Re: Merginos yra savanaudes
ir vel prasideda tas: tai nuotraukos nera, tai lytis pasirinkta ne ta, tai su klaidom rasai. Koks skirtumas kas pasirinkta mano profilyje, vardas yra tikras, o be to ir sakau, jog esu vyras, tai kodel kazkam tas kliuna. Juk cia ne stojimo dokumentai, kad viskas turetu buti uzpildyta be klaidu. Antra, kad nesiseka su merginomis, as taip nesakiau, gal netgi priesingai, turiu pasidziaugti, kad turiu pasisekima tarp merginu, o be to, ir pats turiu panele, rasau siaip apie tai, ka pastebiu, kaip paneles pradeda elgtis.. Bet ir vel, OLA zodziai geriausiai nusako situacija: vienas mazyte klaidele, tokia, kaip anketoje pasirinkta moteriska lytis vietoje vyriskos, ir jau pasakoma, kad esu zioplys ir tarsi suprantama, kodel su manimi nebenorima bendrauti. I mano charakteri, isvaizda, prota, nuosirduma, atsidavima ir kitas savybes net neziurima. As nenoriu nieko izeisti, taciau uzejus i OLA anketa - vidutinio amziaus moteris, vienisa, ties nuotaika - aiskiai parasyta - sudina, anketoje aprasyme tarsi ir bandoma juokauti, ironizuoti, taciau su klaidom.. Gal vertetu kiek pakeisti savo poziuri, gal tada ir vienai netektu ilgai buti. Kaip ir sakiau, nenoriu izeisti, taciau puikus pavyzdys, kai esam vienoki, o is kitu reikalaujam, kad butu idealus, elgtusi taip kaip tau norisi.