  ,kad  kai  moteris  vadinsi  kalėmis,barakūdomis ,jos  tau  atrašys  ,oi tu  nuostabiausias ,vaikinas  lietuvoje  ir  stos  į  eilę  laukdamos  jūsų  didybės  malonės ,gal  nusileis  iš  savo  aukštybių.

128

Parodyk kur as rasiau VISOS?

129

Pažįstama situacija. Būna parašo, atrodo normaliai bendrauja ir viska, bet paskui kai atsisakai kažko arba tarkim išdėstai savo nuomonė ir ta nuomonė nesutapo su jo arba kažkas panašaus tai vos ne nesveika išvadina. Pvz. papasakojau apie save, parašiau kad nerūkau, negeriu, sportuoju, išdėsčiau savo nuomonė apie geriančius ir rūkančius žmonės kuri žinoma buvo neigiama ir tada iškart mane užsipuolė kad aš tokia anokia, kad proto mažai turiu ir t.t, nors jis manęs net nepažįsta. Ir kur čia proto neturėjimas galvot kad gert ir rūkyt yra blogai? Susiprotėjau kad buvau susidūrus su mėgstančiu su buteliu ir cigaretė rankoj vaikščiot... smile

130

kam reik apsisaugoti nuo grubaus ir nesveiko vyro,jei pacios toki pasirenka..labai juokingai ir kvailai skamba...ta pati but tema,kaip apsisaugot nuo veneriniu ligu,jei mylesimes visi be sargiu smile*

131

Dandan  visu pirma nerikia suteikti vaikiniuj kokios tai galimybes, o jai gaunasi taip kada pati nesupratai kaip taip gavos kad kazkas isizeide   , buk maloni ir pirma pasiziurek ka pati pridirbaij , juk manau atroditu neriailiai jai kas  nu pwz kaimynas ateitu ir sakytu nu dabar darysime seksa o tu sakai kazka , ir jis isizeide, taip jiuk nebuna, o jai visa vakara uzpakali i klyna triniai sipsojais lik ziuretum i milijona   o kai likote vieni pradejai pasokoti kada tau kazkas nutiko, tai ir jau saipimas akivaizdus ir plius jai zmogu pazysti pwz tik 15min,

132

to OLA
galetum kitu dalyviu ligoniais nevadinti, nelabai korektiski tavo tokie parasymai atrodo, jei jau tokia gera esi, tai ir komentarus korektiskus reiketu rasyt, be izeidinejimu...

133

Nei as gera nei as bloga nera ko cia mane pacia uzgaulioti ir puldineti geru samrieciu laikai baigesi, dabar kaip sauksi taip atsilieps. Slykstu skaityti kaip liurbiai varo ant visos moteriskos gimines nesamones, o po  to tie patys liurbiai sedi ir verkia, kad  jiems nerodomas demesys jie yra atstumemi ir uzgauliojami.

134

nesvarbus пишет:

o tu man parodyk nors viena kuri tau itinka.

135

OLA пишет:

Nei as gera nei as bloga nera ko cia mane pacia uzgaulioti ir puldineti geru samrieciu laikai baigesi, dabar kaip sauksi taip atsilieps. Slykstu skaityti kaip liurbiai varo ant visos moteriskos gimines nesamones, o po  to tie patys liurbiai sedi ir verkia, kad  jiems nerodomas demesys jie yra atstumemi ir uzgauliojami.

Matai, net kiti zmones tau tik pataria buti korektiskai. Jei nori parodyti save kaip tikra moteris, tai manau deretu elgtis kaip tikrai moteriai be keiksmazodziu ir kaimietisko zodyno. Nesamone kas tiesa, kada sunku pripazinti tiesa, tada nemalonu, taip OLA?  Nemanau, kad net tie vaikinai kurie kaip tu rasai uzgailioja ir kazka raso yra po to atstumiami, nelabai logiska stumti be priezasties. Kitas dalykas yra toks, kada merginos raso apie vaikinus visokius dalykus, tada ok, tada tai normalu, bet kada vaikinai pradeda diskutuoti apie merginas, atsiranda tokios piktos moterys kaip OLA ir pradeda visus vadinti visaip. Per daug isijautei, nemoki diskutuoti, isiskaityti, cia jau tik tavo problemos, bendravimo problemos.

136

OLA пишет:
nesvarbus пишет:

Tau as nieko rodyti neprivalau, tai nera tavo reikalas, rupestis. Man nera sunku itikti, as realistas.

137

nesvarbus пишет:
OLA пишет:
nesvarbus пишет:

Tau as nieko rodyti neprivalau, tai nera tavo reikalas, rupestis. Man nera sunku itikti, as realistas.

Tai ir rasyk tiesiai sviesiai, kad tokia moteris mergina dar negime, ne egzistuoja, tu ne relistas o kvailys ir ne tau mane mokyt, moralistas susiktas atsirado tau irgi beje daug kas duoda tokias pat kaip mano pastabas, kad esi chamas tai ne mano vienos pastebejimas, taip, kad cia nereikia  moralizuoti.

138

OLA пишет:
nesvarbus пишет:
OLA пишет:

Tai ir rasyk tiesiai sviesiai, kad tokia moteris mergina dar negime, ne egzistuoja, tu ne relistas o kvailys ir ne tau mane mokyt, moralistas susiktas atsirado tau irgi beje daug kas duoda tokias pat kaip mano pastabas, kad esi chamas tai ne mano vienos pastebejimas, taip, kad cia nereikia  moralizuoti.

Paziurekite kokia pikta panele, tiesiog tikra dama smile As bent neizeidineju zmones, neprasivardziuoju. Gerai, as kvailys, tu pikta senmerge.

139

visos senmerges piktos smile

140

Kaip ir vyrai visi nepatenkinti kazkuom,o as ne senmerge,o laisva moteris,nepriklausoma,del to ,kad nera rimtu vyru,tai vienisu moteru bus dar daugiau ateity.