Re: Merginos yra savanaudes
OLA пишет:tinsanis пишет:nupigina pasiula -paklausa,,negali prasyt daugiau nei esi verta,,
as pasiekiau tiek kiek man reikia-ir siekiu toliau,tu esi vargse tas tiesa-bent elgies taip ,,tu buvai ir busi perkama,,,uz batona ,arbatos puodeli ,uz bereiksmi zodeli-tu ipratusi prasinet zemintis del paprastu dalyku,,,ka daro uzsieneciai su jom man nesvarbu nori tegu vartoja pagal paskirti ar parduoda kam ,,,bus kitu,,,
mergina ir jos isvaizda tai daiktas,preke,valiuta-ziurint aplamai,,,jai neklystu prekyba moterim vienas is didziausiu pelna nesanciu verslu,,
pacios pavertet save:norejot but ivertintos va jum ivertinimas...
uzsienietis rupinasi?jai kazkoki skudura nupirko pabuvo kartu cia rupinimasis,,nepaslaptis kad i lietuva daznas atvyksta vedamas sex turizmo,,,kokybiskas maistas,alkohois grazios merginos-ir lyginant kainas su vakaru europa tikrai pigu,,,nupigint bando ne pasiula -paklausa o tokie bukaprociai kurie nieko neismano apie ekonomika ir toliau savo vartu nemato. Mergina kaip auksas jis niekada nekainuos kaip juodas metalo lauzas per amziu amzius jis turejo ir tures verte nepriklausomai nuo ekonomikos svyravimu jis visada bus paklausus, bus vertinamas, tik ne ismaneliu rankose tas auksas nublanksta.
Na ir ka tu cia pasiekei, kad tave cia visi laiko buduliu ir chamu. Mano materialine padetis tai ne tavo reikalas tokios kaip as yra stiprios, nepriklausomos, savarankiskos, isilavinusios moterys kuriu nori visi taciau ne kiekvienas jas sugeba sudomit, sutokiais ubagais kurie te sugeba pasiulyt batona su arbata ir mestelt kokia nesamone as net nesusidedu. Is vis tu esi labai siauro mastymo su tavim net diskutuot yra neidomu.aukso nera daug ,ir jy isgaut labai sunku,,merginu yra begalo daug,,ju visada bus ,,tad iki aukso vertes jos niekad nepakils,,
merginos kaina priklauso nu isvaizdos ,tautybes,,(kaina gali skirtis labai daug)ji visais laikais buvo preke,,sutinku su tavo zodziais...
batona(keksa) arbata-tai tavo zodziai ,,,tavo materialine padetis man neidomi,kaip ir kazkoks isilavinimas darbo birzos lygio,,
man niekada nebuvo svarbus svetimi zmones,
tu stipri -abejojiu
isilavinusi-galbut,,,
savarankiska-nemanau,,,
taves nori visi-as ne,,tu man nepatraukli nei isvaizda nei pigiu bendravimu...
Tai puiku tai jai tau mano bedravimas yra per pigus tai susirask laibai brangu zinau yra sextelefonu, ten i skabik, rasyk daryk ka nori tik daugiau nesikabinek prie mano zinuciu, man tavo su nesvarbiu nuomones neidomios.