81

Re: gidomasis sexsas

Jurga пишет:

Ir dar - kur matai,kad buciau parasiusi ,"zmogus ne gyvulys ir jam sekso nereikia"...?
kalbejau apie instinktu suvaldyma ir nevaldyma...
Vienu zodziu,pasitelkit smegenis mielieji...perskaitykit pagaliau kas parasyta o ne svaikit nesamones.

Ačiū Tau, Jurga, kad tu esi tokia nuostabi ir kantri su mūsų ieškok'o vyrais smile

82

ausra пишет:

Narimantai-tu teisus.Geras seksas atpalaiduoja nervu sistema,pagerina kraujotaka ir dar daug faktoriu.Geras seksas-sutinku,kad gydo nuo daug ko,bet seksas su bet kuo-tik isvargina...

O mane isvargina seksas su zmona. Man jau geriau su  bet kuo..

83

J♥lita пишет:
Valdas пишет:

Manau kad seksas yra pagrindine meiles dalis,jei seksas tarp dvieju zmoniu baigesi nebera ir meiles,jei tai seimoje vyksta vadinasi santykei ant ribos,daugelis gyvena is pareigos,nors ir yra vienas kitam priesiski,kiti pasitelkia i pagalba posuki i kaire,Tai va.dabar grystam prie to visagalio jausmo SEKSO.Taip jis daug ka daro zmogui,Visu pirma pakele nuotaika,andrenalina,o tai jau gerai,zmogus maziau depresuoja,tampa svelnesnis,nuolankesnis linksmesnis tai jau kiti pliusai.
Pasaulio mokslininkai ne kartą įrodė, kad seksas - naudingas sveikatai. Pasak jų, rezultatai bus akivaizdūs, jei santykiausite mažiausiai vieną kartą per savaitę. Mokslininkai atskleidė ne vieną, tiesiog stulbinamų sekso gydomųjų galių, pradedant gyvenimo trukmės ilgėjimu, baigiant skausmą slopinančiu efektu.

Tiesa, tyrimais neįrodyta, ar sekso sveikatingumo šaltinis yra pats lytinis aktas, ar ir tos emocijos, kurias žmogus patiria intymumo metu. Nežiūrint to, sekso poveikis žmogaus fizinei ir psichologinei būsenai - pats geriausias. Ypač moterims.

Mokslininkai pateikė šešis būdus, kurie daro didžiausią įtaką žmogaus sveikatai.

1. Seksas gali išgydyti nuo gripo ir peršąlimo ligų.

Vilksko universiteto Pensilvanijoje (JAV) mokslininkai atlikę tyrimą nustatė, kad santykiaujant 1 - 2 kartus per savaitę - didelė tikimybė bent tris kartus padidinti imunoglobulino A kiekį kraujyje, kuris apsaugo organizmą nuo respiratorinio viruso.

2. Seksas - geriausias kosmetologo kabinetas.

Edinburgo Karališkojoje ligoninėje ekspertų grupė atliko eksperimentą su įvairaus amžiaus žmonėmis. Ekspertai, žiūrėdami į jų „vienintelį veidrodį", mėgino atspėti metus. Tyrėjų nuomone, žmonės, vidutiniškai santykiavę 4 kartus per savaitę, atrodė 7 - 12 metų jaunesni. Mokslininkų manymu, būtent tik nuolatinis seksas padėjo jiems atrodyti jaunesniais. Priežastis labai paprasta. Pavyzdžiui, moterims seksas didina estrogenų kiekį kraujyje, todėl jų plaukai - blizgantys, o oda - elastinga.

3. Seksas degina kalorijas.

Sekso metu „sudega" virš 4 kcal per minutę. Per 30 mylėjimosi minučių galima sunaikinti kalorijas, kurios pateko į organizmą suvalgius keturis šokoladinius saldainius. Todėl neverta abejoti, kad seksas - puiki sporto šaka.

4. Seksas gydo migreną.

Moterims galvos skausmas - tai pagrindinis rodiklis, kad pats laikas užsiimti seksu, o ne saujomis ryti tabletes. Seksas padeda pakelti ir endorfino bei kortikosteroido (turi poveikį žmogaus emocijoms) kiekį kraujyje lytinio susijaudinimo metu. Organizmui - tai nuostabus analgetikas.

5. Seksas reguliuoja menstruacinį ciklą.

Atlikti keli tyrimai Kolumbijos ir Stenfordo universitetuose parodė, kad moterys, kurios santykiauja bent vieną kartą per savaitę, menstruacinis ciklas - pakankamai reguliarus. Panašūs tyrimai parodė, kad net lesbietiškos glamonės teigiamai veikia menstruacinį ciklą. Tyrėjų nuomone, svarbu pats artumas, o ne orgazmas.

6. Seksas stiprina raumenis.

Įrodyta, kad nuolatinis seksas ne tik padeda atsikratyti įtampos ir depresijos, bet ir stiprina raumenis. Partneriams santykiaujant, raumenys stipriai susitraukia ir taip treniruojami. Ypač tai turėtų įsidėmėti moterys, nes joms daugiausia raumenys susitraukia krūtų sirtyje, todėl standina ir tarsi pakelia jas.

tai mielos moterys griebkit patinkanti vyra ir mylekites,tai vienas is gyvenimo pliusu,o beto gyvenam tik viena karta,tad kasko bijoti ir taupyti neverta,mieli prisiminimai islieka tol kol gyvenam.

cha cha cha. Taip zinoma, tai yra tiesa mums visiems ipusta i galva, smegeneles smile Taip gali kalbeti tik zmones nieko neismanantys apie tikra gyvenima (karma). O gydytoju tuoj kiekvienas pats sau bus, nes geris blogi nugales. Taip, as uz seksa reguliaru visur ir visada, bet tik su savo partneriu, su savo vaiku tevu, nes as esu vandenis, o kas to nesupranta, lai nepyksta, nes as tuo labiau nepykstu smile

o as pries seksa su mano vaiku motina.

84

Arturas, gali buti ir toks variantas smile taciau gerbk mano nuomone, kuria isgirsi cia ir dabar- as gerbiu tavo nuomone ir tu tikrai esi teisus savo gyvenime, tesinys, a.z.

85

Na jei tave isvargina seksas su zmona-problema...Varyk su bet kuo,bet uzjauciu-pasitenkinsi,bet alkanas busi pastoviai ir pervarges...Geras seksas suteikia jegu ir t.t.Su bet kuo patenkini tik poreiki,bet ne smegenis...Beje kiekvienas renkasi pagal savo supratima-darau belekaip ir bet kur su bet kuo...Tai ne seksas.Geras seksas gali buti tik tarp pastoviu partneriu.O jei berniukai vede ar panasiai kazko iesko gyvenime-problemos su antra puse reiskiasi...

86 (2013-08-24 09:57 отредактировано Jurga)

J♥lita пишет:

Ačiū Tau, Jurga, kad tu esi tokia nuostabi ir kantri su mūsų ieškok'o vyrais smile

J♥lita,dekui tau,kad palaikai mano pozicija
Su vyrais as esu kantri,bet tu,kurie cia mane uzsipuole,vyrais nepavadinciau...tik patinai kazkokie
Bandziau diskutuoti,taciau jie net to nemoka...pritruke argumentu pradejo pulti mane asmeniskai...purvais drabstytis...ir vien todel,kad mano nuomone skiriasi nuo ju.
Liaudies ismintis sako "nesigalynek su kiaulemis purve,nes nieko nelaimesi ,vien tik issipurvinsi,ir ,beje, suteiksi kiaulems malonuma...."

87

ausra пишет:

Na jei tave isvargina seksas su zmona-problema...Varyk su bet kuo,bet uzjauciu-pasitenkinsi,bet alkanas busi pastoviai ir pervarges...Geras seksas suteikia jegu ir t.t.Su bet kuo patenkini tik poreiki,bet ne smegenis...Beje kiekvienas renkasi pagal savo supratima-darau belekaip ir bet kur su bet kuo...Tai ne seksas.Geras seksas gali buti tik tarp pastoviu partneriu.O jei berniukai vede ar panasiai kazko iesko gyvenime-problemos su antra puse reiskiasi...

Man geras seksas kriklauso ne nuo zmogaus o nuo to kaip jis daromas. Seksas kuriame kitas partneris pastangu nerodo, man tikrai yra prastas ir nesvarbu ar tam zmogui kazka jauti ar ne.
Beje kaip galima pasitenkinti ir likti alkanu? Beje poreikius ir duoda smegenis, meile su poreikiu neturi nieko bendro ir su alkanumu. Kazkokias cia jus fantazijas skleidziat, per daug matyt serialu ziurima.

88

Jurga пишет:
J♥lita пишет:

Su vyrais as esu kantri,bet tu,kurie cia mane uzsipuole,vyrais nepavadinciau...tik patinai kazkokie
Bandziau diskutuoti,taciau jie net to nemoka...pritruke argumentu pradejo pulti mane asmeniskai...purvais drabstytis...ir vien todel,kad mano nuomone skiriasi nuo ju.
Liaudies ismintis sako "nesigalynek su kiaulemis purve,nes nieko nelaimesi ,vien tik issipurvinsi,ir ,beje, suteiksi kiaulems malonuma...."

Paverk dar. Jei nepilnamete dar, tai neskaityk susugusiuju temu, rasi vaikina, gausi zvakute, suprasi ir parasysi cia komentara.

89

Jurga, visame kame mastai nuostabiai, tik nevadint ju patinais patarciau...Nes galiu paaiskinti kodel...maniau to neprireiks, bet kad jau pradejau...visiems...
Nei vienas mes neesame kalti del to, kuo esame. Mes patys pasirinkome tokius gyvenimus, tokias seimas ir pritraukiame tokias situacijas, kuriu mums ar kitiems reikia. Gyvenimas yra grazus ir nuostabus, o kas to nesupranta, as laiminu visa savo esybe ir siunciu po meiles spinduleli. As esu mazyte, bet mano sirdis didele, uzteks visiems, kas tai vertina ir dabar, paprasciau - Avinas, Jautis, Vezys, Liutas, Skorpionas, Oziaragis ir Zuvys - yra - septyni gyvunu vardais ivardinti Zodiako zenklai. Juos valdo inkstinktai ir nieko cia nieko nepkeis, kad ir kiek apie tai diskutuotume. Sios temos, neplesiu brangieji, man pinigeliu uz tai niekas nemoka, o be to, save dalinti tam, kas to nevetina, man ir visam pasauliui ne i nauda smile Ir pabaigiai - mylite, mylekite, seksuojate-seksuokite, tai tik mano nuomone ir jei ji jums ne prie sirdies, ka gi, as linkiu atrasti savaja tiesa smile As linkiu visiems laimes smile Kazkas minejo, jog esu paaugle, ir as jam tariu: Aciu! Visi mes anksciau ar veliau sugrysime i vaikyste smile Begu is sio forumo, nes man cia ne vieta, tiesiog, siek tiek kantrybes visiems ir viskas pasikeis, ne musu vaikams, bet ju kartoms...ir atsiprasau, nebegu as nuo jusu, as esu cia, tiek kiek galiu, tik kiek pakeliu jusu mintis savyje, ko tik neprisiklausau, mielieji, bet as vistiek jus visus myliu smile

90

"Meile kaip ir Dievas ; nepamatysi , nepaciupinesi  bet uztat pajausi tas kas jaucia tas ir turi"F.B.  .Cia tiems kas sako kad meiles nera .Taigi tie kas tik krus@si linksminkites ir toliau tikrai sveika (bet sveika ir saugu su  vienu partneriu o ne su visom  Pasaulio prostitutemis ir bomzais :::036 )
Tie kas milisi sveikinu jus turite daugiau laimes nei tie kas kisa pimpalus kur tik minksta ir toms kuriom kas nors pakrapsto .

91

Tomas пишет:

"Meile kaip ir Dievas ; nepamatysi , nepaciupinesi  bet uztat pajausi tas kas jaucia tas ir turi"F.B.  .Cia tiems kas sako kad meiles nera .Taigi tie kas tik krus@si linksminkites ir toliau tikrai sveika (bet sveika ir saugu su  vienu partneriu o ne su visom  Pasaulio prostitutemis ir bomzais :::036 )
Tie kas milisi sveikinu jus turite daugiau laimes nei tie kas kisa pimpalus kur tik minksta ir toms kuriom kas nors pakrapsto .

Gerietis atsirado, bet kai paragauja gyvenimo tada tie gerieciau supranta, kad tikrai neverta tam vienam zmogui visko atiduoti. O geriau pas visas bet gyventi del saves.

92

Natali пишет:
Julius пишет:

Rašytojai, gal pirmiausiai išmokit be klaidų rašyti, o po to jau postringaukit apie seksą...

Kodėl? Kaip tik atvirkščiai, tas kuris su vadovėliais sėdi gali mažiau papasakoti apie seksą, negu tas, kuris su panelėm bendrauja ...   nu nebent panelės aiškina gramatiką ...

cia va geras pastebejimas big_smile o vargsas kritikuotojas kaip sakoma be knygu daugiau savo nosies nieko nemato ir erzina ji tokie dalykai kad nesuvokia jog galimi ir kiti rasymo budai kuriuos paprastai eilinis zmogus analizuoja ir issivercia taip kad suprastu big_smile o kadangi parase ne i tema zmogus tai **** isvis tokiems cia rasineti jei nesugeba i tema kazko net parasyti big_smile

93 (2013-08-25 06:18 отредактировано Nesakysiu)

Jurga пишет:
J♥lita пишет:

isivaizduokime tokia situacija issiskyrei su savo vaiku tevu ka tada darai nesimyli? na arba tavo zodziuose logikos nulis arba tiesiog nemastai apie alternatyvas o jos visada yra buvo ir bus. cia as is to ka perskaiciau nesigilindamas i viena tavo zinute big_smile o argumentu as kaip matai jau radau tai nelabai manau kad ne visi ju neturi big_smile

94

Tomas пишет:

ale nusisnekejai jau konkreciai, arba nematei gyvenimo ir neturejai lytynio svietimo visiskai, nes jau kai pasnekejai tai tikrai ziauriai, manau visiskas bemokslis tau net nepritartu vien tuop faktu kad su vienu partneriu busi sveikas, tu uz save garantuotas bet negali garnatuoti uz savo mergina ar partneri ir pan, taip kad kai rasai geriau pamastyk ka rasai nes kai pradesiu kabinetis tau labai lnekaip pasirodys big_smile as suprantu cia tavo vaikiska nuomone ir pan bet kaip sakoma jei rasai rasyk tai ka zinai o ne tai ko nzn big_smile cia tik patarimas ateiciai big_smile o vien prie sitos zinutes galima bent dar 2 kartus prisikabinti big_smile as to nedarysiu vien del to kad esi jaunas big_smile

95

singa пишет:

jau geriau nematyti gyvenimo ir netureti lytisko svietimo. Ka gero gali duoti vyras turejes 300 ar daugiau moteru?

o kaip draugauti su mergina bijancia sekso? pvz draugauji metus, du ir daugiau, ir jokio sekso?

96

singa пишет:
nesvarbus пишет:
singa пишет:

jau geriau nematyti gyvenimo ir netureti lytisko svietimo. Ka gero gali duoti vyras turejes 300 ar daugiau moteru?

o kaip draugauti su mergina bijancia sekso? pvz draugauji metus, du ir daugiau, ir jokio sekso?

na tokiu atveju negirdejau ir nemaciau..

Kad panos pacios raso, kad nenori seksomanu, bet pacios dazniau keicia vaikinus, uztat visus reikia isvadinti dar seksomanais. Arba nori vaikino kuriam seks nerupi. Atsiprasau, bet kokiam reikia buti idiotui ar mazochistui, kad nenoreti sekso? :DDD cia kazkaip nelabai pagaunu moteriska logika

97

singa пишет:

na kad is tiesu daug tokiu, kurie raso labas pupyte, gal nori slaptu neipareigojanciu santykiu, ir panasiai, tai ar cia ne seksomanas? gal kuriom ir tinka tokie pasiulymai,o kitos gal noretu daugiau pagarbos, ir siaip gal pirmiausia zmogu pazinti reiketu? o jei jau taip panos raso ir seksomanais vadina, matyt nori greiciau atsikratyti vaikino, kazkuom matyt neitiko, paprastas budas, kaip ir pasakyti noriu vestuviu.. irgi greitai vaikina atsaldo big_smile

nori vestuviu pirmam pasitaikiusiam tikrai nerasytum, nes nepazisti net zmogaus.
na o merginos pacios kaltos, maziau vulgariu fotkiu, maziau duckface, maziau ziures kaip i sekso objekta, nes kuo panasios barakudos, naivuoles ir prostitutes? manau nereikia aiskint kuo panasios.

98

singa пишет:

na kad is tiesu daug tokiu, kurie raso labas pupyte, gal nori slaptu neipareigojanciu santykiu, ir panasiai, tai ar cia ne seksomanas? gal kuriom ir tinka tokie pasiulymai,o kitos gal noretu daugiau pagarbos, ir siaip gal pirmiausia zmogu pazinti reiketu? o jei jau taip panos raso ir seksomanais vadina, matyt nori greiciau atsikratyti vaikino, kazkuom matyt neitiko, paprastas budas, kaip ir pasakyti noriu vestuviu.. irgi greitai vaikina atsaldo big_smile

va pasireiskia merginu naivumas, kad bernas prikabins makaronu ant ausu kas pasikeis nuo to? manai busi labiau gerbiama? daugiau atsiras romantikos jusu santylkiuose nemanau, nes jei berno poziuris i tave is pradziu toks tai jis ir nesikeis big_smile

99 (2013-08-26 13:13 отредактировано nesvarbus)

Merginos isgydo save be sekso, jos skaito, kad seksas yra slykstu, mat kaip cia taip, ir dar gydomasis?;0 Arba nusidavatkejo, arba pamirso kaip pacios per plotus pasitratino su visais girtais draugais, bendraklasiais, kaimynais ir visai kitais big_smile

100

Gediminas пишет:

O cia, ple, kaip? Tipo nuima danties skausma po oralinio? big_smile

tik tokiems kaip tu big_smile